שאלה לגבי קליטה בעידן פלוס
-
israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אני משתמש בממיר NOWCOM ואנטנה מאי ביי (המגה אנטנה למי שמכיר) שהצבתי במרפסת.
הקליטה מצויינת רוב הזמן אבל יש פעמים (למשל קרה לי השבוע תוך כדי הישרדות) שפתאום למשך מספר דקות יש בעיות קליטה נוראיות עם פיקסלים על כל המסך. לא שומעים ולא רואים.
השאלה שלי היא האם כאשר בעיות הקליטה מתבטאות בקליטה מצויינת בזמן מסויים וקליטה נוראית בזמן אחר, האם ייתכן שמדובר בבעיה שקשורה לאנטנה לא מספיק חזקה?
אני פשוט שוקל לקנות אנטנה חיצונית גדולה, ותהיתי האם העובדה שכן יש לי קליטה טובה ברוב שעות היום אומרת שאין לי צורך באנטנה אחרת ממה שיש לי ואולי הבעיה היא בממיר/בשידור של עידן+.
תודה מראש
הקליטה מצויינת רוב הזמן אבל יש פעמים (למשל קרה לי השבוע תוך כדי הישרדות) שפתאום למשך מספר דקות יש בעיות קליטה נוראיות עם פיקסלים על כל המסך. לא שומעים ולא רואים.
השאלה שלי היא האם כאשר בעיות הקליטה מתבטאות בקליטה מצויינת בזמן מסויים וקליטה נוראית בזמן אחר, האם ייתכן שמדובר בבעיה שקשורה לאנטנה לא מספיק חזקה?
אני פשוט שוקל לקנות אנטנה חיצונית גדולה, ותהיתי האם העובדה שכן יש לי קליטה טובה ברוב שעות היום אומרת שאין לי צורך באנטנה אחרת ממה שיש לי ואולי הבעיה היא בממיר/בשידור של עידן+.
תודה מראש
היו כבר כמה תלונות השבוע על בעיות קליטה. יתכן ומדובר בתקלה מהגורם המשדר ולכן הייתי ממתין לפני רכישה של אנטנה אחרת.israelihero כתב:אני משתמש בממיר NOWCOM ואנטנה מאי ביי (המגה אנטנה למי שמכיר) שהצבתי במרפסת.
תודה מראש...
-
israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
ניתן לסכם שאם 80% מהזמן יש לי קליטה מעולה אז זה אומר שהבעיה היא לא אצלי?