שלום,
עברתי על המון המון שרשורי המלצות כאן ובמקומות אחרים, אבל אני עדיין מתקשה להחליט מהי הבחירה הנכונה עבורנו.
אנו רוצים לבטל את המנוי ליס ולהחליף אותו בעידן+ בשילוב עם סטרימר.
מה שהדבר מחייב, בנוסף לגישה נוחה לסרטים וסדרות עם כתוביות בעברית, זה גישה לתכנים לילדים קטנים, שצריכים להיות דוברי עברית.
לא הצלחתי להבין איזה סטרימר יתן מענה טוב לצורך זה.
תודה
בקשה להמלצה לאור דרישות מעט שונות
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
סטריימר תפקידו להזרים את קבצי המדייה או משרת ראשי בבית (NAS או מחשב למשל) או מחיבור כוננן פנימי/חיצוני ישירות אליו.
כל הסטרימרים העיקריים תומכים בכתוביות בעברית.
ענין הדיבוב לעברית לא קשור לסטרימר. במידה והתוכן הוא בעברית אז הילדים ישמעו עברית.
במידה ויש כוונה להזרים ברשת קווית/אלחוטית בבית מומלץ לרכוש סטרימר עם מעבדי SIGMA שיכולת ההזרמה שלהם ברשת טובה משמעותית ממעבדי הריילטק.
לאור האמור מומלץ לרכוש סטרימר של חברות כמו פופקורן/DUNE ולא חברה כמו אקסטרימר.
הפופקורן זול מה DUNE ויעשה את העבודה כהלכה. הדגמים האחרונים שלהם כמו ה A300 וה C300 עדין לא יציבים מספיק ואמורים לקבל שידרוגי קושחה, בזמן הקרוב, שאמורים לייצב אותם לעבודה תקינה.
במידה ואין כוונה להזרים ברשת, גם דגמי האקסטריימר יכולים לבוא בחשבון.
כל הסטרימרים העיקריים תומכים בכתוביות בעברית.
ענין הדיבוב לעברית לא קשור לסטרימר. במידה והתוכן הוא בעברית אז הילדים ישמעו עברית.
במידה ויש כוונה להזרים ברשת קווית/אלחוטית בבית מומלץ לרכוש סטרימר עם מעבדי SIGMA שיכולת ההזרמה שלהם ברשת טובה משמעותית ממעבדי הריילטק.
לאור האמור מומלץ לרכוש סטרימר של חברות כמו פופקורן/DUNE ולא חברה כמו אקסטרימר.
הפופקורן זול מה DUNE ויעשה את העבודה כהלכה. הדגמים האחרונים שלהם כמו ה A300 וה C300 עדין לא יציבים מספיק ואמורים לקבל שידרוגי קושחה, בזמן הקרוב, שאמורים לייצב אותם לעבודה תקינה.
במידה ואין כוונה להזרים ברשת, גם דגמי האקסטריימר יכולים לבוא בחשבון.
תודה ושאלת המשך
תודה על התשובה.
בדיוק שלחו לי עכשיו הודעה על מכירה במבצע של A.C.Ryan PlayOn! DVR HD
על פניו נראה שזה בדיוק מה שאנחנו צריכים, בגלל שכולל גם יכולת לראות ולהקליט את שידורי עידן + וגם המחיר לאחר הנחה סביר.
אשמח לשמוע דעות.
בדיוק שלחו לי עכשיו הודעה על מכירה במבצע של A.C.Ryan PlayOn! DVR HD
על פניו נראה שזה בדיוק מה שאנחנו צריכים, בגלל שכולל גם יכולת לראות ולהקליט את שידורי עידן + וגם המחיר לאחר הנחה סביר.
אשמח לשמוע דעות.