גם מילים טובות על מג'יק HD לצד ביקרות
האפשרות שבזמן שאני צופה בהקלטה של תכנית אני יכול לשנות הגדרות או לבצע הקלטה דרך מדריך התכניות שהוא
תפריט צף על המסך , היא יתרון גדול מאד ,האפשרות להחליף פס קול או כתוביות דרך פס המידע פשוט יתרון ,
.צריך רק לבנות משהו יותר מסודר ממשק יותר נוח עבור המשתמש כנו סידור ההקלטות לפי הערוצים ולא רק לפי תאריך ,
אני מאמין שזה יהיה .
בכל הקלטה יש סה"כ הזמן ,כמה זמן עבר מההתחלה וכמה זמן נשאר לסוף בפרוגרס בר ,
בשבילי זה יתרון כי סרטים של שעתיים + אני מחלק ל 2 צפיות ,פשוט עוצר שזה מגיע לאמצע .
איכות התמונה : ה 1080P יתרון לא נורמלי רואים טוב מאד ב LCD .
ביקורת
למה שהגעתי לערוץ סגור אני צריך להסתבך ולא יכול פשוט יכול ללחוץ על מספר ערוץ אחר מבוקש .
בממירים הבאים צריכים דיסקים קשיחים טובים יותר ,עושה רושם שהם מהווים את הבעיה וכרטיס גרפי מתקדם . .
את זה אין ב YES רק בממיר חדש שמיועד לכך זה יתאפשר .
תפריט צף על המסך , היא יתרון גדול מאד ,האפשרות להחליף פס קול או כתוביות דרך פס המידע פשוט יתרון ,
.צריך רק לבנות משהו יותר מסודר ממשק יותר נוח עבור המשתמש כנו סידור ההקלטות לפי הערוצים ולא רק לפי תאריך ,
אני מאמין שזה יהיה .
בכל הקלטה יש סה"כ הזמן ,כמה זמן עבר מההתחלה וכמה זמן נשאר לסוף בפרוגרס בר ,
בשבילי זה יתרון כי סרטים של שעתיים + אני מחלק ל 2 צפיות ,פשוט עוצר שזה מגיע לאמצע .
איכות התמונה : ה 1080P יתרון לא נורמלי רואים טוב מאד ב LCD .
ביקורת
למה שהגעתי לערוץ סגור אני צריך להסתבך ולא יכול פשוט יכול ללחוץ על מספר ערוץ אחר מבוקש .
בממירים הבאים צריכים דיסקים קשיחים טובים יותר ,עושה רושם שהם מהווים את הבעיה וכרטיס גרפי מתקדם . .
את זה אין ב YES רק בממיר חדש שמיועד לכך זה יתאפשר .
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 05/05/2012 18:18, נערך 6 פעמים בסך הכל.
השידור הוא ב1080i לכן זה שהממיר מוציא 1080p לא ממש משנה.
אתה מצחיק..
אומר בכותרת מילים טובות, אבל התוכן : "צריך רק לבנות משהו יותר מסודר ממשק יותר נוח עבור המשתמש כנו סידור ההקלטות לפי הערוצים ולא רק לפי תאריך ,
הוט צריכה להשתמש במעבד יותר חזק כולל מאיץ גרפי ולא להתקמצן . "
ממיר *** נקודה.
ֿ
אתה מצחיק..
אומר בכותרת מילים טובות, אבל התוכן : "צריך רק לבנות משהו יותר מסודר ממשק יותר נוח עבור המשתמש כנו סידור ההקלטות לפי הערוצים ולא רק לפי תאריך ,
ממיר *** נקודה.
ֿ
הבנת הנקרא !!! ,כתבתי גם מילים טובות ...ולא מילים טובות .nati-va כתב:השידור הוא ב1080i לכן זה שהממיר מוציא 1080p לא ממש משנה.
אתה מצחיק..
ממיר *** נקודה.
ֿ...
לדעתי הממיר מתקדם ונוח ,אל תשכח גם התמונה שמגיעה לYES\HOT ב SD היא לא 1080i ובכל זאת משודרת
ב 1080i ולכן גם הממיר עושה את אותו תהליך ומוציא 1080P מ 1080i והתוצאה טובה מאד ב LDD.
