יש מחיר לKRP 500 של פיוניר יד שנייה?
-
asasnissim
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני רוצה למכור את המסך והייתי רוצה להתייעץ על המחיר שהוא שווה כרגע בשוק
תודה על התשובות ושבת שלום
תודה על התשובות ושבת שלום
נו באמת..... 8000 על מכשיר בן כמה שנים?! לא משנה אם זה דגם על... ואם לא נראו כאלה שחורים מאז....
לא חושב שהיא תימכר במחיר כזה לעולם.
למי שהיה את הממון בכיסו קנה אותה כבר אז וסביר להניח שמאז שדרג
אבל תמיד יש סיכוי ליפול על מישהו שמחפש unique item
בכל מקרה אני תמיד אומר שהשוק מדבר בעד עצמו.
אם זה היה המסך שלי הייתי דורש 6K ומתפלל שיבוא מישהו לקחת אותה ב-5K
לא חושב שהיא תימכר במחיר כזה לעולם.
למי שהיה את הממון בכיסו קנה אותה כבר אז וסביר להניח שמאז שדרג
אבל תמיד יש סיכוי ליפול על מישהו שמחפש unique item
בכל מקרה אני תמיד אומר שהשוק מדבר בעד עצמו.
אם זה היה המסך שלי הייתי דורש 6K ומתפלל שיבוא מישהו לקחת אותה ב-5K
אתה לגמרי צודק! אבל במציאות שלנו זה פשוט לא החלטה כלכלית נכונה למכור טלויזיה כזאת כי אין לזה שוק.Shayosef כתב:אישית ב 5k לא אמכור את שלי, אעדיף להעביר אותה למשרד / חדר שינה/ שירותים. אין דבר שמתקרב לאיכות שלה ב 5k, אפילו לא קרוב....
יש שתי סיבות למכור כזה מכשיר: 1. רצון לשדרג לדגם אחר וככה לממן חלקית את הרכישה החדשה
2. צורך דחוף במזומן
לעומת זאת לקונה הפוטנציאלי של טלויזיה יש רק סיבה אחת לרכוש היום יד שניה: הוא יקבל תמורה הרבה יותר גבוהה עבור הכסף שלו - משמע רק מחיר מאוד מאוד אטרקטיבי יגרום לו לוותר על קנייית מכשיר חדש.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
עקום או לא, אין כאן מישהו שטועה.
כולם צודקים, מי שרוצה איכות ומוכן לשלם - יקנה
מי שרוצה איכות חדשה עם פיצ'רים של סמארט וכו' - יקנה משהו אחר
זה win win situation...
מסך ב-8-9 חדש הוא לא בדיוק מסך גרוע..
כולם צודקים, מי שרוצה איכות ומוכן לשלם - יקנה
מי שרוצה איכות חדשה עם פיצ'רים של סמארט וכו' - יקנה משהו אחר
זה win win situation...
מסך ב-8-9 חדש הוא לא בדיוק מסך גרוע..
-
asasnissim
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש בהזדמנות קורו 60 אינץ ובגלל זה אני רוצה למכור סוג של טריידdor8 כתב:פנק איזה בן משפחה במתנה או תרום את המסך למי שצריך כמו האגודה למען החייל
או משהו דומה.
אני נהגתי כך עם מסכי הקורו שהיו ברשותי וזה עדיף על הכמה גרושים שתקבל עבורו....
מעניין כמה מוכרים היום קורו 60asasnissim כתב:יש בהזדמנות קורו 60 אינץ ובגלל זה אני רוצה למכור סוג של טריידdor8 כתב:פנק איזה בן משפחה במתנה או תרום את המסך למי שצריך כמו האגודה למען החייל
או משהו דומה.
אני נהגתי כך עם מסכי הקורו שהיו ברשותי וזה עדיף על הכמה גרושים שתקבל עבורו.......
moshik_dd כתב:עדיף כבר לקנות את הפנסוניק vt30 שבקרוב תרד לסביבות ה 10 אלף מאשר להשקיע במסך ישן.ואני לא מאמין שה 500 הזו יכולה לתת פייט למסך מודל 2012...
המסך הזה מ2009 נותן פייט לכל מסך מלבד הVT30 שכבר הגיע לרמת השחור שלו.
לגבי כל הLEDים למיניהם אני אפילו לא אפתח את הפה כי יותר מדיי אנשים משכנעים את עצמם (שנה אחר שנה) ששלהם טוב יותר... שיהנו
כנס למערכות-על בחו"ל ותראה איזה מסך משודך ל90% מהן.
Utopia
נו,אז אני שואל אותך:לא עדיף כבר לשים 10 אלף על מסך חדיש מאשר 8 אלף על חצי גרוטאה?kipikipod כתב:moshik_dd כתב:עדיף כבר לקנות את הפנסוניק vt30 שבקרוב תרד לסביבות ה 10 אלף מאשר להשקיע במסך ישן.ואני לא מאמין שה 500 הזו יכולה לתת פייט למסך מודל 2012...![]()
![]()
המסך הזה מ2009 נותן פייט לכל מסך מלבד הVT30 שכבר הגיע לרמת השחור שלו.
