עזרה בבחירת מסך 32" - דל בתקציב
היי,
חדש פה... קורא פאסיבי כבר הרבה זמן אבל מעולם לא כתבתי כאן...
אני צריך עזרה בבחירת מסך, לדעתי, 32" זה מה שאני צריך.
המסך ישב על זרוע למרגלות המיטה.
חומרים - חומרי 720/1080P שישודרו בהתחלה ממחשב ובהמשך מסטרימר.
אפשרות לצפות בHOT עם ממיר HD
צירפתי שרטוט עילג במיוחד של החדר שבו ארצה להתקין את הטלויזיה.
כמה שאלות -
1. האם הגודל שברחתי נכון? גדול מדי\קטן מדי?
2. אם תוכלו להמליץ לי על זרוע שתאפשר את ההתקנה שציירתי ותאפשר להצמיד את הטלויזיה לקיר כשהיא לא בשימוש.
3. מה הטלויזיה המומלצת ביותר לצרכים שלי בטווח מחירים של 1400-1600 שקל?
תודה ושבת שלום!
חדש פה... קורא פאסיבי כבר הרבה זמן אבל מעולם לא כתבתי כאן...
אני צריך עזרה בבחירת מסך, לדעתי, 32" זה מה שאני צריך.
המסך ישב על זרוע למרגלות המיטה.
חומרים - חומרי 720/1080P שישודרו בהתחלה ממחשב ובהמשך מסטרימר.
אפשרות לצפות בHOT עם ממיר HD
צירפתי שרטוט עילג במיוחד של החדר שבו ארצה להתקין את הטלויזיה.
כמה שאלות -
1. האם הגודל שברחתי נכון? גדול מדי\קטן מדי?
2. אם תוכלו להמליץ לי על זרוע שתאפשר את ההתקנה שציירתי ותאפשר להצמיד את הטלויזיה לקיר כשהיא לא בשימוש.
3. מה הטלויזיה המומלצת ביותר לצרכים שלי בטווח מחירים של 1400-1600 שקל?
תודה ושבת שלום!
נערך לאחרונה על ידי yoavz ב 05/05/2012 20:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
ברוך הבא yoavz
בדבר אחד אתה צודק - השרטוט הוא עילג
סתאאם. עילג או לא, מה שלא ציינת זה מידות. אני מניח שלא התכוונת להגיד שהמימדים של המיטה הם פרופורציונליים לאלו של המסך, נכון? אלא אם אתה ישן במיטת יחיד ברוחב רק מעט גדול מזה של המסך (שלכשעצמו יהיה פחות מ- 80 ס"מ ב-"32)
בכל אופן אם אתה מתכוון לתלות צמוד לקצה המיטה כמו שציירת, כלומר במרחק של 2 מטר מהראש או פחות אז אני מניח שתוכל להסתדר עם 32". לי יש 32" בחדר השינה, מרחק הצפייה הוא 2.5 מטר וזה בסדר. החוויה היא לא כמו עם ה- 50" בסלון אבל מלכתחילה לא חיפשתי את זה.
בתקציב שציינת בערך אתה יכול לרכוש מסכים טובים של סמסונג או LG, חפש פה בשרשורים. לי יש את הסמסונג 32D450 ואני די מרוצה (שוב, האיכות היא לא כמו הפלסמה בסלון אבל יו גט ווט יו פיי פור). המסך הוא HDR ולא FHD אבל זה חסר משמעות במרחק המדובר (כנ"ל בשלך, אין צורך שתשלם פרמיה במחיר בשביל FHD). למסך הזה ספציפית יש טיונר מובנה לעידן+ ויכולות סטרימר מצויינות (ניגון מדיה, כל מדיה) - אם מעניין אותך.
מתקני תלייה: אין לי כרגע אז אני לא יכול להמליץ, יש כאן שרשורים על זה בפורום. ממה שהתחלתי להתעניין ראיתי שלברקן יש דגמי 4 תנועות במחירים טובים (דגם 34 או 24).
בהצלחה!
