בבקשה תעזרו לי בחיבור בין במחשב למערכת...
שלום לכל התותחים למינהם יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם של אסוס הכרטיס קול נקרא סאונד מקס למי שמכיר (אני לא) היציאות שלי הן רגילות בעלות 3 צבעים אחד למקרופון אחד לרמקולים ואחד שאני לא יודע למה הוא משמש(אשמח אם תסבירו לי גם את זה) יש לי מערכת קולנוע בתית של דיוידי משולב עם מגבר ויש לו פרולוגיק 2 דולבי דיגיטל והכל יש לי 5 רמקולים וסאב אני חיברתי מהיציאה של הרמקול של המחשב כבל RCA רגיל עם פין אחד ביציאה של המחשב ושני פינים לימין ושמאל בכניסה של המגבר כשאני שם דיסק של דיוידי תומך בדולבי דיגיטל וכו אני שומע חלוקת צלילים יפה אבל כשאני רואה סרט דרך המחשב אני שומע בכל הרמקולים ללא חלוקה בינהם יש לי את הפילטר של ac3 וכיוונתי אותו כמו במדריך עכשיו יש לי מספר שאלות:
1 האם מחיבור rca כזה יכול להיות לי חלוקת צלילים מהמחשב כמו זו שאני מקבל כאשר אני שומע דיסק של דוידי?
2 האם חלוקת הצלילים הזו קשורה בכלל להבדל בין צליל דגיטלי לאנלוגי?
3 האם החיבור rca שלי הוא דיגטלי או אנאלוגי?
4 אם כן יכול להיות לי חלוקת צלילים מהחיבור הנ"ל ,למה זה לא עובד אצלי?
5 אם לא יכול להיות לי חלוקת צלילים מהחיבור הנ"ל, מה צריך לעשות כדי שכן יהיה?
מקווה לתשובה בהקדם ותודה מראש...[/b]
1 האם מחיבור rca כזה יכול להיות לי חלוקת צלילים מהמחשב כמו זו שאני מקבל כאשר אני שומע דיסק של דוידי?
2 האם חלוקת הצלילים הזו קשורה בכלל להבדל בין צליל דגיטלי לאנלוגי?
3 האם החיבור rca שלי הוא דיגטלי או אנאלוגי?
4 אם כן יכול להיות לי חלוקת צלילים מהחיבור הנ"ל ,למה זה לא עובד אצלי?
5 אם לא יכול להיות לי חלוקת צלילים מהחיבור הנ"ל, מה צריך לעשות כדי שכן יהיה?
מקווה לתשובה בהקדם ותודה מראש...[/b]
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
ברוך הבא.
יציאת הרמקולים של המחשב לא מתאימה למה שאתה רוצה.
אתה צריך יציאה דיגיטאלית, היא נקראת SPDIF, בדוק בספר של הלוח האם יש לך יציאה כזאת או אם יש אפשרות להוסיף. אם לא אתה צריך לקנות כרטיס קול (לא צריך משהו יקר) שיעשה את העבודה.
יציאת הרמקולים של המחשב לא מתאימה למה שאתה רוצה.
אתה צריך יציאה דיגיטאלית, היא נקראת SPDIF, בדוק בספר של הלוח האם יש לך יציאה כזאת או אם יש אפשרות להוסיף. אם לא אתה צריך לקנות כרטיס קול (לא צריך משהו יקר) שיעשה את העבודה.
HiFiMusic IL
תודה רבה גבר יש לי רק עוד מספר שאלות:
כשאתה מדבר על SPDIF אתה מתכוון ליציאה קואקסיאלית או אופטית? ואם כן יש לי במגבר את השקעים האלה אני פשוט לא יודע אם הם כניסות מהמגבר או יציאות ממנו האם שקעים אלו במגבר יכולים להיות גם כניסות וגם יציאות בו זמנית מכיוון שזוהי שיטה דיגיטאלית או שבאמת יש כניסה ויציאה לשקעים האלה, אם השקעים האלה הם באמת יציאות ולא כניסות איך אני יכול לחבר את המחשב למגבר שלי על מנת שיהיה לי חלוקת צלילים בכל ששת הרמקולים האם אני יכול לחבר מהיציאת SPDIF שבמחשב שלי לRCA ימין ושמאל במגבר שלי ועדיין לקבל את החלוקת צלילים המדוברת?
ועוד שאלה קטנה האם RCAנחשב לשיטה אנאלוגית? באיזו שיטת שידור אני מקבל חלוקת צלילים מושלמת במערכת קולנוע ביתית אנאלוגית או דיגיטאלית?
תודה רבה מראש...
כשאתה מדבר על SPDIF אתה מתכוון ליציאה קואקסיאלית או אופטית? ואם כן יש לי במגבר את השקעים האלה אני פשוט לא יודע אם הם כניסות מהמגבר או יציאות ממנו האם שקעים אלו במגבר יכולים להיות גם כניסות וגם יציאות בו זמנית מכיוון שזוהי שיטה דיגיטאלית או שבאמת יש כניסה ויציאה לשקעים האלה, אם השקעים האלה הם באמת יציאות ולא כניסות איך אני יכול לחבר את המחשב למגבר שלי על מנת שיהיה לי חלוקת צלילים בכל ששת הרמקולים האם אני יכול לחבר מהיציאת SPDIF שבמחשב שלי לRCA ימין ושמאל במגבר שלי ועדיין לקבל את החלוקת צלילים המדוברת?
ועוד שאלה קטנה האם RCAנחשב לשיטה אנאלוגית? באיזו שיטת שידור אני מקבל חלוקת צלילים מושלמת במערכת קולנוע ביתית אנאלוגית או דיגיטאלית?
תודה רבה מראש...
אני מצאתי אצלי יציאה של SPDIFאבל אין לי מושג עם איזה כבלים לחבר אותו למגבר ולאן לחבר האם אני צריך לחבר את זה לכניסה האופטית או הקואקסיאלית של המגבר אם יש לי אחת כזאת או שזה מספיק לחבר אותו לRCAימין ושמאל ולקבל את חלוקת הצליל ?
אודה לך אם תענה לי גם על השאלות הקודמות שלי לגבי הכניסה והיציאה של השקעים האופטיים והדיגיטליים במגבר שלי..
תודה..
אודה לך אם תענה לי גם על השאלות הקודמות שלי לגבי הכניסה והיציאה של השקעים האופטיים והדיגיטליים במגבר שלי..
תודה..
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
היי,אין הבדל בין האופטית לקואקס',שתיהן מעבירות אות דיגיטלי.דניאל1234 כתב:אני מצאתי אצלי יציאה של SPDIFאבל אין לי מושג עם איזה כבלים לחבר אותו למגבר ולאן לחבר האם אני צריך לחבר את זה לכניסה האופטית או הקואקסיאלית של המגבר אם יש לי אחת כזאת או שזה מספיק לחבר אותו לRCAימין ושמאל ולקבל את חלוקת הצליל ?
תודה.....
מה שנוח לך,הרוב מעדיפים קואקס', הכבל יותר זול ויותר נוח להעברה.
בהצלחה