לגבי כל הLEDים למיניהם אני אפילו לא אפתח את הפה כי יותר מדיי אנשים משכנעים את עצמם (שנה אחר שנה) ששלהם טוב יותר... שיהנו![]()
כנס למערכות-על בחו"ל ותראה איזה מסך משודך ל90% מהן....
ומי ששואל איך הגעתי ל 10 אלף-זה המחיר שנאמר לי שיהיה ל VT30 בסוף יולי
אני לא הייתי שם שקל על מסך יד שנייה ....גם אם זה פיוניר
ובמיוחד כי זה פיוניר
כי פיוניר כבר לא מייצרת מסכים כמה שנים ,אז תעשו את חשבון הבלאי והמעגלים הפנימיים....ושעות הצפייה המרובות
היום אתה נכנס לחנות עם 4 K ועושים ממך מלך מהמבחר שיש שם כולל 3D .....שלא לדבר על 8K
תרום אותה כמו שדור אמר
רק תגיד לי לאיזה בית החייל היא הולכת
ובמיוחד כי זה פיוניר
כי פיוניר כבר לא מייצרת מסכים כמה שנים ,אז תעשו את חשבון הבלאי והמעגלים הפנימיים....ושעות הצפייה המרובות
היום אתה נכנס לחנות עם 4 K ועושים ממך מלך מהמבחר שיש שם כולל 3D .....שלא לדבר על 8K
תרום אותה כמו שדור אמר
רק תגיד לי לאיזה בית החייל היא הולכת
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לא מוכרים פיוניר קורו !
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לא מוכרים פיוניר קורו !!moshik_dd כתב:מוכרים,או יותר נכון מפרסמים למכירה(ראה לוחות מכירה).רונן כתב:לא מוכרים פיוניר קורו !...
אבל לא נראה שיש היענות...
קורו או לא קורו
אנשים צריכים להבין שאורך חיים של מסך קצרים מאוד
ולאחר 3-4 שנים שבו הוא נמכר
מתחילים הבעיות
זה מה שנקרא לקנות בעיות בכסף....
מכשירי הגברה(רסיוורים ,מגברים )ומקורות כמו נגננים האורך חיים שלהם ארוך יותר
לכן יש להם שוק יד 2
לא מסכים...
אנשים צריכים להבין שאורך חיים של מסך קצרים מאוד
ולאחר 3-4 שנים שבו הוא נמכר
מתחילים הבעיות
זה מה שנקרא לקנות בעיות בכסף....
מכשירי הגברה(רסיוורים ,מגברים )ומקורות כמו נגננים האורך חיים שלהם ארוך יותר
לכן יש להם שוק יד 2
לא מסכים...
סליחה מראש יפי נפש
יסלחו לי כל יפי הנפש והמומחים לכאורה
אתה מנדב מישהו אחר לתרום?באיזה זכות באיזה רשות?
יש לך קורו או מסך אחר אתה רוצה לתרום תתרום אתה ידידנו שאל על מחיר ולא ביקש הטפות מוסר ועצות בשקל
לענין הקורו אכן מסך מופלא איכותי יכולת עיבוד התמונה שלו מעולה,אנשים מושפעים מעיצוב מעטים מבינים באיכות תמונה ומוכנים לשלם עליה יהיה לך דיי קשה למכור
אודיו ווידיאו זו הוצאה לא השקעה אם כי אחרים יגידו שזו שקיעה של מזומנים לתוך חור שחור
אני מניח שמחיר ריאלי מבחינתך למכירה הוא בין 30% ל25% ממחיר הקניה המקורי
מצד הקונה קיים סיכון של צריבה או קילקול שלא במסגרת אחריות שעלותו יקרה,יקרה מאוד מאוד
מסקנה תציע את המסך במחיר מסוים,תן לענין כמה חודש חודשיים ימכר טוב,לא ימכר גם טוב הרווחת אחלה מסך
אתה מנדב מישהו אחר לתרום?באיזה זכות באיזה רשות?
יש לך קורו או מסך אחר אתה רוצה לתרום תתרום אתה ידידנו שאל על מחיר ולא ביקש הטפות מוסר ועצות בשקל
לענין הקורו אכן מסך מופלא איכותי יכולת עיבוד התמונה שלו מעולה,אנשים מושפעים מעיצוב מעטים מבינים באיכות תמונה ומוכנים לשלם עליה יהיה לך דיי קשה למכור
אודיו ווידיאו זו הוצאה לא השקעה אם כי אחרים יגידו שזו שקיעה של מזומנים לתוך חור שחור
אני מניח שמחיר ריאלי מבחינתך למכירה הוא בין 30% ל25% ממחיר הקניה המקורי
מצד הקונה קיים סיכון של צריבה או קילקול שלא במסגרת אחריות שעלותו יקרה,יקרה מאוד מאוד
מסקנה תציע את המסך במחיר מסוים,תן לענין כמה חודש חודשיים ימכר טוב,לא ימכר גם טוב הרווחת אחלה מסך