התנהגות בזיונית של אורנג'

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
freesoul28 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #1 

ביום שישי עברתי לרשת הסלולרית של רמי לוי מאורנג', אתמול התקשרה אלי נציגה של אורנג' וניסתה להחזיר אותי בחזרה אליהם עם הצעה מפתה, בתוכנית אני משלם 35 שקל לחודש ומקבל 25 אגורות לדקת שיחה/סמס, אם התשלום עבור שיחות/סמס עובר את 35 שקל אז אני משלם רק את השיחות/סמס, אם הוא לא עובר אז אני משלם את ההשלמה ל-35 שקל.
בנוסף הוצעה לי חבילת אינטרנט של 1GB ב40 שקל.
אמרתי לנציגה שאני צריך לחשוב על זה ושתחזור אלי היום, היום היא חזרה אלי והייתי מוכן כבר לסגור עסקה, אבל פתאום חבילת האינטרנט קפצה מ-40 ל-45 שקל, אמרתי לה שאתמול דיברנו על 40 שקל ולא 45, היא ביקשה סליחה שהטעתה אותי והבטיחה לי זיכוי של 50 שקל בחשבונית ראשונה (5 שקל לחודש למשך 10 חודשים), ובנוסף הובטח לי החזר של 40 שקל על סים ששילמתי לרמי לוי, כלומר סה"כ 90 שקל החזר שאני אמור לקבל בחשבונית הראשונה.
הסכמתי לכל התנאים האלה והנציגה התחילה בתהליך הניוד חזרה לאורנג'.
במייל קיבלתי פירוט של העסקה שסגרתי ולהפתעתי אין שם אזכור של חבילת אינטרנט ושום אזכור על החזרים שאני אמור לקבל. התקשרתי לנציגת שירות של אורנג' ושאלתי אותה על חבילת האינטרנט החסרה ולהפתעתי הנציגה אומרת שחבילת אינטרנט עולה 79 שקל לחודש ולא 45 כפי שהובטח לי, הסברתי לה שדיברתי עם נציגה אחרת בשם כזה וכזה ושהיא הבטיחה לי חבילה ב-45 שקל, וביקשתי שהיא תעביר אותי אליה, הנציגה הנוכחית אומרת שאין להם שלוחות והיא לא יכולה להעביר אותי אליה ושהם מנסים למצוא אותה ולבדוק מה היא הבטיחה לי.

בנתיים אני מחכה שיחזרו אלי עם תשובות, כי אני באמצע תהליך הניוד, ואם שיקרו לי אני רוצה לבטל את הניוד.

אני אעדכן בהמשך אם יחזרו אלי.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #2 

מה הבעיה?
אל תחתום על כלום, תגיד שאתה לא רוצה את הניוד.
תודה ושלום.

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #3 

חשוב להקליט שיחות

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

BreezeNET
לא תמיד עוזר, לי היה עם בזק הובטח לי מחיר, לא קיבלתי אמרתי להם שיזאינו אמרו לי שהם "לא מוצאים"
הצעתי להשמיע את שלי אמרו לי "לא רלוונטי לא ניתן לתת לך מחיר כזה"
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

freesoul28 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #5 

אתמול חזרה אלי איזה מנהלת ואמרה שהנציגה השנייה פשוט לא ידע על התוכנית החדשה שאני בין הראשונים בה :? ושאני אשלם רק 40 שקל לאינטרנט, אין לי ממש אמון בהם אבל אתן להם חודש ניסיון.

MONI
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1341
נתן תודות: 482 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #6 

נכוותי מהם בעבר !
גם הקלטה לא עזרה , " לא רלוונטי " הייתה התשובה שלהם
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”