שלום רב
האם יש צורך בידית זו ?
האם מורגש הבדל בקפה/ארומה משהו בשימוש בידית זו.?
בברכה גיל
ידית נייקד
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
הידית מיעודת יותר כדי ליראות את ההשפעות השונות של טחינה וטימפור ביתר ברור , הכוונה היא שאים טחנת וטימפרטה כראויי אתה אמור במהלך החליטה לקבל קונוס מרכזי יפה ואחיד .
מעבר לזה , יש אומרים שיש גם השפעה על הטעם , עקרונית זה הגיוני שהטעם ישתנה מעט ביגלל שבידית תמיד יש שאריות קפה שלא תמיד יורדות בהעברת מיים בידית , ואילו המסננת בדרך כלל הרבה יותר נקייה . (יש הגורסים ששאריות הקפה משפרות את הטעם - אני אינני גורס כך )
בקיצור לדעתי אכן יש שיפור בטעם הקפה עם הידית הזו (זו דעתי האישית כמובן )
חוץ מיזה המראה של הזרימה תוך שימוש בידית הזו מאוד מרשים ויפה , כך שזה תמיד מרשים את האורחים.
מעבר לזה , יש אומרים שיש גם השפעה על הטעם , עקרונית זה הגיוני שהטעם ישתנה מעט ביגלל שבידית תמיד יש שאריות קפה שלא תמיד יורדות בהעברת מיים בידית , ואילו המסננת בדרך כלל הרבה יותר נקייה . (יש הגורסים ששאריות הקפה משפרות את הטעם - אני אינני גורס כך )
בקיצור לדעתי אכן יש שיפור בטעם הקפה עם הידית הזו (זו דעתי האישית כמובן )
חוץ מיזה המראה של הזרימה תוך שימוש בידית הזו מאוד מרשים ויפה , כך שזה תמיד מרשים את האורחים.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לי יש רק נייקד.
זה די פשוט אצלי - אם לא יוצא קונוס מאמצע הסלסלה מההתחלה של השוט ועד סופו הקפה לא ייצא כמו שצריך.
זה די פשוט אצלי - אם לא יוצא קונוס מאמצע הסלסלה מההתחלה של השוט ועד סופו הקפה לא ייצא כמו שצריך.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)