אין כמו משטרת ישראל!!!
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
כבר שלוש שעות מתנהלת מסיבה רועשת במיוחד מאחד הבתים בשכונה. מוזיקה ערבית בעוצמה בלתי אנושית (לא מזרחית, ערבית נטו עם קריוקי - אבל על טעם ועל ריח...).
בלי קשר לחיות האדם שמנהלות את המסיבה ומצפצפות על החוק הכתוב ועל החוק הלא כתוב (זה שאומר שאפשר לחגוג גם בלי להחזיק שכונה שלמה עם חלונות סגורים - לא שזה עוזר...), רציתי לשתף בחוויה עם משטרת ישראל.
בפעם הראשונה התקשרתי ב 21:30 כדי לברר אם אפשר לשלוח שוטרים שיבקשו להנמיך את העוצמה כי למרות שמותר להרוס לנו את החיים עד 23:00, מסתבר שהחוק אמור להגן עלינו גם בכל הנוגע לעוצמת רעש בלתי סבירה.
אחרי משא ומתן קצר המוקדנית הסכימה ברוב טובה לטפל בזה ואפילו קיבלתי סמס מהמשטרה שהנושא בטיפול - הללויה!!
כלום לא קרה...
אז חיכיתי ל 23:00 והתקשרתי שוב. הפעם לא הייתי זקוק למשא ומתן והיא (מוקדנית אחרת) הבטיחה לשלוח ניידת...
23:30 - מתקשר שוב כי שום דבר לא השתנה... המוקדנית (עוד אחת אחרת) אומרת שהיא לא מוצאת שום תלונה שלי בנושא!! ואז היא מבררת איתי שוב את שם הרחוב ("ביכורי ענבים") ומבינה שענבים לא כותבים עם 'ה' (הנבים) אלא עם 'ע'. עדיין לא מוצאת את הרחוב ואז החלטתי לאיית לה את "ביכורים" - אה, היא אומרת, חיפשתי עם 'ק'...
מייד שולחת ניידת!! יש!
24:00 - הפעם התקשרתי ישירות לתחנת המשטרה הקרובה. "אנחנו לא מטפלים בתלונות, תתקשר 100". אבל התקשרתי כבר 3 פעמים אמרתי. טוב, עושה לי טובה ובודקת... "כבר היו שם שוטרים 3 פעמים" היא טוענת (WTF??)
אז כנראה שזה לא עוזר אמרתי... "טוב, נשלח שוב ניידת"...
אנסה שוב בקרוב, אין לי תקוות אבל גם ככה אי אפשר להירדם ברעש הזה...
כל הכבוד למשטרה!!
בלי קשר לחיות האדם שמנהלות את המסיבה ומצפצפות על החוק הכתוב ועל החוק הלא כתוב (זה שאומר שאפשר לחגוג גם בלי להחזיק שכונה שלמה עם חלונות סגורים - לא שזה עוזר...), רציתי לשתף בחוויה עם משטרת ישראל.
בפעם הראשונה התקשרתי ב 21:30 כדי לברר אם אפשר לשלוח שוטרים שיבקשו להנמיך את העוצמה כי למרות שמותר להרוס לנו את החיים עד 23:00, מסתבר שהחוק אמור להגן עלינו גם בכל הנוגע לעוצמת רעש בלתי סבירה.
אחרי משא ומתן קצר המוקדנית הסכימה ברוב טובה לטפל בזה ואפילו קיבלתי סמס מהמשטרה שהנושא בטיפול - הללויה!!
כלום לא קרה...
אז חיכיתי ל 23:00 והתקשרתי שוב. הפעם לא הייתי זקוק למשא ומתן והיא (מוקדנית אחרת) הבטיחה לשלוח ניידת...
23:30 - מתקשר שוב כי שום דבר לא השתנה... המוקדנית (עוד אחת אחרת) אומרת שהיא לא מוצאת שום תלונה שלי בנושא!! ואז היא מבררת איתי שוב את שם הרחוב ("ביכורי ענבים") ומבינה שענבים לא כותבים עם 'ה' (הנבים) אלא עם 'ע'. עדיין לא מוצאת את הרחוב ואז החלטתי לאיית לה את "ביכורים" - אה, היא אומרת, חיפשתי עם 'ק'...
