תלמדו מהטעות שלי - לגבי DTS בפרודיג'י
הרסיבר שלי מפענח DTS ואני מחבר אליו תמיד בכבל אופטי. עד עכשיו הפרודיג'י היה מחובר בHDMI לטלוויזיה ומהטלוויזיה באופי לרסיבר. בצורת חיבור כזאת הרסיבר לא מוציא DTS ולא DD. אז תשימו לב אם החיבור אצלכם נעשה בצורה דומה , תנתקו ותחברו כבל אופטי ישירות מהפרודיג'י לרסיבר , בלי תחנות ביניים .
אני מאמין שזה תקף לכל סטרימר , שיהיה חיבור ישיר בין הסטרימר לרסיבר בלי תחנות ביניים , במידה ויש רסיבר כמובן.
מקווה שזה יעזור למישהו...
אני מאמין שזה תקף לכל סטרימר , שיהיה חיבור ישיר בין הסטרימר לרסיבר בלי תחנות ביניים , במידה ויש רסיבר כמובן.
מקווה שזה יעזור למישהו...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אין פה שום קשר לפרודיג'י.
השאלה היא מה מוגדר בטלויזיה לגבי העברת סיגנל אודיו נכנס, האם היא מבצעת Passthrough לסיגנל ללא עיבוד או שהיא מפענחת אותו לפני העברה הלאה.
השאלה היא מה מוגדר בטלויזיה לגבי העברת סיגנל אודיו נכנס, האם היא מבצעת Passthrough לסיגנל ללא עיבוד או שהיא מפענחת אותו לפני העברה הלאה.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
שאתה מתכוון לפרודיג'י כוונתך לאקסטרימר פרודיג'י?lior311 כתב:הרסיבר שלי מפענח DTS ואני מחבר אליו תמיד בכבל אופטי. עד עכשיו הפרודיג'י היה מחובר בHDMI לטלוויזיה ומהטלוויזיה באופי לרסיבר. בצורת חיבור כזאת הרסיבר לא מוציא DTS ולא DD. אז תשימו לב אם החיבור אצלכם נעשה בצורה דומה , תנתקו ותחברו כבל אופטי ישירות מהפרודיג'י לרסיבר , בלי תחנות ביניים .
מקווה שזה יעזור למישהו......
למה לא לחבר ישירות מהטלוויזיה ואז לסטרימר? זה מה שאני עשיתי , והוא מנגן DTS
יש כזה הבדל בסאונד..? אשמח לשמוע תסיבה.
יכול להיות שהטלוויזיה שלך מתקדמת יותר משלי
אני לא בטוח שבטלוויזיה שלי יש מפענח DTS , ובכל זאת אני מאמין שעדיף לחבר ישירות , גם אם יש Pass-through זה תמיד יוריד את האיכות גם אם במעט. בכל מקרה זאת ההמלצה שלי . לדעתי תחבר פעם אחת ישירות לרסיבר , פעם שניה דרך הטלוויזיה ותבדוק אם יש הבדלים .
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
Re: יכול להיות שהטלוויזיה שלך מתקדמת יותר משלי
ברסיבר שלי אין כניסה או יציאה של HDMI אני מסתפק ב-DTS רגיל.lior311 כתב:אני לא בטוח שבטלוויזיה שלי יש מפענח DTS , ובכל זאת אני מאמין שעדיף לחבר ישירות , גם אם יש Pass-through זה תמיד יוריד את האיכות גם אם במעט. בכל מקרה זאת ההמלצה שלי . לדעתי תחבר פעם אחת ישירות לרסיבר , פעם שניה דרך הטלוויזיה ותבדוק אם יש הבדלים ....
איך חיברתי את האקסטרימר שלי אז ככה:
כבל אופטי מהסטרימר לרסיבר, ואת ה-HDMI מהסטרימר ל-TV
תאמין לי שאני מרים :ווליום כל הבית רועש
אני לא חושב שהאוזן תוכל להבדיל כל כך נכון? או שלא?
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
שם לב שבתצורה שלך אתה לא תקבל את הפורמטים החדשים אלא רק את הCORE שלהם...lior311 כתב:הרסיבר שלי מפענח DTS ואני מחבר אליו תמיד בכבל אופטי. עד עכשיו הפרודיג'י היה מחובר בHDMI לטלוויזיה ומהטלוויזיה באופי לרסיבר. בצורת חיבור כזאת הרסיבר לא מוציא DTS ולא DD. אז תשימו לב אם החיבור אצלכם נעשה בצורה דומה , תנתקו ותחברו כבל אופטי ישירות מהפרודיג'י לרסיבר , בלי תחנות ביניים .
מקווה שזה יעזור למישהו......