הזמנה מAmazon רמקולים Energy take classic 5.0
http://www.amazon.com/Energy-Take-Class ... 741&sr=1-1
אחרי ששמעתי הרבה ביקורות טובות
האם שווה להזמין אותם במחיר של 1300-1600 ולשדך להם סאב מהארץ
עם מגבר
VSX-421
או שבכלל עדיף את הדגם הקטן יותר Energy Rc Mini
או לבחור סטים של רמקולים אחרים כמו POLK AUDIO וחברות אחרות
מה מומלץ תודה ?
אחרי ששמעתי הרבה ביקורות טובות
האם שווה להזמין אותם במחיר של 1300-1600 ולשדך להם סאב מהארץ
עם מגבר
VSX-421
או שבכלל עדיף את הדגם הקטן יותר Energy Rc Mini
או לבחור סטים של רמקולים אחרים כמו POLK AUDIO וחברות אחרות
מה מומלץ תודה ?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
שים לב שאנרג'י בעצם הפסיקו לייצר את הקלאסיק ומוכרים רק את המיני - סטים של קלאסיק צריכים להיות בשלבי חיסול מלאי ומתומחרים די אגרסיבי...
מעבר לכך, לא ברור לי למה אתה רוצה לקנות את הסאב בארץ במקום לקנות מערכת 5.1 קומפלט של אנרג'י אם אתה כבר הולך על הסאטליטים שלהם.
מעבר לכך, לא ברור לי למה אתה רוצה לקנות את הסאב בארץ במקום לקנות מערכת 5.1 קומפלט של אנרג'י אם אתה כבר הולך על הסאטליטים שלהם.
- epony
- חבר במועדון 10K

שמעתי רק את הקלאסיק אז אני לא יכול להעיד לגבי המיקרו...
למה ההתנגדות לממיר מתח?
למה ההתנגדות לממיר מתח?
- epony
- חבר במועדון 10K

רמקולים פנטסטיים למחיר שלהם! 
לעניות דעתי, ממיר מתח זה לא שאלה של מיותר או לא, זו רק שאלה טכנית של האם צריך אותו, והאם משתלם יותר לקנות מערכת קומפלט (או כל מוצר אחר) בארה"ב כשלוקחים בחשבון גם את הממיר מתח לעומת רכישת מוצר דומה בארץ... במקרה שלך, אני אישית חושב שחבל לפסול מראש רכישת סאב או מערכת 5.1 מלאה בארה"ב רק בגלל עניין של מראית עין בכל הנוגע לממיר מתח.
לעניות דעתי, ממיר מתח זה לא שאלה של מיותר או לא, זו רק שאלה טכנית של האם צריך אותו, והאם משתלם יותר לקנות מערכת קומפלט (או כל מוצר אחר) בארה"ב כשלוקחים בחשבון גם את הממיר מתח לעומת רכישת מוצר דומה בארץ... במקרה שלך, אני אישית חושב שחבל לפסול מראש רכישת סאב או מערכת 5.1 מלאה בארה"ב רק בגלל עניין של מראית עין בכל הנוגע לממיר מתח.