שידרוג רסיבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
joni69 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי כרגע רסיבר אונקיו 309 בן פחות משנה (רסיבר ראשון שלי) ואני רוצה לשדרג לרסיבר איכותי יותר
חשבתי בהתחלה על 609 אבל יש לו כמו מאפיינים שאני לא צריך כמו 7.2 ערוצים, תמיכה ברשת ו4K
מספיק לי מערכת 5.1 עם דגש על איכות סאונד! ו3 HDMI ויכולת לעביר אות במצב סטנד ביי

אני מתלבט בין 2 דגמים

AVR1912 Denon

Yamaha RX-V667

השמח לשמוע חוות דעת הצעות תודה מראש

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

ומה ההבדל ברשימת הפיצ'רים המיותרים בין ה-609 ל-1912 וה-667!? :roll:

המלצה שלי: לך לשמוע את שלושת הרסיברים (609, 1912 ו-667) בשילוב עם רמקולים דומים או אפילו זהים לשלך בחנות מתמחה, וכך תעשה את הבחירה המושכלת ביותר מבחינת איכות הסאונד... הפיצ'רים הם בדיוק מה שהם - בסה"כ פיצ'רים, ולא העיקר! ;)

נ.ב. ה-667 כבר די ותיק והוחלף בשנה שעברה ע"י ה-671. ה-1912 הוא החדש מבין השלושה שהעלית, אבל לאונקיו כבר יש בארץ את ה-616 שממש עכשיו הושק, גם בימאהה בדיוק השיקו את ה-673 (אם כי הוא טרם הגיע לארץ למיטב ידיעתי...)

joni69 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אולי היתי צריך לנסח את זה יותר טוב טוב פיצ'רים ביחס למחיר

אני רוצה רסיבר איכותי שהדבר העיקרי זה הסאונד שלו
רמקולים יבואו ויתחלפו אני רוצה מכשיר טוב שיהיה הבסיס של כל המערכת מבלי לשלם תוספת
על מאפיינים שאני לא צריך כל כך, מבחינת ליינים לא משנה לי אם זה דור קודם או מכשיר של הרגע
אני הרבה מסתמך על ביקורות של אתרים מוכרים ודעות של אנשים כי אני בתווך המחירים שזה לא קריטי
לקנות משהו ביחס למחיר ולקבל תמורה מלא ועדיין לשמור על רף שפוי

diver
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

joni69 כתב:אולי היתי צריך לנסח את זה יותר טוב טוב פיצ'רים ביחס למחיר

אני רוצה רסיבר איכותי שהדבר העיקרי זה הסאונד שלו
רמקולים יבואו ויתחלפו אני רוצה מכשיר טוב שיהיה הבסיס של כל המערכת מבלי לשלם תוספת
על מאפיינים שאני לא צריך כל כך, מבחינת ליינים לא משנה לי אם זה דור קודם או מכשיר של הרגע
אני הרבה מסתמך על ביקורות של אתרים מוכרים ודעות של אנשים כי אני בתווך המחירים של
לקנות משהו ביחס למחיר, לקבל מוצר טוב ואיכותי מבלי להתפשר יותר מידי אבל לשמור על רף שפוי
...
נראה לי שאתה בדיוק חוזר על דבריו של epony. מה שהוא אומר זה שמה שחשוב ברסיבר הוא אופי הצליל שלו ולא הפיצ'רים שהוא מכיל בהם לא תשתמש.

לגבי האם הרמקולים הם אלו שבאים והולכים או הרסיברים הם אלו שבאים והולכים - אני חושב שזה נושא נפרד ורחב.
לא בטוח שאם תרכוש רמקולים איכותיים הם לא יישארו איתך שנים (לדוגמא - הרמקולים המרכזיים שלי יותר מבוגרים ממני ואני כבר עברתי את ה 30 :) ).

joni69 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

diver אני מסכים איתך..אני פשוט התחלתי ממש בקטן...
אני כרגע עם זוג רצפתי שאני ישדרג בעתיד...הרסיבר שלי כרגע מאוד מאוד בסיסי לדעתי ONKYO TX-NR309
וכל מה שיבוא אחריו יהיה שידרוג אני מתלבט בין הדנון לימאה

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #6 

אל תתלבט ידידי - תבחן אותם (וכן, גם את האונקיו 609) בשילוב עם רמקולים דומים או זהים לשלך וכמה קטעי מוזיקה וסרטים שאתה אוהב ומכיר היטב...

joni69 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אפשר להגיד שהדגמים הספציפיים האלה

AVR1912 Denon

Yamaha RX-V667

הם באותה הרמה וזה רק עניין של טעם(אופי הצליל) שמפריד ביניהם ?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #8 

כן.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”