אם אתה סובל למה אתה נשאר , תעבור כבר מחר ל YES ותדווח לנו איך המקס ,בהצלחה.
אני נשאר אם המג'יק HD .
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 05/05/2012 16:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
איזה מסך מבצע המרה ל 1080P , אני כן רואה יתרון ב 1080P זה אומר שהוא משדר תמונה מלאה .jpost כתב:השידור ב 1080i. כל מסך מבצע כיום deinterlace באופן איכותי. אין כל יתרון ליציאת 1080p מהממיר....
אתה בטח לקוח YES .
תן לי דוגמא למסך שאתה מכניס 1080i ומציג 1080P ,אגב הביטוי שרשמת deinterlacejpost כתב:בשביל להציג תמונה במסך שאינו CRT, חייבים להמיר Interlaced ל Progressive שאותו מייצגת האות p.
כל מסך מהשנים האחרונות מבצע זאת בצורה איכותית....
היא תוכנה לשיפור התמונה ולא הצגה של 1080P .
יתרון נוסף בכל הקלטה יש סה"כ זמן כל התכנית , כמה זמן עבר ,כמה זמן נשאר בפרוגרס בר .
טוב מאד ,אני לא יכול לראות סרטים של שעתיים + ולכן אני מחלק אותם לשני פרקים .
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 05/05/2012 16:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
[left]
[/left]Most modern displays, such as LCD, DLP and plasma displays, are not able to work in interlaced mode, because they are fixed-resolution displays and only support progressive scanning....
"מוצר שלא ראוי להימכר. לא מובן איך עבר QI " הוצאת לי את המילים מהפה
erezcap
זה נשמע שלא היה לך את המקליט הקודם של הוט, זה שעבד, ועבד טוב.
הממיר הזה בושה להוט ולאנשי בקרת האיכות בחברה.
ניסית פעם לעבור בהקלטה מתחילת התוכנית לסופה ( הולך להכין קפה, חוזר, וזה עדיין רק באמצע העברה) ממיר מדהים.
למרות שרוב הקריסות הפסיקו, עדיין האיטיות בלתי ניסבלת, מעבר בין ערוצים, אם בטעות עלית על ערוץ שאין לך- חצי שעה לצאת ממנו.
פס המידע שלפעמים מופיע ולפעמים לא ורוב הזמן לא מדוייק, פוגע בצורה קשה בהקלטות ( הקלטות נחצות באמצע, או שהוא לא מקליט את סוף התוכנית, למרות שבהגדרה זה רבע שעה לפני ואחרי).
בקיצור כמו שכתבת, ממיר מדהים
רק צריך להחליף את כל הממשק והמכשיר עצמו, ויעבוד
פשוט בושה... ואין אלטרנטיבה (לפחות בנתיים עם ה 100 מגה היציב של הוט).
erezcap
ניסית פעם לעבור בהקלטה מתחילת התוכנית לסופה ( הולך להכין קפה, חוזר, וזה עדיין רק באמצע העברה) ממיר מדהים.
למרות שרוב הקריסות הפסיקו, עדיין האיטיות בלתי ניסבלת, מעבר בין ערוצים, אם בטעות עלית על ערוץ שאין לך- חצי שעה לצאת ממנו.
פס המידע שלפעמים מופיע ולפעמים לא ורוב הזמן לא מדוייק, פוגע בצורה קשה בהקלטות ( הקלטות נחצות באמצע, או שהוא לא מקליט את סוף התוכנית, למרות שבהגדרה זה רבע שעה לפני ואחרי).
בקיצור כמו שכתבת, ממיר מדהים
פשוט בושה... ואין אלטרנטיבה (לפחות בנתיים עם ה 100 מגה היציב של הוט).
