מי יהיה המחליף של הD6400/6600?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
soler פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 518
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #1 

אני מחכה למחירים שירדו כדי שאני אוכל לקנות את הD6400 אבל אני חושב אולי אני אקנה את הES כבר.
מישהו יודע בערך מה המחיר יהיה?

yotamv
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

לפי מה שאני מבין... בגדול המחירים לא יורדים (בלי סיבה חיצונית).
אם תחכה שהמחיר של ה 6400 ירד, תוכל לקנות אותה בלי אחריות (וזה יהיה ההפרש במחיר) באיזה אתר אינטרנט.
את הסידרה D כבר לא תמצא בחנויות ובאתרים "המורשים" שמציעים אחריות יבואן וסידרה E תגיע במחירים גבוהים ולאט לאט תרד למה שה D היום.
וחוזר חלילה.

eyalgottfried
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 216
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

מאחר והמפעלים של הטלוויזיות לא מוצרם בארץ היבואנים בין עם הרשמים ובין אם לא מייבאים סטוצים ומאחסנים אותם במחסנים באשדוד, יבנה, באר שבע וכולה.
הסבירות שכול הטלוויזיות שנרכשו ב2011 יימכרו הוא אפשרי אבל לא סביר. אגב, גם היום ניתן לרכוש פלאזמה c550 שאני מניח שזה דגם מ2010.

אני מניח שבתוך פעילים הפורומים יש גם בעלי אינטרס כזה או אחר שגם דוחקים מדי פעם להאיר שהמלאי עוד רגע נגמר.
נסיון עבר עם מוצ׳רים אחרים אומר שתמיד נשארת סחורה של שנה שעברה. ואני מאמין ומקווה גם בשבילי העלויות עוד יידו עם כניסת הדגמים החדשים.

soler פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 518
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #4 

אז בקיצור אין למה לחכות שהמחירים של הD ירדו? אני כבר חודשיים בדילמות אם לקנות או לא וחבר שלי אומר לי לחכות.
אני עוד הזמנתי את הD6400 מאיזה חנות בסוף ביטלתי מכיוון שהחנות שיחקה איתי משחקים וזה לא מצא חן בעיני.

Tamir611
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

גם אני באותה דילמה.

אבל היום החלטתי לקנות אותה וכנראה שאני יעשה את זה בימים הקרובים.
לא נראה שהיא תרד עוד במחיר בצורה דרסטית בשנה הקרובה.

eyalgottfried
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 216
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

שאלת השאלות היא האם היבואנים יצליחו למכור את כול מלאי 2011? השאלה דומה קצת אולי להאם כדאי לחכות יום עד יומיים לפני המראה של טיסה כדי להינות ממחיר זול יותר. יכול להיות שתחכה עד שבסוף כול המלאי ייגמר ואז באמת "תתקע" עם הדגמים החדשים היקרים או דגמים ללא אחריות של היבואן הרשמי או שתרוויח עם מבצע מיוחד שהיבואן יריץ כי הוא יהיה חייב לרוקן את המחסנים שלו לטובת הדגמים החדשים של 2012.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”