טלוויזיה של 2000 דולר ב670 דולר
שלום שמי תומר
אני רוצה לקנות טלוויזיה מחול ומצאתי באתר aliexpress במחיר מציאה...
http://www.aliexpress.com/fm-store/7118 ... 800HZ.html
אני מפחד לקנות ולגלות שזה איזה נוכל אתם חושבים שזה אמיתי?
אני רוצה לקנות טלוויזיה מחול ומצאתי באתר aliexpress במחיר מציאה...
http://www.aliexpress.com/fm-store/7118 ... 800HZ.html
אני מפחד לקנות ולגלות שזה איזה נוכל אתם חושבים שזה אמיתי?
נערך לאחרונה על ידי TOMERE10 ב 07/05/2012 13:28, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
הקישור לא עובד נכון אבל השאלה הייתה ספציפית לגבי האתר עצמו.
האתר נראה כמושקע. הוא משתמש בחברת גבייה שטוענת שעד שהלקוח לא מאשר שהמוצר הגיע אליו ותקין היא לא משחררת את הכסף לספק. מצד שני זה לא PayPal ואם יש חברות אחרות אז אני לא מכיר אותם. אולי מישהו אחר כן.
למשל אם תחפש טלוויזית led האופציה הראשונה שעלתה לי הדגם Un65d8000 ב 720 דולר כולל משלוח לישראל.
ה נכון שבארץ היבואנים עושקים במחיר כי הם כמעט בלעדיים. תכלס יש את היבואן הרשמי ואת י.שלום או רטפון וזהו. בחו"ל יש המון יבואנים פרטיים ולכן כשיש תחרות אז המחירים יורדים. מצד שני זה עדיין יותר מדי זול לא?
האתר נראה כמושקע. הוא משתמש בחברת גבייה שטוענת שעד שהלקוח לא מאשר שהמוצר הגיע אליו ותקין היא לא משחררת את הכסף לספק. מצד שני זה לא PayPal ואם יש חברות אחרות אז אני לא מכיר אותם. אולי מישהו אחר כן.
למשל אם תחפש טלוויזית led האופציה הראשונה שעלתה לי הדגם Un65d8000 ב 720 דולר כולל משלוח לישראל.
ה נכון שבארץ היבואנים עושקים במחיר כי הם כמעט בלעדיים. תכלס יש את היבואן הרשמי ואת י.שלום או רטפון וזהו. בחו"ל יש המון יבואנים פרטיים ולכן כשיש תחרות אז המחירים יורדים. מצד שני זה עדיין יותר מדי זול לא?
- eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
הסתכלתי על האתר שוב ושמתי לב שבעצם זה נכון שאם יבש היה עם המוצר אפשר להתלונן אל הכסף כבר מועבר, כך שבעצם יש תלות באתר שישמש כמתווך וקובע.
אני יודע שהיום חברות האשראי עוזרות בטיפול בדברים מסוג זה ואפילו מזכות את החשבון עד בירור הנושא.
עדיין מאוד חשוד לי המחירים הנמוכים שגם בתוספת מכס ומיסים יהיו משמעותית זולים יותר מהארץ.
מישהו קנה שם?
אני יודע שהיום חברות האשראי עוזרות בטיפול בדברים מסוג זה ואפילו מזכות את החשבון עד בירור הנושא.
עדיין מאוד חשוד לי המחירים הנמוכים שגם בתוספת מכס ומיסים יהיו משמעותית זולים יותר מהארץ.
מישהו קנה שם?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אתם באמת לא יודעים מה האתר הזה?!
זה האתר השני של אליבאבא לרכישה בקבוצות קטנות יותר ( מאשר סטוקים של אלי) הם לא מקבלים פאיפאל בגלל העמלה פאיפאל לוקחת גובהה להם.
זה האתר השני של אליבאבא לרכישה בקבוצות קטנות יותר ( מאשר סטוקים של אלי) הם לא מקבלים פאיפאל בגלל העמלה פאיפאל לוקחת גובהה להם.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
האתר עצמו סביר, אבל העניין הוא שהוא פלטפורמה למוכרים שונים (בדומה לאיביי).
אם מדובר בקנייה בסכום קטן, אז זה סביר.
אין פה אף אחד שאמר לך שהמחיר הגיוני - בדיוק להפך.
אם מדובר בקנייה בסכום קטן, אז זה סביר.
אין פה אף אחד שאמר לך שהמחיר הגיוני - בדיוק להפך.
תיקנתי את הלינק..
בתוך האתר יש מין צאט כזה ידברתי עם המוכר שם איזה חצי שעה והוא אמר לי שיש לי שנה אחריות ואפשר לשלם דרך פייפל ואם הטלוויזיה לא מגיעה אז אני מקבל את הכסף בחזרה ואם היא פגומה או משהו אני מקבל חדשה ויש לי חודש לומר לו אם היא בסדר
הטלוויזיה היא מהדגמים החדשים של 2012 אבל אני לא יודע אם זה הגיוני שיהיה לו מחיר כזה...
בתוך האתר יש מין צאט כזה ידברתי עם המוכר שם איזה חצי שעה והוא אמר לי שיש לי שנה אחריות ואפשר לשלם דרך פייפל ואם הטלוויזיה לא מגיעה אז אני מקבל את הכסף בחזרה ואם היא פגומה או משהו אני מקבל חדשה ויש לי חודש לומר לו אם היא בסדר
הטלוויזיה היא מהדגמים החדשים של 2012 אבל אני לא יודע אם זה הגיוני שיהיה לו מחיר כזה...
http://escrow.aliexpress.com/buyerprotection/index.html
רשום שהוא מקבל את הכסף רק אחרי אישור שליחה..
ואם זה לא מגיע או משהו אני יכול לקבל את הכסף בחזרה על ידי מספר צעדים
רשום שהוא מקבל את הכסף רק אחרי אישור שליחה..
ואם זה לא מגיע או משהו אני יכול לקבל את הכסף בחזרה על ידי מספר צעדים
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
TOMERE10,
יש ברשת לא מעט ביקורות שהכסף אמנם חזר, אבל זה לקח לפעמים כמה חודשים של נדנוד.
לא יכול להיות מחיר כזה זול, אין שום סוחר עם כזה כח כנגד היצרן כדי לקבל כאלו מחירים ועדיין להיות רווחי.
יש ברשת לא מעט ביקורות שהכסף אמנם חזר, אבל זה לקח לפעמים כמה חודשים של נדנוד.
לא יכול להיות מחיר כזה זול, אין שום סוחר עם כזה כח כנגד היצרן כדי לקבל כאלו מחירים ועדיין להיות רווחי.
כשנתקלתי בפעם הראשונה באתר של Aliexpress חשבתי גם להזמין ולא רק טלויזיה אלא גם מצלמת ניקון Full Frame וכל מוצר ברבע מחיר ממחירו בארץ. אחרי שנפל האסימון (אני כמעט בטוח ב- 100 אחוז) הבנתי שהמוצרים הם חיקוי. בפירסום של הטלויזיה ישנו הדגם אבל בשום מקום לא היה מצויין שזאת טלויזיה של סמסונג.
גם בפרסום של מצלמת ניקון מסוג D700, צויין רק הדגם, כשחיפסתי היכן רשום NIKON,לא מצאתי.
שוב, צריך לבדוק זאת לעומק.
גם בפרסום של מצלמת ניקון מסוג D700, צויין רק הדגם, כשחיפסתי היכן רשום NIKON,לא מצאתי.
שוב, צריך לבדוק זאת לעומק.