מייד שולחת ניידת!! יש!
24:00 - הפעם התקשרתי ישירות לתחנת המשטרה הקרובה. "אנחנו לא מטפלים בתלונות, תתקשר 100". אבל התקשרתי כבר 3 פעמים אמרתי. טוב, עושה לי טובה ובודקת... "כבר היו שם שוטרים 3 פעמים" היא טוענת (WTF??)
אז כנראה שזה לא עוזר אמרתי... "טוב, נשלח שוב ניידת"...
אנסה שוב בקרוב, אין לי תקוות אבל גם ככה אי אפשר להירדם ברעש הזה...
כל הכבוד למשטרה!!
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
הבעיה היא עם מוקד 100 שהוא באמת תת-רמה מכל הבחינות.
עם זאת, היה בטוח שבארגון, כולל הבכירים ביותר בו, מודעים לעניין ולבעייתיות שבמוקד במתכונתו הקיימת ובהחלט מושקע מאמץ רב בניסיון לשפר את החומר האנושי שם.
עם זאת, היה בטוח שבארגון, כולל הבכירים ביותר בו, מודעים לעניין ולבעייתיות שבמוקד במתכונתו הקיימת ובהחלט מושקע מאמץ רב בניסיון לשפר את החומר האנושי שם.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
זה מטריד אותך חביבי? קבל הרמה להנחתה!
יום העצמאות - יער קפלן כפר-סבא, רחוב דו סיטרי (צר מאד - מה ההגיון? אל תשאל אותי) ללא מוצא,
מסיימים פיקניק רוצים ליסוע הביתה אבל אף מכונית לא יכולה לצאת מהרחוב, שוטרי משטרת ישראל
החנו את הניידת שלהם כך שאף מכונית לא יכולה לעבור.
למוקד 100 לקח חצי שעה (שבה כמובן כולם עמדו וחיכו כמו אזרחים טובים) לבוא ולהזיז את הניידת אחר
כבוד, עכשיו דמיין לך שאלו השוטרים שאמורים לתת לך דוחות על עבירות תנועה - והנה אחת מהספר
ששווה 4 נקודות ושמה "הפרעה או עיכוב תנועה" מ"ס תקנה 21 (ב)(3).
לתפארת מדינת ישראל!
נ.ב.
גם אני קיבלתי SMS ממוקד 100 אל תשתחצן!
יום העצמאות - יער קפלן כפר-סבא, רחוב דו סיטרי (צר מאד - מה ההגיון? אל תשאל אותי) ללא מוצא,
מסיימים פיקניק רוצים ליסוע הביתה אבל אף מכונית לא יכולה לצאת מהרחוב, שוטרי משטרת ישראל
החנו את הניידת שלהם כך שאף מכונית לא יכולה לעבור.
למוקד 100 לקח חצי שעה (שבה כמובן כולם עמדו וחיכו כמו אזרחים טובים) לבוא ולהזיז את הניידת אחר
כבוד, עכשיו דמיין לך שאלו השוטרים שאמורים לתת לך דוחות על עבירות תנועה - והנה אחת מהספר
ששווה 4 נקודות ושמה "הפרעה או עיכוב תנועה" מ"ס תקנה 21 (ב)(3).
לתפארת מדינת ישראל!
נ.ב.
גם אני קיבלתי SMS ממוקד 100 אל תשתחצן!
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
הם היו בתפקיד חשוב,הזעיקו אותם לאחר שאחד המנגליסטים סירב להתחלק באנטריקוטים עם החברה.חצי שעה לקח עד שאזקו אותו והפרידו אותה מהמנגל.
ניסית לצפצף,או לאתר הם בטח היו בקרבת אחד המנגלים זה היה יותר יעיל מלבחוןאת מוקד 100
ניסית לצפצף,או לאתר הם בטח היו בקרבת אחד המנגלים זה היה יותר יעיל מלבחוןאת מוקד 100
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
-
oris74
- חבר במועדון HT

כן ידידי... אשקלוני אבל לפעמים מרגיש בעזה...mrman כתב:אשקלוני? יש מצב שאנחנו שכנים...oris74 כתב: ואז היא מבררת איתי שוב את שם הרחוב ("ביכורי ענבים")......