בדבר אחד אתה צודק - השרטוט הוא עילג
סתאאם. עילג או לא, מה שלא ציינת זה מידות. אני מניח שלא התכוונת להגיד שהמימדים של המיטה הם פרופורציונליים לאלו של המסך, נכון? אלא אם אתה ישן במיטת יחיד ברוחב רק מעט גדול מזה של המסך (שלכשעצמו יהיה פחות מ- 80 ס"מ ב-"32)
בכל אופן אם אתה מתכוון לתלות צמוד לקצה המיטה כמו שציירת, כלומר במרחק של 2 מטר מהראש או פחות אז אני מניח שתוכל להסתדר עם 32". לי יש 32" בחדר השינה, מרחק הצפייה הוא 2.5 מטר וזה בסדר. החוויה היא לא כמו עם ה- 50" בסלון אבל מלכתחילה לא חיפשתי את זה.
בתקציב שציינת בערך אתה יכול לרכוש מסכים טובים של סמסונג או LG, חפש פה בשרשורים. לי יש את הסמסונג 32D450 ואני די מרוצה (שוב, האיכות היא לא כמו הפלסמה בסלון אבל יו גט ווט יו פיי פור). המסך הוא HDR ולא FHD אבל זה חסר משמעות במרחק המדובר (כנ"ל בשלך, אין צורך שתשלם פרמיה במחיר בשביל FHD). למסך הזה ספציפית יש טיונר מובנה לעידן+ ויכולות סטרימר מצויינות (ניגון מדיה, כל מדיה) - אם מעניין אותך.
מתקני תלייה: אין לי כרגע אז אני לא יכול להמליץ, יש כאן שרשורים על זה בפורום. ממה שהתחלתי להתעניין ראיתי שלברקן יש דגמי 4 תנועות במחירים טובים (דגם 34 או 24).
בהצלחה!
היי,
קודם כל תודה על התשובה,
מייד לאחר ארוחת הערב אני אבדוק את הדגם הספציפי שרשמת.
אבל כדי להשלים את המידע לאשכול - המיטה היא מיטה זוגית.
לצייר עיגול, עד היום, בגילי המופלג של 22 אני לא יודע לצייר, פרופורציות בציור בטח אני לא אדע לעשות...
לגבי הדגם הספציפי - 32D450 - נתקלתי בחיפושי בדגם 32D460 - זול יותר בכמה מאות שקלים. על חשבון מה?
עוד דבר, מה הגובה המומלץ לתלית טלויזיה מול המיטה? משהו שיאפשר צפיה נוחה לפני השינה במצב שכיבה ומשהו שיאפשר צפיה נוחה במצב ישיבה על המיטה... מה הפשרה הטובה ביותר לדעתכם?
קודם כל תודה על התשובה,
מייד לאחר ארוחת הערב אני אבדוק את הדגם הספציפי שרשמת.
אבל כדי להשלים את המידע לאשכול - המיטה היא מיטה זוגית.
לצייר עיגול, עד היום, בגילי המופלג של 22 אני לא יודע לצייר, פרופורציות בציור בטח אני לא אדע לעשות...
לגבי הדגם הספציפי - 32D450 - נתקלתי בחיפושי בדגם 32D460 - זול יותר בכמה מאות שקלים. על חשבון מה?
עוד דבר, מה הגובה המומלץ לתלית טלויזיה מול המיטה? משהו שיאפשר צפיה נוחה לפני השינה במצב שכיבה ומשהו שיאפשר צפיה נוחה במצב ישיבה על המיטה... מה הפשרה הטובה ביותר לדעתכם?
אוקיי, ביקרתי היום בחנות מסוימת (הבנתי שאסור לפרסם פה, אז רק נאמר שהיא ותיקה ומוכרת), והמליצו לי בחום דווקא על Panasonic.
הדגם שהומלץ לי עליו - Panasonic TH-L32C30
במחיר של 1700 שקל כולל מתקן תליה פשוט (אני אשדרג למתקן תליה עם זרוע שתאפשר לי צפיה ב90 מעלות מהקיר)
מה דעת המומחים בעניין?
הדגם שהומלץ לי עליו - Panasonic TH-L32C30
במחיר של 1700 שקל כולל מתקן תליה פשוט (אני אשדרג למתקן תליה עם זרוע שתאפשר לי צפיה ב90 מעלות מהקיר)
מה דעת המומחים בעניין?