מתלבט בין שני רסיברים: Pioneer VSX S500 או Sherwood R-904n

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
שפיק פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני מחפש רסיבר למערכת קולנוע ביתית לסלון בבית הורי (4 רמקולים שקועים של פולק + סאב של הרמן קרדון).

הדגש המרכזי הוא בעיקר שעובי ועומק הרסיבר יהיו כמה שיותר קטנים - זו גם הסיבה שהגעתי לשני הרסיברים הללו..

השאלה שלי היא האם שווה להשקיע את ההפרש (סדר גודל של 1000-1200 שקל) ברכישת הפיוניר על-פני השרווד?

תודה רבה,

הראל

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

את המרנץ 1402 ו-1602 (האחרון מקביל פחות או יותר ל-VSX500 של פיוניר) גם בדקת?

בגדול השרווד הוא פתרון זול למדי וזה בא לידי ביטוי באיכות ההרכבה והסאונד. זו חברה עם עבר גדול אבל הווה די בינוני...

מרנץ ופיוניר יותר טובים וכפועל יוצא גם יותר יקרים מהשרווד כאמור - הייתי בוחן את שניהם בשילוב עם רמקולים של פולק אודיו בחנות מתמחה עם כמה קטעי מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב לפני שהייתי מקבל החלטה כי גוון הסאונד שהם מפיקים הוא די שונה ובהחלט עלול להשפיע על ההחלטה הסופית שלך..!

שפיק פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על ההמלצה.

אם יש באפשרותי לרכוש רסיבר באירופה - יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון? שיטות שידור שונות?

תודה,

הראל

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

לא משהו קריטי - אולי תזדקק למתאם של מחבר החשמל האירופאי על מנת להתאימו לשקעים הישראליים...

אם אתה קונה באירופה חשוב להשוות בין כמה גרסאות שונות של אמאזון למשל (איטליה, גרמניה, צרפת ואנגליה הן הכי גדולות) כי המחירים משתנים מאתר אחד למשנהו.

שפיק פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה!

הראל

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”