בעייה במודם בזק

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
nati086 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 432
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

לאחר שהגדלתי את המהירות אינטרנט שלי ל-50 מגה השאלתי מבזק מודם VDSL והיום קיבלתי אותו.
אחרי שחיברתי אותו לחשמל,לקו הטלפון ולמחשב, המודם לא איפשר גלישה.
התקשרתי לבזק ולנציג לא הייתה תשובה אז הוא בדק משהו ועדיין לא היה פתרון אז הוא העביר אותי לשירות לקוחות שם אמרו לי שהם יחזרו אליי עם תשובה מתי יגיע אליי טכנאי.

עכשיו דפדפתי קצת באינטרנט ומצאתי שהמודם צריך להיות מוגדר עם השם משתמש הסיסמא של הספק אינטרנט, הבעיה שאני רוצה לגשת להגדרות המודם אני לא יכול.

מה יכול לפתור את הבעיה פשוט אין לי עכשיו אינטרנט בבית וכל הבית גולש מאינטרנט שאני משדר מהסוללרי.

תודה רבה לכל העוזרים

Niseg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #2 

אם הוא בא בתצורה של מודם אפשר פשוט לחייג דרכו אבל אני לא יודע לאיזה חיבור צריך לחבר.

אם הוא מחובר כנתב יש כמה אפשרויות. האפשרות הראשונה זה להגדיר את זה דרך בזק וזה אומר לפתוח דפדן ולהכנס לאיזה אתר. הנתב ישר יתחבר לאתר הגדרת נתב של בזק ושם אפשר לשים את המידע על הספק אינטרנט.

האופציה השניה עם הנתב היא להגדיר אותו בעצמך. במקרה שה netgear זה קל יחסית -הולכים לbasic configuration ושמים שם משתמש וסיסמה ואז apply וגמרנו. בdilink אולי יש wizard אבל אני עושה את זה בתפריט ADSL setup או משהו כזה יש שם PPPOE או משהו כזה אם אני זוכר נכון זה הבחירה השלישית בתפריט ושם לעשות edit ואז להכניס את הפרטים.

אם המודם בכלל לא מסתנכרן לADSL מה שצריך לעשות זה לבקש מבזק (166 ) להוריד את המהירות עד שהוא יסתנכרן בכדי שיהיה לך אינטרנט עד שהטכנאי מגיע. הם לרוב לא אמורים להשאיר אותך באוויר בלי אפשרות לגלוש...

nati086 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 432
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

קיבלתי אותו כמודם בלבד. אשמח אם מישהו יגיד לי איך ניתן להגדיר אותו אחרת.

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1404
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

יש 2 אפשרויות בלבד

שליחה #4 

באם המודם מחובר ישירות למחשב יש להגדיר חיגן במחשב עצמו

באם מתחבר לראוטר הראוטר הוא החייגן

בכל מקרה בתמיכה 166 ניתן לקבל סיוע בהגדרת חיגן