סנכרון כתוביות
-
הגיסשלאיציק37
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רציתי לשאול:
בנסיון לסנכרן כתוביות לסרט אני נתקל בתופעה דמוית JITTER: גם כשאני מדייק במיקום הכתוביות הראשונות, בהמשך הסרט גדל והולך הפער בין פס הקול והכתוביות.
אולי זה קשור ל-FPS?
בכל מקרה - אני משתמש (חדש) בתוכנת subtitles workshop.
אשמח לעצות.
כפיר
בנסיון לסנכרן כתוביות לסרט אני נתקל בתופעה דמוית JITTER: גם כשאני מדייק במיקום הכתוביות הראשונות, בהמשך הסרט גדל והולך הפער בין פס הקול והכתוביות.
אולי זה קשור ל-FPS?
בכל מקרה - אני משתמש (חדש) בתוכנת subtitles workshop.
אשמח לעצות.
כפיר
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- קיבל תודות: 11 פעמים
זה יכול להיות שתי סיבות:
1. כמו שאמרת FPS יש לזה פתרון פשוט, תיכף אתאר אותו
2. גירסאות שונות של המקור (בדר"כ סדרות כי כל אחד חותך את הפרסומות באופן שונה)
על מנת לפתור את התופעה הראשונה, נקה את התרגום מכל הפרסומות סטייל "תורגם על ידי ..." וכו' גם מתחילת הסרט וגם מסופו.
בדוק בסרגל הזמן מתי נאמר המשפט הראשון ומתי האחרון.
חפש תחת timing אופציה נדמה לי שקוראים לה adjust שם אתה פשוט נותן את הזמן של השורה הראשונה והאחרונה וזה מסנכרן יופי (במקום להתחיל לחפש מה ה- FPS הנכון ומה של התרגום).
לפתור את הבעיה השנייה זה יותר עבודה, פשוט צריך למצוא את הקטעים הבעיתיים ולקזז את הזמן.
על מנת לפתור את התופעה הראשונה, נקה את התרגום מכל הפרסומות סטייל "תורגם על ידי ..." וכו' גם מתחילת הסרט וגם מסופו.
חפש תחת timing אופציה נדמה לי שקוראים לה adjust שם אתה פשוט נותן את הזמן של השורה הראשונה והאחרונה וזה מסנכרן יופי (במקום להתחיל לחפש מה ה- FPS הנכון ומה של התרגום).
לפתור את הבעיה השנייה זה יותר עבודה, פשוט צריך למצוא את הקטעים הבעיתיים ולקזז את הזמן.
HiFiMusic IL
-
הגיסשלאיציק37
-
- חבר פעיל

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מאוד יכול להיות שזה תלוי ב-FRAME RATE.
יש שני פורמטים SRT ו-SUB, אחד מבוסס על זמן אבסלוטי והשני על פריימים (לא זוכר מי זה מי).
יש שני פורמטים SRT ו-SUB, אחד מבוסס על זמן אבסלוטי והשני על פריימים (לא זוכר מי זה מי).
-
הגיסשלאיציק37
-
- חבר פעיל

אלון , על הדרך...aloni כתב:זה יכול להיות שתי סיבות:
לפתור את הבעיה השנייה זה יותר עבודה, פשוט צריך למצוא את הקטעים הבעיתיים ולקזז את הזמן....
יש לי תרגום של הסרט פוסידון לעברית ממקור DIVX , שניסיתי לסנכרן אותו שיתאים לי ל DVD NTSC בעזרת subtitle creatore אז משום מה רק בסרט הזה התוכנה נתנה לסנכרן את ה 40-50 דקות הראשונות (כנראה בגלל ה VOB???) בעוד שבשאר הסרטים שסנכרנתי מ DVD (כמו הנאשם ושמונה מתחת לאפס) לא היתה לי בעיה , אבל בסרטים הללו סנכרנתי תרגום של DVD למקור DVD בעוד בפוסידון אני מנסה לסנכרן תרגום של DIVX....
המלצה איך לעשות את זה בקלות?
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- קיבל תודות: 11 פעמים
הבעיה שלך היא FPS אתה אומר? תשתמש בשיטה שנתתי לגיס (עם ה- workshop), פתח את הסרט ב- zoomplayer וכתוב לך את תזמון הכתובית הראשונה והאחרונה ואחר"כ פשוט כנס ל- workshop וסנכרן בשיטה שכתבתי בלי בכלל לפתוח את הסרט.
HiFiMusic IL
ורק אח"כ להפוך אותו ל SUP ולחבר ל DVD?aloni כתב:הבעיה שלך היא FPS אתה אומר? תשתמש בשיטה שנתתי לגיס (עם ה- workshop), פתח את הסרט ב- zoomplayer וכתוב לך את תזמון הכתובית הראשונה והאחרונה ואחר"כ פשוט כנס ל- workshop וסנכרן בשיטה שכתבתי בלי בכלל לפתוח את הסרט....