קניתי לפני כחודש מכונת אוסקר חדשה ומטחנה של גרף - מאד מרוצה מהתוצאות בכל מה שנוגע למנה כפולה, אבל כאשר אני צריך להכין לאשתי מנה בודדת (Single) אז באותה רמת טחינה של הקפה נוצרות בעיות שונות והחליטה לא תמיד יוצאת לפי הספר. בין התופעות השונות ניתן לראות שהמכונה נחנקת - רמז לטחינה דקה מידי, אבל זו אותה רמת טחינה שמוציאה לי תוצאות מעולות במנה כפולה. כמו כן, לעיתים יש נזילות של מים מידית החליטה - גם זה כנראה מתוצאה שהמכונה נחנקת - חשוב לציין שאני מקפיד שהקפה לא יעבור את הקו של ידית החליטיה. למעשה הפעמיים היחידות בהן אני מצליח להוציא מנה בודד "לפי הספר" הם במקרים שאני מצליח לטחון כמות מדוייקת שלקפה שתתאים למנה בודדת וכמעט שלא דוחס את הקפה - דחיסה קלה ביותר בהשוואה לדחיסה שאני מבצע במנה כפולה וכמות הקמה היא כזו שלאחר דחיסה גובה הקפה נמוך באופן ניכר מהקו של ידית החליטה.
האם למשהו מכם יש רעיונות יצירתיים איך להפיק תוצאות טובות יותר בכל הקשור למנה בודדת?
האם למכונה הזאת יש חיסרון ספציפי לעומת מכונות אחרות שמשפיע על האופן בו היא מוציאה מנות בודדות על פני מנות כפולות?
מחכה בקוצר רוח לשמוע את דברי החוכמה שלכם - תגובות מבעלי אוסקר בהווה ובעבר - עם ניסיון בפועל והתמודדות עם הבעיה יתקבלו בברכה.
שיהיה לכולם אחלה יום וסוף שבוע רווי קפאין