הי, בשעה טובה החלטתי להתחדש במסך LED לסלון. מרחק הצפייה בערך 2.5 מטר והצפייה היא בעיקר בסדרות וסרטים, קיים ממיר יס.
לאחר מספר בדיקות וביקור בחנויות, הצטמצמתי לשלושה דגמים של סמסונג: D5000, D5500, D6000. פערי המחירים הם כמה מאות שקלים בין דגם לדגם שברור שכל אחד משדרג את קודמו בכמה פיצ'רים.
לא כ"כ בקיאה בטכנולוגיות החדשות וגם לא משתמשת בהן כיום- הסמארט טיוי וה 3D, אבל מאחר וזו טכנולוגיית המחר חושבת שאולי אצטרף אליהן, לפחות מידיי פעם.
הנטייה שלי היא ללכת על דגם D6000, אז יש למישהו חוות דעת על המכשיר?
קראתי בכמה ביקורות שה 3D שלו לא משהו - האמנם?
בכלל, אשמח לשמוע קצת מה אומרים פה על המכשיר הזה.
תודה מראש.
מבקשת המלצה למסך LED לסלון
לפני חודש הייתי באותם התלבטויות - אבל אז נתקלתי ב-E30 של פנסוניק שעמדה ליד ה-D5000 ולא הפסקתי להתלהב ממנה.
ללא ספק הרבה יותר איכותית מהסמסונג בכל נושא של איכות תמונה וביצועים של הצבעים במיוחד שאתה צופה בסדרות וסרטים, אם אתה מעוניין יותר באיכות ופחות בפיצ'רים מסביב הייתי הולך עליה - (הטלויזיה היא סמארט TV וללא 3D - אישית אני לא משתמש גם בסמארט).
היא עולה באיזור ה-4000, לטעמי שווה כל שקל והיא גם 42 לעומת 40 של סמסונג....תקח את זה גם בשיקול
ללא ספק הרבה יותר איכותית מהסמסונג בכל נושא של איכות תמונה וביצועים של הצבעים במיוחד שאתה צופה בסדרות וסרטים, אם אתה מעוניין יותר באיכות ופחות בפיצ'רים מסביב הייתי הולך עליה - (הטלויזיה היא סמארט TV וללא 3D - אישית אני לא משתמש גם בסמארט).
היא עולה באיזור ה-4000, לטעמי שווה כל שקל והיא גם 42 לעומת 40 של סמסונג....תקח את זה גם בשיקול
eladlato כתב:לפני חודש הייתי באותם התלבטויות - אבל אז נתקלתי ב-E30 של פנסוניק שעמדה ליד ה-D5000 ולא הפסקתי להתלהב ממנה.
היא עולה באיזור ה-4000, לטעמי שווה כל שקל והיא גם 42 לעומת 40 של סמסונג....תקח את זה גם בשיקול...
רק הסמסונג עולה 3000 שח והפנסוניק 4000 שח...
האם זה לא שיקול?