בעלי Xtreamer Prodigy - כנסו
אני עומד בפני קניית המכשיר הנ"ל.
זהו הסטרימר הראשון שאני קונה ויש לי עדיין קצת חששות.
קראתי פה בפורום ביקורות לא טובות על החברה ועל דגמים קודמים.
עברתי על הפורום ואין מספיק תגובות של אנשים שמשתמשים במוצר.
אשמח לקבל ביקורות אמינות (יתרונות / חסרונות) מחברי הפורום
שיש להם את המוצר כך שאוכל ללכת לבאג בלב שלם ולרכוש את המוצר.
תודה מראש.
זהו הסטרימר הראשון שאני קונה ויש לי עדיין קצת חששות.
קראתי פה בפורום ביקורות לא טובות על החברה ועל דגמים קודמים.
עברתי על הפורום ואין מספיק תגובות של אנשים שמשתמשים במוצר.
אשמח לקבל ביקורות אמינות (יתרונות / חסרונות) מחברי הפורום
שיש להם את המוצר כך שאוכל ללכת לבאג בלב שלם ולרכוש את המוצר.
תודה מראש.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46384
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
כנראה שאין מספיק תגובות בגלל מה שכתבת בחלק הראשון של ההודעה שלך. רוב חברי הפורום אשר רכשו את הסטרימר כבר פירטו עליו ונדמה שכבר עברת על השרשורים הללו, אך נראה לי שאתה מחפש ביקורות חיוביות אשר יחזקו את ההחלטה שלך בבחירה של המוצר טרם הרכישה ולא מצאת כאלו.
בפורום קראתי תגובות נגד החברה של אנשים שהתשמשו במוצרים קודים ל-prodigy.
או כאלה של אנשים כמוני שחושבים לרכוש את המוצר.
לא מצאתי (כמעט) תגובות חיוביות של אנשים שרכשו את המוצר ומרוצים ממנו.
אשמח לקבל פה תגובות של אנשים שרכשו את המוצר (ויש לפחות 10 כאלה כאן בפורום)
שיתנו דעה אובייקטיבית ומתוך נסיון בשימוש במוצר.
תודה מראש לעוזרים.
או כאלה של אנשים כמוני שחושבים לרכוש את המוצר.
לא מצאתי (כמעט) תגובות חיוביות של אנשים שרכשו את המוצר ומרוצים ממנו.
אשמח לקבל פה תגובות של אנשים שרכשו את המוצר (ויש לפחות 10 כאלה כאן בפורום)
שיתנו דעה אובייקטיבית ומתוך נסיון בשימוש במוצר.
תודה מראש לעוזרים.
לכל השואלים לגבי ההבדלים בין הסיידווינר 3 לפרודיג'י:
לפי הבנתי מהאתר של אקסטרימר מדובר במכשירים זהים לחלוטין מבחינת יכולות ההזרמה והשידור.
ההבדלים הם במקום לכונן הפנימי 3.5 בפרודיג'י ויכולת הקליטה לשידורים דיגיטליים בפרודיג'י.
מי שמעוניין לעבוד מול דיסק חיצוני או דיסק רשת ולא צריך את שידורי עידן אז אני לא מוצא הצדקה לפרודיג'י.
אם אני טועה אשמח לדעת.
תודה.
לפי הבנתי מהאתר של אקסטרימר מדובר במכשירים זהים לחלוטין מבחינת יכולות ההזרמה והשידור.
ההבדלים הם במקום לכונן הפנימי 3.5 בפרודיג'י ויכולת הקליטה לשידורים דיגיטליים בפרודיג'י.
מי שמעוניין לעבוד מול דיסק חיצוני או דיסק רשת ולא צריך את שידורי עידן אז אני לא מוצא הצדקה לפרודיג'י.
אם אני טועה אשמח לדעת.
תודה.
יש לי אותו כבר 3 חודשים, ואפשר להגיד שאני דיי מרוצה.
בהחלט הייתי מעדיף שיחליפו את הממשק הראשי, אך סה"כ הוא לא כזה נורא
פורמטי תלת מימד עוד לא יצא לי לבדוק,עד כמה שראיתי בפורום שלהם ,זה עובד טוב למעט BLURAY.ISO
שגם את זה אמרו שיסדרו בגרסאות הבאות.
