ממש מתוסכל מהאיכות תמונה ב YES.
היי
הסיפור שלי קצת ארוך ולא אשעמם אתכם בכל המסע המתסכל שעברתי לאחרונה , בין חברות HOT ו YES אז לכן אקצר.
פתחתי גם שרשור נפרד לפני מספר שבועות למי שמעוניין לפשפש.
בכל מקרה לפני מספר שבועות החלטתי לעזוב מכל מיני סיבות את YES , האחת מחיר החבילה המוגזם והשניה איכות
התמונה. לא עברו 48 שעות ו HOT נחתו אצלי עם ממירים חדשים ( MAGIC בסלון ו HD בחדרים ) עשיתי מבצע טריפל
במחיר הוגן עם 30MB והכל היה נראה נפלא.
לא עבר שבוע והחלטתי שאני לא מסוגל לסבול את השלט שלהם + איטיות הממיר ותקיעותיו לעתים בחלק מהערוצים
ואמרתי לא עוד , מיד הרמתי להם טלפון , אמרתי להם שלדעתי יש להם מוצר גרוע ומיד חזרתי ל YES.
בינתיים YES גם קבלו ניעור נחמד והגיעו איתי לחבילה מעניינת לדרישותיי במחיר הוגן ותוך 48 שעות היו אצלי
להתקנה חוזרת. בין לבין גם ביקשתי את הממיר YES MAX החדיש ביותר עם מדבקה צהובה / כתומה וכך עשו.
לסיכום - התמונה ב YES זוועתית. לא מתקרבת לאיכויות של HOT ב SD , קצת פחות נורא ב HD אבל גם שם ישנם
הבדלים מסוימים לטובת HOT.
לא די בזאת , שמתי לב שמאז ההתקנה האחרונה של יס , ישנה אצלי תופעה של שלג בתמונה על רקע שחור.
קצת קשה לשים לב לזה אבל בתנאי תאורה חשוכים ובעיקר בערוצים בהבחנה גבוהה רואים זאת בבירור.
בקיצור , אם היה באפשרותי הייתי מוותר על שתי החברות ומסתפק ב HTPC שלי וקצת עידן +.
הבעיה שלי זה שאשתי והילדות לא יתנו לזה סיכוי...
שורה תחתונה - האם לדעתכם ניתן או יש באפשרות טכנאי לסדר בעיה מסוג זה ?
ממיר תקול ? רעשים של כבלים בקירות ? רעיונות אחרים ?
המון תודה על הסבלנות
הסיפור שלי קצת ארוך ולא אשעמם אתכם בכל המסע המתסכל שעברתי לאחרונה , בין חברות HOT ו YES אז לכן אקצר.
פתחתי גם שרשור נפרד לפני מספר שבועות למי שמעוניין לפשפש.
בכל מקרה לפני מספר שבועות החלטתי לעזוב מכל מיני סיבות את YES , האחת מחיר החבילה המוגזם והשניה איכות
התמונה. לא עברו 48 שעות ו HOT נחתו אצלי עם ממירים חדשים ( MAGIC בסלון ו HD בחדרים ) עשיתי מבצע טריפל
במחיר הוגן עם 30MB והכל היה נראה נפלא.
לא עבר שבוע והחלטתי שאני לא מסוגל לסבול את השלט שלהם + איטיות הממיר ותקיעותיו לעתים בחלק מהערוצים
ואמרתי לא עוד , מיד הרמתי להם טלפון , אמרתי להם שלדעתי יש להם מוצר גרוע ומיד חזרתי ל YES.
בינתיים YES גם קבלו ניעור נחמד והגיעו איתי לחבילה מעניינת לדרישותיי במחיר הוגן ותוך 48 שעות היו אצלי
להתקנה חוזרת. בין לבין גם ביקשתי את הממיר YES MAX החדיש ביותר עם מדבקה צהובה / כתומה וכך עשו.
לסיכום - התמונה ב YES זוועתית. לא מתקרבת לאיכויות של HOT ב SD , קצת פחות נורא ב HD אבל גם שם ישנם
הבדלים מסוימים לטובת HOT.
לא די בזאת , שמתי לב שמאז ההתקנה האחרונה של יס , ישנה אצלי תופעה של שלג בתמונה על רקע שחור.
קצת קשה לשים לב לזה אבל בתנאי תאורה חשוכים ובעיקר בערוצים בהבחנה גבוהה רואים זאת בבירור.
בקיצור , אם היה באפשרותי הייתי מוותר על שתי החברות ומסתפק ב HTPC שלי וקצת עידן +.
הבעיה שלי זה שאשתי והילדות לא יתנו לזה סיכוי...
שורה תחתונה - האם לדעתכם ניתן או יש באפשרות טכנאי לסדר בעיה מסוג זה ?
ממיר תקול ? רעשים של כבלים בקירות ? רעיונות אחרים ?
המון תודה על הסבלנות
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
שורה תחתונה:
זה תלוי ביכולת המסך להתמודד עםSD ,אצלי ב2 מסכים עם הטוטאל התמונה בSD פנומנלית.ממש כמו בDVBT
מסכים שהשדור בהוט פחות דחוס והשדור מעולה בערוצי הSD כמעט בכל מסך שראיתי.
