בעסה, נוסע לארה"ב ואין כלום מה ל"הביא"..... אולי זה דווקא טוב ואו
בארץ סביר ??
טאבלט - התלבטות האם אחד משני המובילים או המתנה עוד חודש לחדשים : ASUS פריים מוחלף בINFINITY. סמסונג 10.1 הנוכחי עם TEGRA 2 לא שווה כלום מבחינתי ומוחלף גם כן בקרוב. בכל מקרה את שניהם אפשר לקנות ביד 2 חדש באריזה במחיר חו"ל.
נייד - סמסונג גלאקסי NOTE - חול 550 דולר לערך, יד 2 חדש באריזה 2500 ש"ח, הפרש קטן מידי בכדי להתעסק עם זה.
טאבלט - התלבטות האם אחד משני המובילים או המתנה עוד חודש לחדשים : ASUS פריים מוחלף בINFINITY. סמסונג 10.1 הנוכחי עם TEGRA 2 לא שווה כלום מבחינתי ומוחלף גם כן בקרוב. בכל מקרה את שניהם אפשר לקנות ביד 2 חדש באריזה במחיר חו"ל.
נייד - סמסונג גלאקסי NOTE - חול 550 דולר לערך, יד 2 חדש באריזה 2500 ש"ח, הפרש קטן מידי בכדי להתעסק עם זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תקנה בארה"ב נעליים של מותגים (נייקי, ריבוק וכו), ג'ינסים של ליווייס, בגדים... רק הכסף שתחסוך בקניות האלה לעומת הארץ יממן לך סמארטפון...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אכן ביגוד בעיקר באוטלטים זול יותר
אבל חובב גאגטים אנוכי....pixies כתב:תקנה בארה"ב נעליים של מותגים (נייקי, ריבוק וכו), ג'ינסים של ליווייס, בגדים... רק הכסף שתחסוך בקניות האלה לעומת הארץ יממן לך סמארטפון......
אפה הימים שהיתי חוזר עם : NAS, מצלמת וודאו, מצלמת סטילס, טלפונים אלחוטיים, גלאי רדאר......
כנראה שבכל זאת קרה משהו למחירים בארץ.
תודה רבה על ההצעה , כבר יש לנו רובוט לניקוי. אומנם סתם סיני אבל עושה את העבודה.
מה עוד ?
מה אתם אומרים על הגיטרה הזו ל PS3 ? אני אלמד לנגן איתה ?
Fender Squier Stratocaster RockBand3/PS3 Electric Guitar w/MIDI PRO Adapter
מה עוד ?
מה אתם אומרים על הגיטרה הזו ל PS3 ? אני אלמד לנגן איתה ?
Fender Squier Stratocaster RockBand3/PS3 Electric Guitar w/MIDI PRO Adapter