אז התחלתי לנקות את ה-HTPC ולבנות הכל מהתחלה.
התקנתי (86) WIN7 התקנה נקיה (כמובן דיסק מקורי שאצלי ברשיון). טרם לכך הורדתי את כל הדרייבים מהאתר של לוח האם GA-870A-UD3 ואת הקטליסט האחרון (12.4) (חבילת דרייברים לכרטיס המסך) מהאתר של ATI (מחובר כרטיס RADEON HD5600).
סיימתי את ההתקנה והתחלתי עם הדרייבים.
בהתחלה התקנתי את כל חבילת הקטליסט כ"דרייבר" הראשון או השני. לאחר ההתקנה הוא דרש איתחול. אתחלתי.
המחשב עבר את שלב הביוס אבל לא הצליח להעלות את ה-WIN7. ניסיתי שוב ואותה תוצאה. הדרך היחידה להעלות היתה במצב בטוח. ממצב זה גם ניסיתי למחוק את הקטליסט אבל הוא טען שאין מה למחוק (ולפני זה התעכב על זה זמן ממשוך ביותר דבר שדיי נראה כמו חצי תקיעה).
תהיתי אם במקרה לא שמתי לב למשהו, אולי במקרה אפילו סדר ההתקנה לא נכון ולכן הדבר קרה (למרות שזכור לי מהתקנות רבות קודמות שלא נראה שהיתה חשיבות יתרה לסדר התקנת הדרייברים הבסיסיים) אבל במקום להלחם, החלטתי להתקין מחדש את ה- WIN7 והפעם להיות הרבה יותר זהירה.
התקנתי. התקנתי את כל שאר הדרייברים מהעמוד של גי'גה בייט. חלקם דרשו איתחול, (למשל הדרייברים של הצ'יפסט - מבית AMD אגב גם הם הגיעו בתוך מסגרת התקנה של קטליסט) אתחלתי, כל פעם מחדש עלה יופי ולא היו בעיות. לקראת הסוף אתחלתי גם כשלא הייתי צריכה רק כדי לבדוק שדרייבר זה או אחר אינו זה שדופק את המערכת.
לבסוף הגיע תורה של חבילת הקטליסט 12.4. התקנתי אותה במלואה. ושוב לאחר האתחול המחשב לא הצליח להעלות את הWIN7 ואלאמלא הייתי מאתחלת מחדש במצב בטוח הוא היה במצב זה עד עכשיו. גם במצב הבטוח לא היה שינוי. הפעם, לאחר שהקטליסט הודיע לי שאין מה להסיר ניסיתי להתקין אותו מחדש. גם זה לא הצליח.
בקיצור כבר פעמים על התקנה נקייה חבילת הקטליסט 12.4 תוקעת את המחשב למצב שה-WIN7 אינו עולה..
מוקדם בבוקר התקנתי פעם נוספת את ה-7. אבל הפעם, לאחר סוף ההתקנה עצרתי. כרגע מותקן על HTPC WIN7 בלבד.-
מקווה שבעזרת הידע והנסיון שלכם אוכל לפתור את העניין היות ועל דרייבר של כרטיס מסך (רצוי גם מעודכן ככל שניתן) אין לוותר, אבל אולי להתקין רק חלק מהחבילה? - ואם כן על מה לוותר? אולי הקטליסט כולו (כמו שהיה מותקן קודם) רק בגירסה קודמת ל- 12.4..
העניין שסתם לירות באפלה ולמצא עצמי מתקינה שוב ושוב ושוב את ה-WIN7 נראה לי כמו מתכון מצויין לבזבוז זמן ואנרגיה. ׁ(אנרגה לה אני זקוקה במשך עם כל ההגדרות ועם מדיה פורטל
ממתינה לעזרתכם. מקווה מאוד שימצא פתרון לעניין שאמור להיות הכי פשוט, ופתע הפך לדי
בכל מקרה מקווה להתקין את הקטליסט (הכלשהו?) לפני שאר הדרייבירם ובטח לפני כל השאר, כי באמת נמאס לי לבזבז זמן מיותר על התקנות ותקיעות והתקנות מחדש.
תודה מראש
והמשך יומצויין שיהיה.