הבנת הנקרא ב , איפה ראית שכבתי שהממיר מדהים , הרעיון מעולה ,הממיר פועל באופןTheTurtle כתב:"מוצר שלא ראוי להימכר. לא מובן איך עבר QI " הוצאת לי את המילים מהפה![]()
erezcap
בקיצור כמו שכתבת, ממיר מדהיםרק צריך להחליף את כל הממשק והמכשיר עצמו, ויעבוד
![]()
פשוט בושה... ואין אלטרנטיבה (לפחות בנתיים עם ה 100 מגה היציב של הוט)....
סביר לחלוטין וסה"כ אם אפשר לשפר את הכרטיס הגרפי או המעבד למצוין ,מה רע בכך שהצעתי .
אכן לא היה לי את המג'יק הרגיל ,אבל אתה צריך להבין שמדובר במוצר חדש לגמרי בעוד במג'יק
הרגיל לא הייתה אפשרות לנווט קדימה אחורה ב INFO ,מדובר בשכבת וידאו פשוטה לא מתוחכמת
בממיר החדש זה פשוט כמו דף אינטרנט צף על המסך עם אופציות מרובות כמו התכנית הבא ממסך INFO
שלא היה במג'יק הרגיל , פשוט יש שלל אפשריות שלא היה במגי'ק הרגיל שהוא תואם לממירים הרגילים בכל נושא
ההגדרות .
אין לי הסבר למה צריך ללחוץ 3 פעמים מערוץ שלא הזמנת במקום ללחוץ על מספר הערוץ המבוקש ,פשוט
טמטום ,אני מקווה שיתקנו את זה.
הזיפזופ נורמלי לחלוטין , שנייה וחצי מעבר !!!.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
erezcap
תשנה את הכותרת להצעות ייעול ושיפור המוצר-נראה מתאים יותר.
JPOST
אתה נותן קישורים ולא הסברים בשפה פשוטה.
פשוט חבל, אני ואולי נוספים לא הבינו כלום לגבי איזה מסך הופך 1080I ל1080P
תשנה את הכותרת להצעות ייעול ושיפור המוצר-נראה מתאים יותר.
JPOST
אתה נותן קישורים ולא הסברים בשפה פשוטה.
פשוט חבל, אני ואולי נוספים לא הבינו כלום לגבי איזה מסך הופך 1080I ל1080P
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני אנסה להסביר בצורה ברורה יותר.
במקור התוכן משודר בהוט וביס בפורמט Interlaced ומכאן השם 1080i כאשר ה i מייצג interlaced.
בפורמט הזה משודרים קודם השורות האי זוגיות בתמונה ולאחר מכן בתמונה הבאה,השורות הזוגיות בתמונה.
הפורמט חסכוני מאוד ברוחב פס.
כל המסכים כיום שאינם CRT (מסך ישן ועבה), מסוגלים באופן טבעי להציג רק פורמט Progressive.
בפורמט הזה משודרות כל השורות של התמונה ברצף.
כפי שניתן להבין, יש צורך שהתוכן יומר מ interlaced ל progressive בכדי שיהיה ניתן להצגה.
אחד הרכיבים בדרך חייב לבצע את ההמרה. זה יכול להיות המעבד במסך, או הממיר.
התוצאה של ההמרה אמורה להיות זהה.
אין לכן יתרון לזה שהממיר תומך ב 1080p והוא זה שמבצע את ההמרה.
במקור התוכן משודר בהוט וביס בפורמט Interlaced ומכאן השם 1080i כאשר ה i מייצג interlaced.
בפורמט הזה משודרים קודם השורות האי זוגיות בתמונה ולאחר מכן בתמונה הבאה,השורות הזוגיות בתמונה.
כל המסכים כיום שאינם CRT (מסך ישן ועבה), מסוגלים באופן טבעי להציג רק פורמט Progressive.
כפי שניתן להבין, יש צורך שהתוכן יומר מ interlaced ל progressive בכדי שיהיה ניתן להצגה.
אין לכן יתרון לזה שהממיר תומך ב 1080p והוא זה שמבצע את ההמרה.
jpost כתב:אני אנסה להסביר בצורה ברורה יותר.
אין לכן יתרון לזה שהממיר תומך ב 1080p והוא זה שמבצע את ההמרה....
