זוג רמקולים + רסיבר או מגבר סטריאו
- lllliiioor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
ל700 שקל הם מעולים, יש להם גם מגבר מובנה
אבל אם יש לך 2K להשקיע אז זוג מדפיים ומגבר יד שנייה ישמעו הרבה יותר טוב.
אבל אם יש לך 2K להשקיע אז זוג מדפיים ומגבר יד שנייה ישמעו הרבה יותר טוב.
יש לי רעיון עבורך.
נסה את הרמקולים האלה:
http://www.audioengine.co.il/products.htm
מדובר ברמקולים מוגברים באיכות מפתיעה.
אני שמעתי אצלי את הדגם A5 במבוק והוא בהחלט הפתיע אותי.
לא יודע מה ההבדל בינו לבין ה A5 שחור או לבן שקצת זולים יותר ומתאימים לתקציב שלך. יכול להיות שזה רק עניין של גימור חיצוני והם נשמעים אותו דבר.
ארז
נסה את הרמקולים האלה:
http://www.audioengine.co.il/products.htm
מדובר ברמקולים מוגברים באיכות מפתיעה.
אני שמעתי אצלי את הדגם A5 במבוק והוא בהחלט הפתיע אותי.
לא יודע מה ההבדל בינו לבין ה A5 שחור או לבן שקצת זולים יותר ומתאימים לתקציב שלך. יכול להיות שזה רק עניין של גימור חיצוני והם נשמעים אותו דבר.
ארז
תודה על ההצעות חברה, בקשר לרמקולים מוגברים בסכום הזה, לא אופציה.
רמקולים מיד 2 בכל זאת לא אופציה אפילו שהתקציב נמוך.
ההתלבטות היחידה שלי היא או לקחת את ה SOLO 6C שאני מבין שהם מעולים, או לקנות מגבר סטריאו וזוג מדפיים בתקציב הזה.
אני מעלה את התקציב ל 3000 וזה סופי ללא חריגה.
רמקולים מיד 2 בכל זאת לא אופציה אפילו שהתקציב נמוך.
ההתלבטות היחידה שלי היא או לקחת את ה SOLO 6C שאני מבין שהם מעולים, או לקנות מגבר סטריאו וזוג מדפיים בתקציב הזה.
אני מעלה את התקציב ל 3000 וזה סופי ללא חריגה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אם כבר הסולו, לך על ה 7C (בהנחה שיש לך מקום).
אני לא בטוח למה אתה פוסל ציוד יד שניה (מפרטיים או מחנות, שמוכרת ציוד תצוגה וכו'), אבל לדעתי אל תקנה זוג + מגבר חדשים בסכום הזה, כי היתרון שלהם על רמקולים כמו ה 7C לא יהיה מספיק גדול ביחס להפרש בעלויות.
אני לא בטוח למה אתה פוסל ציוד יד שניה (מפרטיים או מחנות, שמוכרת ציוד תצוגה וכו'), אבל לדעתי אל תקנה זוג + מגבר חדשים בסכום הזה, כי היתרון שלהם על רמקולים כמו ה 7C לא יהיה מספיק גדול ביחס להפרש בעלויות.
אני פוסל ציוד יד שניה כי אני צריך לשמוע הרבה סוגי רמקולים כדאי להחליט מה אני רוצה.
ויד שניה אני לא יכל לנסוע לכל אחד ולשמוע אצלו את הרמקולים עד שאחליט.
בגלל זה אני רוצה לנסוע לחנות בצפון ולהחליט במקום מה טוב לי. אני בטוח שאפשר להסתדר עם תקציב של 3000 ש"ח ולכלול מגבר סטריאו וזוג מדפיים.
ויד שניה אני לא יכל לנסוע לכל אחד ולשמוע אצלו את הרמקולים עד שאחליט.
בגלל זה אני רוצה לנסוע לחנות בצפון ולהחליט במקום מה טוב לי. אני בטוח שאפשר להסתדר עם תקציב של 3000 ש"ח ולכלול מגבר סטריאו וזוג מדפיים.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אפשר הרבה דברים. אפשר גם לקנות סט 5.1 כולל רסיבר בפחות מ-1000 ש"ח, חדשים. השאלה היא מה תהיה האיכות שלהם בסוף היום..(לא טובה, במידה ויש ספק).
בסופו של דבר ההחלטה היא שלך, אבל יד שנייה - במיוחד ברמות הסכומים הללו, הוא המקום שאתה צריך להגיע אליו.
את הרמקולים הקדמיים הקודמים שלי קניתי ב-1600 ש"ח, את המגבר ב-500 ואת הדאק בעוד 500 - כולם ביד שנייה. מבטיח לך שהסטאפ הזה נותן בראש, בלי יותר מדי מאמץ, לכל סטאפ שתוכל לרכוש ב-3000 ש"ח כחדש.
בסופו של דבר ההחלטה היא שלך, אבל יד שנייה - במיוחד ברמות הסכומים הללו, הוא המקום שאתה צריך להגיע אליו.
את הרמקולים הקדמיים הקודמים שלי קניתי ב-1600 ש"ח, את המגבר ב-500 ואת הדאק בעוד 500 - כולם ביד שנייה. מבטיח לך שהסטאפ הזה נותן בראש, בלי יותר מדי מאמץ, לכל סטאפ שתוכל לרכוש ב-3000 ש"ח כחדש.
נראה לי אני פשוט אסע לחנות אודיו שופ שנמצאת בכפר ורדים ואגיד למוכר שיעזור לי להחליט מה טוב בשבילי בתקציב שיש לי, מה אתם חושבים ? :S
ארז אני לא יודע יכל להיות שאתה צודק בכל מקרה אתה יכל להמליץ לי על מה לשים עיין ברגע שאני אגיע לחנות אני אשמע את מה שהצעת.
גיא נראה לי שאתה טועה, בכל אופן תסביר למה עוול.
ארז אני לא יודע יכל להיות שאתה צודק בכל מקרה אתה יכל להמליץ לי על מה לשים עיין ברגע שאני אגיע לחנות אני אשמע את מה שהצעת.
גיא נראה לי שאתה טועה, בכל אופן תסביר למה עוול.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
לא מדויק...Guy30 כתב:לסוגי המוזיקה שאתה מבקש, רמקולים מדפיים זה פשוט עוול....
מדפי טוב,עם באס בריא,בחדר קטן יכול להיות פתרון מצוין!!גם למוזיקה שהוא מאזין.