זה תלוי ביכולת המסך להתמודד עםSD ,אצלי ב2 מסכים עם הטוטאל התמונה בSD פנומנלית.ממש כמו בDVBT
מסכים שהשדור בהוט פחות דחוס והשדור מעולה בערוצי הSD כמעט בכל מסך שראיתי.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אם אתה מעוניין לפתור את הנקודות הלבנות על רקע שחור?תצליב בכבלים של הHTPC
זה לא סיפור אלה אם הם קצרים ולא מגיעים.ויש צורך להוריד את המסך מהמתקן.
עלות של כבל HDMI לא רצינית,תזמין את יס שיחליפו.
זה לא סיפור אלה אם הם קצרים ולא מגיעים.ויש צורך להוריד את המסך מהמתקן.
עלות של כבל HDMI לא רצינית,תזמין את יס שיחליפו.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
בלי לקרוא את כל השרשור... די עם הבכיינות!! תרכשו טלויזיות נורמליות!!! LEDDDDDDD ולא של היסינסססס
רדו כבר מהנושאים האלה של איכות צפייה איכות צפייה דייי ......
לא הוט ולא יס! זה הטלויזיות המעפנות שלכם! אני מזמין את מי שרוצה לראות מה זו איכות תמונה, ממש פשוט תרכשו LED של LG או סמסונג!
כל הקטע שאתם (כשאני אומר "אתם" זה לאו דווקא פותחי הנושאים או המגיבים-כל מי שמתלונן על איכות) ממשיכים לשלם ולבכות... שבוע טוב!
לא הוט ולא יס! זה הטלויזיות המעפנות שלכם! אני מזמין את מי שרוצה לראות מה זו איכות תמונה, ממש פשוט תרכשו LED של LG או סמסונג!
כל הקטע שאתם (כשאני אומר "אתם" זה לאו דווקא פותחי הנושאים או המגיבים-כל מי שמתלונן על איכות) ממשיכים לשלם ולבכות... שבוע טוב!
מה התגובה הממש לא קשורה הזאת?elor-bj כתב:בלי לקרוא את כל השרשור... די עם הבכיינות!! תרכשו טלויזיות נורמליות!!! LEDDDDDDD ולא של היסינסססס
כל הקטע שאתם (כשאני אומר "אתם" זה לאו דווקא פותחי הנושאים או המגיבים-כל מי שמתלונן על איכות) ממשיכים לשלם ולבכות... שבוע טוב!...
מאיפה לך לדעת איזה מסכים יש להם ובכלל איך ומאיפה נוצרת להם הבעיות באיכות?
נדב, 90 אחוז מהבעיות זה טלויזיה... כאילו, לא שהבעיה היא בטלויזיה, הכוונה שאם תיקח 2 טלויזיות אחת ליד השניה עם אותו ממיר, ברור שאתה תראה הבדל, גש לחנות חשמל שמצויידת בממירhd של יס ותתעוררו.... אי אפשר להשוות בכלל. על איכות משלמים! שלא נדבר ששם הטלויזיות מחוברות דרך מפצלל
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לבן אדם יש מסך פלזמה לא רע ,לא *** סיני שקל תשעים .. חוץ מזה שאם הוא אומר לך שאיכות התמונה טובה משמעותית בהוט ואני משער שזה לא רק במסך אחד במקרה הזה ,אז זה לא בעיה בטלויזיה .. אנשים עם מסכי על מתלוננים על איכות התמונה ביס ..ככה שמספיק לנסות לצאת חכם .
איכות התמונה ביס גרוע ,וזה עובדה.
איכות התמונה ביס גרוע ,וזה עובדה.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
כן ביס איכות התמונה לא משהו גם אני חושב, אבל כמו שציינת לא שיש לך לאן ללכת אז לצערך תסבול בשקט לפחות עד שיגיע מושיע
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
כבר פתחו על האיכות *** של יס מס פתילים בעבר , לי יש פלאזמה איכותית פנסוניק ואני חייב לציין שרק כ 20% מהתכנים של יס מיתקרבים לאיכות 720P HD בלבד !!!
עוד דבר חשוב שאני חייב לציין לגביי איכות השידורשל ערוץ 2 וערוץ 10 , מימריי המקס של יס מורידים משמעותית דרך היציאה שלהם את האיכות , למי שיש ממיר DTT איכותי + אנטנה צופה בערוצים הטלו חלק , יס מודעים לבעיה הזו ולא עושים מאומה, הם פשוט לא יכולים עקב בעיותכספיותחמורות שיש להם.
עוד דבר חשוב שאני חייב לציין לגביי איכות השידורשל ערוץ 2 וערוץ 10 , מימריי המקס של יס מורידים משמעותית דרך היציאה שלהם את האיכות , למי שיש ממיר DTT איכותי + אנטנה צופה בערוצים הטלו חלק , יס מודעים לבעיה הזו ולא עושים מאומה, הם פשוט לא יכולים עקב בעיותכספיותחמורות שיש להם.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הרגע סיימתי לראות את הפרק הראשון של משחקי הכס עונה שניה בערוץ OH HD.
פשוט בושה שהם קוראים לזה HD, זה בקושי SD משופר...
פשוט בושה שהם קוראים לזה HD, זה בקושי SD משופר...