בקיצור את מסובב אותנו ,אין כזאת LCD/LED שמבצעת המרה ל 1080P ולכן הממיר מג'יק HD יתרון
על YES .
jpost כתב:אני אנסה להסביר בצורה ברורה יותר.
אין לכן יתרון לזה שהממיר תומך ב 1080p והוא זה שמבצע את ההמרה....
בקיצור אתה מסובב אותנו ,אין חייה כזאת LCD/LED שמבצעת המרה ל 1080P ולכן הממיר מג'יק HD יתרון
על YES MAX בכך שהוא מבצע המרה ל 1080P .
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 05/05/2012 19:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
הבעיה היא שאין תחרות. הוט היא מונופול.TheTurtle כתב:"מוצר שלא ראוי להימכר. לא מובן איך עבר QI " הוצאת לי את המילים מהפה![]()
erezcap
בקיצור כמו שכתבת, ממיר מדהיםרק צריך להחליף את כל הממשק והמכשיר עצמו, ויעבוד
![]()
פשוט בושה... ואין אלטרנטיבה (לפחות בנתיים עם ה 100 מגה היציב של הוט)....
בהולנד יש 5 חברות כבלים. האיכות מעולה, התכנים טובים והמנוי עולה 85 ש"ח.
אם היו מתחרים, הוט לא הייתה שורדת אחרי מוצר כושל כזה.
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ארז, אני חושב שאתה פשוט אחד מהשניים הבאים:
1. עובד בחברת הוט שמושפע מהחברה ומעריץ אותה כמקום עבודתו.
2. מושפע ומעריץ את הוט ללא סיבה או אולי בגלל מקרה שהיה לך בעבר עם חברת YES
פשוט כל השרשורים שלך בפורום מופנים לטובת הוט ונגד YES, אתה לקוח שלהם אתה לא אמור להעריץ אותם אלא לבקר אותם שימשיכו לשפר. אני לקוח YES ואני מאוד אוהב את החברה לדעתי לעומת HOT היא ליגה אחרת אבל הוט לא רמה, חצי מהשרשורים שלי בפורום מופנים כביקורת נגד יס נושאים לקויים ובעיות בחברה, למרות שברוב היא תקינה לכל חברה יש בעיות...
בקיצור תבדוק את עצמך חצי פורום פה בוכה כל יום שיש לו את הממיר הזה, ואתה בא ומספר פה סיפורים כאילו אתה מנכ"ל החברה.
הוט *** של חברה, היא רקובה מהיסוד, עד שלא תקום הנהלה חדשה שתשנה גישה לחברה ולאופן הטיפול שלה בקשרי לקוחות בעיקר שזו הבעיה העיקרית של החברה, אחרי זה שתטפל בממיר שלה. דרך ארץ קדמה לתוכנה
1. עובד בחברת הוט שמושפע מהחברה ומעריץ אותה כמקום עבודתו.
2. מושפע ומעריץ את הוט ללא סיבה או אולי בגלל מקרה שהיה לך בעבר עם חברת YES
פשוט כל השרשורים שלך בפורום מופנים לטובת הוט ונגד YES, אתה לקוח שלהם אתה לא אמור להעריץ אותם אלא לבקר אותם שימשיכו לשפר. אני לקוח YES ואני מאוד אוהב את החברה לדעתי לעומת HOT היא ליגה אחרת אבל הוט לא רמה, חצי מהשרשורים שלי בפורום מופנים כביקורת נגד יס נושאים לקויים ובעיות בחברה, למרות שברוב היא תקינה לכל חברה יש בעיות...
בקיצור תבדוק את עצמך חצי פורום פה בוכה כל יום שיש לו את הממיר הזה, ואתה בא ומספר פה סיפורים כאילו אתה מנכ"ל החברה.
הוט *** של חברה, היא רקובה מהיסוד, עד שלא תקום הנהלה חדשה שתשנה גישה לחברה ולאופן הטיפול שלה בקשרי לקוחות בעיקר שזו הבעיה העיקרית של החברה, אחרי זה שתטפל בממיר שלה. דרך ארץ קדמה לתוכנה
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו