מטען אוניברסלי למחשב נייד, כדאי?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא צריך מקורי, והאוניברסלי יקר מדי.
הנה אחד שאמור להתאים - $6 כולל משלוח:
http://www.ebay.com/itm/18-5V-3-5A-65W- ... 895wt_1014
הנה אחד שאמור להתאים - $6 כולל משלוח:
http://www.ebay.com/itm/18-5V-3-5A-65W- ... 895wt_1014
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אם המחשב יקר לך, אל תחבר אותו למטען בשנקל מאיביי. מבחוץ הוא אולי נראה כמו המקורי, אבל בפנים.. סדום ועמורה. הוא בוודאות לא מחזיק יותר משנה, השאלה אם הוא יקח לך את המחשב איתו או לא.
עדיף כמובן מקורי, או אפילו חלופי מבית טוב על פני אוניברסלי, אבל בגדול גם אוניברסלי בסדר.
עדיף כמובן מקורי, או אפילו חלופי מבית טוב על פני אוניברסלי, אבל בגדול גם אוניברסלי בסדר.
..
ZiggyMan כתב:אם המחשב יקר לך, אל תחבר אותו למטען בשנקל מאיביי. מבחוץ הוא אולי נראה כמו המקורי, אבל בפנים.. סדום ועמורה. הוא בוודאות לא מחזיק יותר משנה, השאלה אם הוא יקח לך את המחשב איתו או לא.
עדיף כמובן מקורי, או אפילו חלופי מבית טוב על פני אוניברסלי, אבל בגדול גם אוניברסלי בסדר....
לא הייתי סומך על מטען ב-6 דולר מאיביי, שעלול לגרום נזק למחשב. כן הייתי מסתפק באוניברסלי איכותי, שסביר להניח שיהיה זול בהרבה מהמקורי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני קניתי מטען דומה מאיביי לפני יותר משנה, ולא קרה שום דבר ללפטופ.
מדובר בסה"כ במיישר זרם מיוצב למתח מסויים ובעל זרם מקסימלי מסויים, לא מדע טילים.
מדובר בסה"כ במיישר זרם מיוצב למתח מסויים ובעל זרם מקסימלי מסויים, לא מדע טילים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ואכן, אפילו דבר פשוט כזה הם לא מסוגלים לספק לאורך זמן.pixies כתב:אני קניתי מטען דומה מאיביי לפני יותר משנה, ולא קרה שום דבר ללפטופ.
מדובר בסה"כ במיישר זרם מיוצב למתח מסויים ובעל זרם מקסימלי מסויים, לא מדע טילים....
אז נכון, רוב הזמן המחשב לא צורך את מקסימום הזרם, וגם לא מטריד אותו הדיוק במתח. אבל במקרה של שימוש מאסיבי תוך כדי טעינת סוללה, אתה עלול לקבל ירידה גדולה במתח המוצא, + ריפל משמעותי, שבלי שום בעיה ידפקו לך את מעגל הטעינה בלוח אם, שבמרבית המקרים המשמעות היא לומר שלום ולא להתראות ללפטופ.
..
שחו - כמו שראית קשור אליהם מאוד ולא מתבייש להגיד זאת
אחרי הכל הבנאדם רצה תשובה מקצועית ואין תשובה טובה יותר מהמקצועניים
עדיין בטענה שלקנות בארץ דברים שכאלו תמיד עדיף, ובייחוד בגלל שמדובר במטענים שנחשבים ללא זולים בכלל ולפעמים התאמה של מטען למחשב נייד יכולה להיות בעיה בגלל מתחים שונים.
אחרי הכל הבנאדם רצה תשובה מקצועית ואין תשובה טובה יותר מהמקצועניים
עדיין בטענה שלקנות בארץ דברים שכאלו תמיד עדיף, ובייחוד בגלל שמדובר במטענים שנחשבים ללא זולים בכלל ולפעמים התאמה של מטען למחשב נייד יכולה להיות בעיה בגלל מתחים שונים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
Sollan
אתה חדש כאן ולכן לא מכיר.
עוסקים בתחום לא יכולים להמליץ או להביע דעה על מוצרים.
אתה חדש כאן ולכן לא מכיר.
עוסקים בתחום לא יכולים להמליץ או להביע דעה על מוצרים.
אין שום בעיה עם מטען אוניברסלי, לעתים זה אף כדאי, בעזרתו תוכל להטעין דגמים שונים של מחשבים ניידים, במידה ועדיין אתה מחפש מטען מקורי למחשב נייד, אמליץ לפנות אל חברה מתמחה בתחום זה בשם לפטופ רחובות
עברו "רק" 6 שנים מפתיחת השרשור וחמש שנים מאז ההודעה האחרונה בו. כנראה שמאז הוא כבר רכש מטען כלשהו...ניראבן כתב:אין שום בעיה עם מטען אוניברסלי, לעתים זה אף כדאי, בעזרתו תוכל להטעין דגמים שונים של מחשבים ניידים, במידה ועדיין אתה מחפש מטען מקורי למחשב נייד, אמליץ לפנות אל חברה מתמחה בתחום זה בשם לפטופ רחובות...