יעוץ בבחירת רמקולים
שלום לכולם
שמעתי לאחרונה את הרמקולים: RTi A9 של Polkaudio ונורא אהבתי את הצליל שלהם אך הידע שלי עדיין לא מספיק גדול כדי לדעת מי עוד הרמקולים בסדר גודל של המחיר שלו שיכולים להתחרות בו.
חשוב לי רמקול שידע להתמודד עם הרבה סיגנונות מוסיקליים עם העדפה לאלקטרוני רוק והיפ הופ, שהקולות האנושיים יהיו ברורים ובכלל יהיה בהם עומק.
הסלון שלי הוא 4 על 10 (מלבני ארוך) והרמקול ישודך לפחות בהתחלה למגבר ימאהה שאני לא זוכר בדיוק את הדגם שלו אך אני אעדכן בהמשך.
מישהו יודע על מתחרים ראויים על הכסף שלי?
בתודה
אבי
נ.ב : אני לא פוסל רמקולים מיד שנייה.
שמעתי לאחרונה את הרמקולים: RTi A9 של Polkaudio ונורא אהבתי את הצליל שלהם אך הידע שלי עדיין לא מספיק גדול כדי לדעת מי עוד הרמקולים בסדר גודל של המחיר שלו שיכולים להתחרות בו.
חשוב לי רמקול שידע להתמודד עם הרבה סיגנונות מוסיקליים עם העדפה לאלקטרוני רוק והיפ הופ, שהקולות האנושיים יהיו ברורים ובכלל יהיה בהם עומק.
הסלון שלי הוא 4 על 10 (מלבני ארוך) והרמקול ישודך לפחות בהתחלה למגבר ימאהה שאני לא זוכר בדיוק את הדגם שלו אך אני אעדכן בהמשך.
בתודה
אבי
נ.ב : אני לא פוסל רמקולים מיד שנייה.
The rhythm is the bass and the bass is the treble
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
מכיר את הדגם הזה...WubWub כתב:שלום לכולם
בתודה
אבי
נ.ב : אני לא פוסל רמקולים מיד שנייה....
רמקולים טובים!אגב מה המחיר שמבקשים עליהם ?
מה התקציב המקסימלי לרמקולים?
בכל אופן אם המחיר שלהם נע בסביבות ה10K הם לא שווים את הכסף!!{יש הרבה מתחרים בהרבה יותר טובים!}
- lllliiioor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
- ofir-harlev
- חבר ותיק

אם כבר... http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.ph ... ID=5346493lllliiioor כתב:http://www.fuse.co.il/?CategoryID=611&ArticleID=1058
תמהר כי אני מניח שהם יעלמו בקרוב מפיוז......
המחיר עוד גמיש...
- ofir-harlev
- חבר ותיק

יש המון חברות טובות בשוק....WubWub כתב:תודה קודם כל על ההצעות והקישורים!![]()
לאופיר - רצו עליהם 7000 מתצוגה.
אני אשמח לעוד הצעות בתקציב של עשרת אלפים שקלים....
התקציב שלך דיי מכובד וניתן להביא ביד2 רמקול שעלה לא מעט.
שמע,זה משהו שלא רואים כל יום בלוחות
http://www.hifimusic.co.il/DEVORE-FIDEL ... 10191.html
מדובר על אחד הרמקולים הטובים שישנם בשוק היד2{לדעתי ולדעת רבים}תבדוק כמה ניתן להסתדר עליהם...
לדעתי זה שווה את ההשקעה!!תוכל לרכוש פה את אחד הרמקולים המושלמים שיצא לי לשמוע.
נכון זה ב6 ,7 אלף יותר מהתקציב שלך... אבל אולי תוכל לרכוש פה רמקול שילווה אותך לא מעט זמן.