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לא כל אחד מוכן להסתכן במוות.nimrodg כתב:למה לא הלכת לבית הרועש וביקשת שינמיכו את המוזיקה? האם עניין כזה קשה? אחרי שלא עזרו הכול נסיונות השיכנועים שינמיכו את המוזיקה, אז מתקשרים למשטרה....
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4224840,00.html
צר לי, אבל זו המציאות
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4224840,00.htmlnimrodg כתב:למה לא הלכת לבית הרועש וביקשת שינמיכו את המוזיקה? האם עניין כזה קשה? אחרי שלא עזרו הכול נסיונות השיכנועים שינמיכו את המוזיקה, אז מתקשרים למשטרה....
זה למה !!
אתה יכול ללכת אבל בכלל לא בטוח שתחזור.....
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אני פשוט נגעל מהמדינה הזו...
לקום בבוקר ולקרוא חדשות שכאלה ועוד שרשורים שהמשטרה לא עושה שום דבר !
יריות בראשון, דקירות בב"ש, מסיבות באשקלון באמצע שכונת מגורים.

לקום בבוקר ולקרוא חדשות שכאלה ועוד שרשורים שהמשטרה לא עושה שום דבר !
יריות בראשון, דקירות בב"ש, מסיבות באשקלון באמצע שכונת מגורים.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
לא בטוח שבארצות נאורות המצב יותר טוב.toxin כתב:אנחנו כבר עולם שלישי מכל הבחינות: חינוך מדרדר, רפואה ציבורית קורסת, פשע וזלזול בחיי אדם, מהגרים לא חוקיים ופוליטיקה מושחתת.
ברוכים הבאים לאפריקה....
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
-
oris74
- חבר במועדון HT

nimrodg - הצחקת אותי... אתה מדבר על אנשים שלא שמים פס על אף אחד (במקרה הטוב...) ושמסוגלים לדקור אותך אם רק תעז להעיר להם (במקרה הרע).
כשקראתי את הידיעה הבוקר על גי ויכלר ז"ל שנרצח בבאר שבע על ידי נערים, חשבתי להגיד ברכת הגומל כי אין יום שישי שאני לא שוקל לרדת למטה ולבקש שקט מחבורות נערים שפשוט מסתובבות חסרות מעש ברחוב וצועקים, מקללים וצורחים אחד על השני עד השעות הקטנות של הלילה...
מה שהכי מתסכל אותי הוא שברור לי שהנערים החלולים הללו יגדלו להיות ערסים (במקרה הקל) שימשיכו לפגוע באיכות החיים שלי בין אם זה בתור במכולת או בכביש. ואין לי ספק שההורים שלהם כבר מתנהגים כך היום...
בכל מקרה, לגופו של השרשור, אין שום טעם להתקשר למשטרה בנושאי מטרד ציבורי.
כשקראתי את הידיעה הבוקר על גי ויכלר ז"ל שנרצח בבאר שבע על ידי נערים, חשבתי להגיד ברכת הגומל כי אין יום שישי שאני לא שוקל לרדת למטה ולבקש שקט מחבורות נערים שפשוט מסתובבות חסרות מעש ברחוב וצועקים, מקללים וצורחים אחד על השני עד השעות הקטנות של הלילה...
מה שהכי מתסכל אותי הוא שברור לי שהנערים החלולים הללו יגדלו להיות ערסים (במקרה הקל) שימשיכו לפגוע באיכות החיים שלי בין אם זה בתור במכולת או בכביש. ואין לי ספק שההורים שלהם כבר מתנהגים כך היום...
בכל מקרה, לגופו של השרשור, אין שום טעם להתקשר למשטרה בנושאי מטרד ציבורי.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הפתרון כמו במודל החינוך והבריאות..
אחרי ששלחנו את הילדים שלנו לגן פרטי ( כי גן עירייה זה סוג של ג'ונגל רק קצת יותר גרוע ) ולבתח ספר פרטיים ( כי רק שם מצליחים איכשהו ללמד את הילדים משהו ), אחרי ששילמנו אלפי שקלים בשנה לביטוחי בריאות פרטיים, הגיע הזמן לעשות את הצעד הבא : משטרה אזרחית\פרטית.
