שלום רב!
לאחרונה רכשתי את ה-Innova 7002HD ולאחר שלא הצלחתי לראות איכות מי יודע מה בתוך הבית (גר בת"א) החלטתי לבדוק אפשרויות להגביר את הסיגנל - השאלה שלי היא האם יש אפשרות לחבר את הממיר לשקע ה-RF הביתי שיש לי בבית ושמחובר לאנטנה על גג הבניין? האם דבר כזה אפשרי? זה עלול לטגן לי את הממיר? מישהו ניסה לעשות את זה?
ושאלה נוספת כיצד ניתן לבדוק בממיר בזמן שערוץ כלשהו קולט את עוצמת השידור ואת האיכות המתקבלת על מנת לקבוע את מיקום האנטנה?
תודה מראש על העזרה.
אלעד
Innova 7002HD חיבור ל-RF של הבניין
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אצלי הממיר הזה מחובר לאנטנה של הבנין ורואים מעולה.
בבנין שלי (בן ~10 שנים) יש עדיין אנטנה על הגג, אז איך שרכשתי ממירי עידן + חיברתי אותם לחיבור האנטנה שבקיר ובסריקה הראשונה נמצאו החנות והקליטה טובה.
בבנין שלי (בן ~10 שנים) יש עדיין אנטנה על הגג, אז איך שרכשתי ממירי עידן + חיברתי אותם לחיבור האנטנה שבקיר ובסריקה הראשונה נמצאו החנות והקליטה טובה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
השאלה לאן השקע הזה מחובר - הוא יכול להיות מחובר או לאנטנה של על גג הבניין ואז זה ייתן לך בוודאות את הקליטה הכי טובה שתוכל לקבל (בהנחה שהאנטנה על הגג עדיין מתפקדת, לא קרסה וכיו"ב) או שיכול להיות שהוא מחובר לכבל של הוט, ואז לא תוכל לקלוט איתו שום דבר (אלא אם איכשהו יש לך ממיר שתומך גם ב-DVB-C ואז הרווחת).
בכל אופן, לא ייגרם נזק לממיר כתוצאה מהחיבור אז שווה לנסות. מקסימום פשוט לא יעבוד. אגב, תנסה גם לעשות סריקת ערוצים מחדש אחרי החיבור.
בהצלחה!
בכל אופן, לא ייגרם נזק לממיר כתוצאה מהחיבור אז שווה לנסות. מקסימום פשוט לא יעבוד. אגב, תנסה גם לעשות סריקת ערוצים מחדש אחרי החיבור.
בהצלחה!