רכישת אוזניות ללא צורך במגבר
אני מעוניין לרכוש אוזניות שאינן זקוקות למגבר נוסף. פשוט לחבר למחשב ולשמוע.
האופציות שעומדות לרשותי כרגע הן: AKG Q701, BEATS STUDIO.
לגבי הQ701 עד כמה שהבנתי לצערי שהן כן זקוקות להגברה חיצונית לעומת הביטס שלא כי הן מתוכננות לעבוד עם נגנים ללא בעיות.
אני מודע לעיניין שאני משווה פה 2 סוגים שונים לגמרי, אך תנסו בכ"ז לעזור לי ולתת לי כיוון. אני נוטה לכיוון ה701 אך חושש שהכרטיס קול של המחשב פשוט לא יספק את הכח הדרוש ע"מ להוציא מהן את הסאונד כמו שצריך.
אגב הכרטיס קול הוא Creative X-Fi Titanium.
האופציות שעומדות לרשותי כרגע הן: AKG Q701, BEATS STUDIO.
לגבי הQ701 עד כמה שהבנתי לצערי שהן כן זקוקות להגברה חיצונית לעומת הביטס שלא כי הן מתוכננות לעבוד עם נגנים ללא בעיות.
אני מודע לעיניין שאני משווה פה 2 סוגים שונים לגמרי, אך תנסו בכ"ז לעזור לי ולתת לי כיוון. אני נוטה לכיוון ה701 אך חושש שהכרטיס קול של המחשב פשוט לא יספק את הכח הדרוש ע"מ להוציא מהן את הסאונד כמו שצריך.
אגב הכרטיס קול הוא Creative X-Fi Titanium.
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
701 הן מצויינות, למרות שלא אידיאליות לסגנונות שציינת.Alex_b כתב:שכחתי לציין, הרכישה תתבצע בKSP אז האוזניות צריכות להיות משם.
תקציב 1500 +/-
שומע כמעט את כל סוגי המוסיקה. החל מרגועה, DNB, קצת רוק, HIP HOP, DANCE, HOUSE.......
אם תסכים "לצאת" מחנות המחשבים, לסוני יש דגמי MDR שיכולים להתאים, דנון בהחלט יעשו את העבודה (למשל D2K).
ואל תוותר על מגבר האוזניות, לא משנה מה השיקול.
אני אישית שמעתי לפני שנה את ה-SOLO שלהם וממש לא התלהבתי...Alex_b כתב:ומה לגבי הBEATS? לא שוות התייחסות אפילו?...
במחיר הזה אפשר למצוא אלטרנטיבות הרבה יותר טובות מבחינת סאונד.
ראיתי שאתה מדבר על הדגם STUDIO. לא ניסיתי אותן אבל מהרושם הראשוני שנוצר לי על beats אני לא מצפה ליותר מדי.
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
אני דווקא מכיר את הליין הזה של סמסון.Alex_b כתב:מה דעתכם על מגבר אוזניות SAMSON S-AMP?...
בוא נגיד כשתבחר לך אוזניות לטעמך, תלך פיזית ותשמע את המגברים איתם. רצוי שתבקר גם בחנויות סטריאו (ולא רק בציוד פרו). את סמסון תשאיר לסוף (אם בכלל) ...