שאלה לגבי קליטה בעידן פלוס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
israelihero פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

אני משתמש בממיר NOWCOM ואנטנה מאי ביי (המגה אנטנה למי שמכיר) שהצבתי במרפסת.
הקליטה מצויינת רוב הזמן אבל יש פעמים (למשל קרה לי השבוע תוך כדי הישרדות) שפתאום למשך מספר דקות יש בעיות קליטה נוראיות עם פיקסלים על כל המסך. לא שומעים ולא רואים.

השאלה שלי היא האם כאשר בעיות הקליטה מתבטאות בקליטה מצויינת בזמן מסויים וקליטה נוראית בזמן אחר, האם ייתכן שמדובר בבעיה שקשורה לאנטנה לא מספיק חזקה?
אני פשוט שוקל לקנות אנטנה חיצונית גדולה, ותהיתי האם העובדה שכן יש לי קליטה טובה ברוב שעות היום אומרת שאין לי צורך באנטנה אחרת ממה שיש לי ואולי הבעיה היא בממיר/בשידור של עידן+.

תודה מראש

Brendan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #2 

israelihero כתב:אני משתמש בממיר NOWCOM ואנטנה מאי ביי (המגה אנטנה למי שמכיר) שהצבתי במרפסת.
הקליטה מצויינת רוב הזמן אבל יש פעמים (למשל קרה לי השבוע תוך כדי הישרדות) שפתאום למשך מספר דקות יש בעיות קליטה נוראיות עם פיקסלים על כל המסך. לא שומעים ולא רואים.

השאלה שלי היא האם כאשר בעיות הקליטה מתבטאות בקליטה מצויינת בזמן מסויים וקליטה נוראית בזמן אחר, האם ייתכן שמדובר בבעיה שקשורה לאנטנה לא מספיק חזקה?
אני פשוט שוקל לקנות אנטנה חיצונית גדולה, ותהיתי האם העובדה שכן יש לי קליטה טובה ברוב שעות היום אומרת שאין לי צורך באנטנה אחרת ממה שיש לי ואולי הבעיה היא בממיר/בשידור של עידן+.

תודה מראש
...
היו כבר כמה תלונות השבוע על בעיות קליטה. יתכן ומדובר בתקלה מהגורם המשדר ולכן הייתי ממתין לפני רכישה של אנטנה אחרת.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #3 

ההפרעות הן ארציות ,זה מתבטא גם בקליטה ברכב באזורים שונים
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

israelihero פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #4 

ניתן לסכם שאם 80% מהזמן יש לי קליטה מעולה אז זה אומר שהבעיה היא לא אצלי?

Brendan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #5 

israelihero כתב:ניתן לסכם שאם 80% מהזמן יש לי קליטה מעולה אז זה אומר שהבעיה היא לא אצלי?
...
ההסתברות לכך גבוה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”