לא רוצה כלום מהעירייה, לא רוצה כלום מהמדינה. אנחנו כבר נסתדר רק תנו לנו רישיון.
ועוד משהו,
1. לחייב כל ניידת משטרה במכשירי איתור ( GPS ) שיקליטו כל הזמן את מיקומן וישודרו לגוף מבקר שלא קשור למשטרה ובראשו עומדת נציגות אזרחית.
2. כל אירוע שלא מטופל כמו שצריך יגרור קנסות לאותה יחידה שאמורה היתה לטפל בו ( למשל, נהוג לסבסד בצה"ל ובמשטרה חופשה שנתית במלון. יחידה שתצבור X תלונות, יבוטל לה הנופש ).
3. אין כזה דבר שיחות 100 שנמחקות. מצידי שעל כל שיחה שנמחקת יעיפו את אותו שוטר שהיה אמור לענות עליה. ולא מעניין אותי אם יש לו 3 ילדים רעבים בבית.
ליאור
אחרי ששלחנו את הילדים שלנו לגן פרטי ( כי גן עירייה זה סוג של ג'ונגל רק קצת יותר גרוע ) ולבתח ספר פרטיים ( כי רק שם מצליחים איכשהו ללמד את הילדים משהו ), אחרי ששילמנו אלפי שקלים בשנה לביטוחי בריאות פרטיים, הגיע הזמן לעשות את הצעד הבא : משטרה אזרחית\פרטית.
לא רוצה כלום מהעירייה, לא רוצה כלום מהמדינה. אנחנו כבר נסתדר רק תנו לנו רישיון.
ועוד משהו,
1. לחייב כל ניידת משטרה במכשירי איתור ( GPS ) שיקליטו כל הזמן את מיקומן וישודרו לגוף מבקר שלא קשור למשטרה ובראשו עומדת נציגות אזרחית.
2. כל אירוע שלא מטופל כמו שצריך יגרור קנסות לאותה יחידה שאמורה היתה לטפל בו ( למשל, נהוג לסבסד בצה"ל ובמשטרה חופשה שנתית במלון. יחידה שתצבור X תלונות, יבוטל לה הנופש ).
3. אין כזה דבר שיחות 100 שנמחקות. מצידי שעל כל שיחה שנמחקת יעיפו את אותו שוטר שהיה אמור לענות עליה. ולא מעניין אותי אם יש לו 3 ילדים רעבים בבית.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
אותי מפליא שאין בעיה לממשלת ישראל להוציא 300 מיליון שקל על קניית צוללת חדשה כדי לצרף אותה לצי צוללות שכבר קיים כאילו אנחנו הצי השישי האמריקני וחיים במדינה עם מאות קילומטרים של חופי ים אבל אין לה תקציב לשפר את איכות המשטרה הירודה בארץ.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
מה מפליא אותך? הרי כל היום מספרים לך שאם לא תקנה עוד נשק ותתחמש בעוד 8 טייסות של F-SOMTHING כל
הערבים יפלשו לפה מחר ויהרגו את כולנו.
לכן אתה משלם טונה מיסים לביטחון, לכן משאתה קטן מלמדים אותך רק "מלחמה"
וככה אתה גם חי - על החרב! אלו החיים במדינת ישראל.
הערבים יפלשו לפה מחר ויהרגו את כולנו.
לכן אתה משלם טונה מיסים לביטחון, לכן משאתה קטן מלמדים אותך רק "מלחמה"
וככה אתה גם חי - על החרב! אלו החיים במדינת ישראל.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
מדהים שתיכננתי לרשום תגובה בדיוק כמו שלך עם לינק לכתבהאיינשטיין כתב:לא כל אחד מוכן להסתכן במוות.nimrodg כתב:למה לא הלכת לבית הרועש וביקשת שינמיכו את המוזיקה? האם עניין כזה קשה? אחרי שלא עזרו הכול נסיונות השיכנועים שינמיכו את המוזיקה, אז מתקשרים למשטרה....
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4224840,00.html
צר לי, אבל זו המציאות...