קפה ירוק בשוק פייסל ?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
למה לא קולומביה? נראה בסדר דווקא.
קולומיבה מאוד נפוץ בארץ ולא נראה לי שיזייפו אבל אין לדעת.
קולומיבה מאוד נפוץ בארץ ולא נראה לי שיזייפו אבל אין לדעת.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
כי בדיוק כמו שאמרתי: בכל החנויות האלה, כשהם לא יודעים איזה קפה זה, הם קוראים לו "קולומביה".דבוטאנט כתב:למה לא קולומביה? נראה בסדר דווקא.
קולומיבה מאוד נפוץ בארץ ולא נראה לי שיזייפו אבל אין לדעת....
פעם, בחנות בשוק בפ"ת, המוכר אמר לי "זה קולומביה". שאלתי על שק אחר מה זה, והוא ענה: "זה גם קולומביה, אבל ממקום אחר"
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
קודם כל, אי אפשר לדעת. סטטיסטית הקפה מאמיגו עדיף, זה לא אומר שלא היו נפילות. הקפה הירוק בארץ, רובו ככולו, הינו קפה תעשייתי, זול, ללא בקרה על המקור (אשמח אם מישהו מהעוסקים בתחום יראה לי שמשהו השתנה). בהתאם, רמת התוצאה היא לא יותר מסבירה. אמר לי פעם רם אבגי שספשלטי קופי אמיתי כמו זה שמשתמשים בו בבתי קליה אמריקאיים יאלץ עוסק בארץ להזמין קונטיינר מיוחד, וזה יעלה באזור המאה שח לק"ג לצרכן.
אצל אמיגו, קולומביה סופרימו 55 שח לקילו, ואם איני טועה יש להם מבצעי כמות. PNG באתר לא ראיתי. 80 נשמע מטורף (אולי כולל משלוח)
אצל אמיגו, קולומביה סופרימו 55 שח לקילו, ואם איני טועה יש להם מבצעי כמות. PNG באתר לא ראיתי. 80 נשמע מטורף (אולי כולל משלוח)
what's next?
איך אנחנו יכולים להבדיל לפני קנייה בין סוגי הקפה (מקור, איכות) ? רק על סמך תדמיתו של המפיץ ואספקט הפולים?
בתור קולה מתחיל לא קל (אומנם די מעניין ומרתק) לנסות קליות שונות של פולים מאותו זן ממקורות שונים.
PNG אכן עולה 76ש"ח ב-AVA ובאמיגו נמכר ב-78ש"ח בקנייה במקום .
בתור קולה מתחיל לא קל (אומנם די מעניין ומרתק) לנסות קליות שונות של פולים מאותו זן ממקורות שונים.
PNG אכן עולה 76ש"ח ב-AVA ובאמיגו נמכר ב-78ש"ח בקנייה במקום .
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא הייתי קונה במחירים כאלה - אני לא יודע מה לגבי אווה אבל הרבה קפה בארץ מגיע מירכא וכאלה אז עדיף לקנות ישר מהם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)