הממשק של הגו'קבוקס מאוד יפה, וכן ניתן לחבר אליו ולעבוד גם עם דיסק קשיח נייד ולא רק פנימי
בסה"כ בכללי אני מאוד מרוצה ממנו, הוא עושה תעבודה בצורה טובה מאוד.
פורמטי תלת מימד עוד לא יצא לי לבדוק,עד כמה שראיתי בפורום שלהם ,זה עובד טוב למעט BLURAY.ISO
הממשק של הגו'קבוקס מאוד יפה, וכן ניתן לחבר אליו ולעבוד גם עם דיסק קשיח נייד ולא רק פנימי
בסה"כ בכללי אני מאוד מרוצה ממנו, הוא עושה תעבודה בצורה טובה מאוד.
יש לי את הפרודיג'י כמעט חודשיים
אני מרוצה מהמכשיר
התמונה והסאונד עובדים מצויין
כמו תמיד יש מקום לשיפורים , אם זה בממשק הלא כלכך נוח ואם זה בדברים אחרים . מה שיאמר לזכות אקסטרימר זה שהם משחררים עדכונים בתדירות גבוהה מאוד ולכן יש מצב שבהמשך הממשק יישתנה ושיתווספו דברים נוספים .
היתרון הגדול ביותר של הפרודיג'י (לא ביחס למכשירים אחרים של אקסטרימר אלא יתרון בזכות עצמו) זה שקיימת האפשרות ל - AirPlay כלומר , לנגן דברים מהאייפון או האייפד או האייפוד וזה דבר ממש נוח ונחמד. גם האופציה הזאת לא עובדת מושלם עדיין אבל שוב אני מאמין שבהמשך זה יישתפר.
כמובן שהיתרון הגדול ביותר בפרודיג'י הוא האפשרות לשים הארד דיסק עד 3 טרה, יש גם כניסת USB3 מהירה והמכשיר נראה סבבה לגמרי ליד הטלוויזיה.
התמונה והסאונד עובדים מצויין
כמו תמיד יש מקום לשיפורים , אם זה בממשק הלא כלכך נוח ואם זה בדברים אחרים . מה שיאמר לזכות אקסטרימר זה שהם משחררים עדכונים בתדירות גבוהה מאוד ולכן יש מצב שבהמשך הממשק יישתנה ושיתווספו דברים נוספים .
היתרון הגדול ביותר של הפרודיג'י (לא ביחס למכשירים אחרים של אקסטרימר אלא יתרון בזכות עצמו) זה שקיימת האפשרות ל - AirPlay כלומר , לנגן דברים מהאייפון או האייפד או האייפוד וזה דבר ממש נוח ונחמד. גם האופציה הזאת לא עובדת מושלם עדיין אבל שוב אני מאמין שבהמשך זה יישתפר.
כמובן שהיתרון הגדול ביותר בפרודיג'י הוא האפשרות לשים הארד דיסק עד 3 טרה, יש גם כניסת USB3 מהירה והמכשיר נראה סבבה לגמרי ליד הטלוויזיה.
הפרודיג'י לא מנגן קבצי ISO של בלוריי 3D?asaf83 כתב:יש לי אותו כבר 3 חודשים, ואפשר להגיד שאני דיי מרוצה.
בסה"כ בכללי אני מאוד מרוצה ממנו, הוא עושה תעבודה בצורה טובה מאוד....
הייתי בטוח שכן.
אז בעצם הדרך היחידה לנגן קבצים כאלו זה לעשות להם ריפ או להשתמש ב HTPC??
באסה...
האם בכל זאת יש איזשהו יתרונות / הגבלות לשימוש בדיסק קשיח פנימי?asaf83 כתב:י
בסה"כ בכללי אני מאוד מרוצה ממנו, הוא עושה תעבודה בצורה טובה מאוד....
יש יתרון עצום
במקרה שלי למשל אני משתמש במחשב נייד והוא איתי בעבודה גם . זה קצת מציק לחזור הביתה , להדליק את המחשב ואז לעשות סטרימינג ממנו לסטרימר. אם יש לך הארד דיסק זה חוסך לך את התהליך הזה , חוצמזה שאפשר לשים הארד דיסק בנפח עד שלושה טרה שזה מספיק ביותר.
מבחינתי האפשרות להארד דיסק בתוך הסטרימר היתה חשובה מאוד.
מבחינתי האפשרות להארד דיסק בתוך הסטרימר היתה חשובה מאוד.