עזרה עם NAS
שלום,
יש לי NAS מסוג +NETGEAR NV. הבעיה היא שממחשב נייד אחד אין לי גישה אליו (משאר המחשבים הכל עובד כרגיל). בדקתי וניסיתי ולא מצאתי פתרון.
משהו מוזר מכיוון שברשימת המכשירים שמחוברים לרשת מופיע לי ה- logitech media center שנמצא על ה-nas אבל ה-nas עצמו לא מופיע.
תודה רבה לעוזרים.
יש לי NAS מסוג +NETGEAR NV. הבעיה היא שממחשב נייד אחד אין לי גישה אליו (משאר המחשבים הכל עובד כרגיל). בדקתי וניסיתי ולא מצאתי פתרון.
משהו מוזר מכיוון שברשימת המכשירים שמחוברים לרשת מופיע לי ה- logitech media center שנמצא על ה-nas אבל ה-nas עצמו לא מופיע.
תודה רבה לעוזרים.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אם זה עבד לך קודם אז ההצעה שלי לא ממש רלוונטיתelmo כתב:עד לפני כמה ימים זה עבד.
התקנתי vpn client ומאז אני לא רואה את ה-nas.
dima_vy איזה הגדרות לבדוק?
תודה...
מה שיכול להיות שיש לך התנגשות ברשתות שבמשימוש של VPN ושל רשת הביתית. אתה יכול להציג פלט של ipconfig /all כמו שביקש מישהו לפני?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

ואם אתה רושם בשורת הכתובת 192.168.1.107\\ אתה מצליח לגשת אליו?
נ.ב. שים לב למה אני שאלתי ומה אתה ענית לי בשאלה קודמת...... אני לא רואה קשר בין השאלה שלי לתשובה שלך
תבדוק האם ב-NAS עובד לך samba server
נ.ב. שים לב למה אני שאלתי ומה אתה ענית לי בשאלה קודמת...... אני לא רואה קשר בין השאלה שלי לתשובה שלך
תבדוק האם ב-NAS עובד לך samba server
תודה dima_vy.
דרך הדפדפן אני מצליח לגשת לממשק שלו. גם מצליח להכנס לממשק של ה-squeezebox שיושב על ה-nas.
העניין היחיד הוא כשאני מנסה לגשת לקבצים דרך האייקון של ה-nas לא מופיע.
ביתר המחשבים ה-nas מופיע ועובד כרגיל. נראה לי שהשתנתה הגדרה כלשהי במחשב - לא ברור לי איזו.
תגיד לי מה לבדוק ואיפה ואגיד לך מה אני רואה שם.
דרך הדפדפן אני מצליח לגשת לממשק שלו. גם מצליח להכנס לממשק של ה-squeezebox שיושב על ה-nas.
ביתר המחשבים ה-nas מופיע ועובד כרגיל. נראה לי שהשתנתה הגדרה כלשהי במחשב - לא ברור לי איזו.
תגיד לי מה לבדוק ואיפה ואגיד לך מה אני רואה שם.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

איזה שגיאה אתה מקבל אם אתה מנסה לגשת ל192.168.1.107\\ כמו שמופיע בתמונה?elmo כתב:תודה dima_vy.
תגיד לי מה לבדוק ואיפה ואגיד לך מה אני רואה שם....