התלבטות בין מקרן לבין מסך?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
hannibal פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33

שליחה

שלום לכולם
אני צריך לקבל ממש בקרוב מפתח לדירה חדשה שקניתי. כרגע יש לי מסך פלזמה ישן של lg שכבר קיבלתי החלטה לתת לו וולה :D כרגע ההתלבטות היא אם לקנות מקרן או מסך 50. יש לי קרוב שמגיע עוד שבועיים לארץ ויכול להביא לי מקרן (אם אבחר במקרן אז ככול הנראה אקנה optoma hd20 ניתן להשיג אותו באזור ה 800-900 דולר) אם מסך אז כנראה 51d550 (פלזמה) של סמסונג. ( כמובן קניה בארץ באזור ה 5k)
הבעיה היא שאני לא מצליח להחליט לאיזה כיוון ללכת לכן מבקש עזרה. המסך או המקרן מיועדים להיות בסלון לשימוש כל המשפחה אני צופה בין 60-70 אחוז בשידורי כבלים (יס hd)

אודה לכם על עזרתכם
תודה מראש
שחר

ron5054
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 513

שליחה

מקרן קונים בנוסף למסך ולא במקום.
אם אתה רוצה לראות כבלים תקנה מסך.
אתה הרי לא תחשיך את הבית כל פעם שבא לך לראות חדשות.
אבל.... אם יש לך פלזמה למה שלא תשאיר אותה ותקנה חוץ ממנה מקרן וככה כשיש סרט טוב תיהנו מהחוויה הקולנועית.

soler
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 519

שליחה

אני מסכים, אני גם רציתי לקנות מקרן אבל אין לי מספיק מקום, מקרן זה נטו סרטים וסדרות, לא שווה לראות כבלים עם כל פעם צריך להחשיך, בסוף תיהיו ערפדים :@

hannibal פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33

להשאיר את הפלזמה הקיימת.. ממממ

שליחה

הפלזמה שלי lg נקנתה ב 2005-6 היא 42 לא hd ישנה ועייפה :) אני צופה ממרחק של 3 מטר אז היא גם קטנה מדי.
להחזיק גם מקרן וגם טלויזיה לא בא לי טוב מבחינה אסתטית, יותר מדי מכשירים בסלון ואם מחזיקים גם וגם אז חייב מסך נגלל אז זה עוד גוף מכוער בסלון.

כנראה שהשתכנעתי להחליף למסך חדש. חשבתי לבחור ב d550 51 של סמסונג (פלזמה) יש לכם המלצות אחרות? יש לי דרך להשיג Led 60 של שרפ, לא סגור על הדגם באזור ה 6000-6500 אם אני לא טועה מדובר ב le630u. מה הייתם ממליצים? אך הled בהשוואה לפלזמה?

תודה
שחר

soler
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 519

שליחה

במרחק שלך הייתי הולך לפחות על 55, 51 לדעתי קטן מדי, לגבי הדגם אני תמיד הולך על סמסונג

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”