denon נפרדת מניופאן
-
peterdenon
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לכל חובבי המותג דנון. לאחר שנים של יצוג מותג דנון בארץ ניופאן מוכרת את זיכיון המותג לחברת ט.ר יבואנית פיוניר בארץ לפי מיטב הבנתי היא תימכר תחת היבואן קליר אלקטרוניקה יבואן Loewe ששיכת לט.ר ההסכם נחתם בימים האחרונים והחל מ-1 למאי ט.ר היא בעלת הזיכיון
שיהיה בהצלחה.
שיהיה בהצלחה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
המותג דנון ראוי ליבואן רשמי איכותיpeterdenon כתב:לכל חובבי המותג דנון. לאחר שנים של יצוג מותג דנון בארץ ניופאן מוכרת את זיכיון המותג לחברת ט.ר יבואנית פיוניר בארץ לפי מיטב הבנתי היא תימכר תחת היבואן קליר אלקטרוניקה יבואן Loewe ששיכת לט.ר ההסכם נחתם בימים האחרונים והחל מ-1 למאי ט.ר היא בעלת הזיכיון
שיהיה בהצלחה....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
עשית טיפה באלגן, קליר היא חברה נפרדת מ ט.ר אך הבעלים אותם בעלים.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 03/05/2012 8:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
peterdenon
-
- חבר שרק התחיל

נכון עופר אתה צודק קליק חברה נפרדת דנון יפן לא הסכימו לדנון תיהיה תחת המטריה של פיוניר כמתחרה אני מאוד מקווה שקליק ידעו איך לדחוף את מותג דנון כמותג שבאמת מגיע יצוג מרשים ולא כמו ניופאן שנכנס לשנת דב וכמעט לא שמעו עליו מה שמעניין אותי שלא הייתה לזה שום הודעה מצד החברות לא יודע למה עושים את הדברים מתחת לשולחן ולא יוצאים בהודעה רישמית
לא משנה מי היבואן, ההצלחה תבוא אם הם יחזרו לשורשים ויחשבו יותר על איכות הסאונד, פחות על אופציות מיותרת אם זה בא על חשבון הדבר החשוב ביותר (לדעתי) ומה המתחרים עושים (או יותר נכון מה הם לא עושים).שיהיה בהצלחה....
- oferlaor
- מנהל

זה לא נעשה מתחת לשולחן, כל התעשייה יודעת מזה. עד שזה לא רשמי ואין להם מה להציג, הם לא יצאו עם הודעה מסודרת.
9000es כתב:המותג דנון ראוי ליבואן רשמי איכותיpeterdenon כתב:לכל חובבי המותג דנון. לאחר שנים של יצוג מותג דנון בארץ ניופאן מוכרת את זיכיון המותג לחברת ט.ר יבואנית פיוניר בארץ לפי מיטב הבנתי היא תימכר תחת היבואן קליר אלקטרוניקה יבואן Loewe ששיכת לט.ר ההסכם נחתם בימים האחרונים והחל מ-1 למאי ט.ר היא בעלת הזיכיון
שיהיה בהצלחה....![]()
...
-
peterdenon
-
- חבר שרק התחיל

עופר מה זאת אומרת לא עושים את זה מתחת לשולחן עובדה אך אחד לא יצא בהצהרה אם לקוח רוצה דנון איפה הוא קונה להיכן הוא ניגש ט.ר לפי מיטב הבנתי קנו את כל מלאי דנון מה חברה צריכה יותר מזה מלהציג זה שהתעשיה יודעת זה לא עוזר לאף אחד כל הרעיון של זיכיון ויצוג חברה מסוימת באה לשרת את הציבור ואת הלקוחות אני מפחד שזה לא יהיה כמו המותג PSB שאותו מביאה TOPAUDIO ואפילו לא מופיעה באתר שלה ואין לה שום חשיפה בארץ בגלל שהם מקדמים את BַW מקווה שזה לא יהיה כך
מסכים איתךzeev78 כתב:לא משנה מי היבואן, ההצלחה תבוא אם הם יחזרו לשורשים ויחשבו יותר על איכות הסאונד, פחות על אופציות מיותרת אם זה בא על חשבון הדבר החשוב ביותר (לדעתי) ומה המתחרים עושים (או יותר נכון מה הם לא עושים).שיהיה בהצלחה.......
דנון חברה מצוינת והפייבוריטית שלי מ"המותגים".
ספינות הדגל של דנון (כל סדרת ה-A1 באשר הם), עד היום נחשבים לרפרנס.
ציוד מושקע ביותר
- oferlaor
- מנהל

peterdenon
ממה שהבנתי יש עוד הרבה עבודה מקדימה לעשות ובגלל זה לא יצאה הודעה. הם לא השקיעו את כל הכסף והמאמצים בשביל להשאיר את זה על המדף.
ממה שהבנתי יש עוד הרבה עבודה מקדימה לעשות ובגלל זה לא יצאה הודעה. הם לא השקיעו את כל הכסף והמאמצים בשביל להשאיר את זה על המדף.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
נקווה שיתמחרו בצורה הוגנת אחרת המדפים יקרסו ממשקל החבילות.oferlaor כתב:peterdenon
ממה שהבנתי יש עוד הרבה עבודה מקדימה לעשות ובגלל זה לא יצאה הודעה. הם לא השקיעו את כל הכסף והמאמצים בשביל להשאיר את זה על המדף....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
נקווה שיתמחרו בצורה הוגנת אחרת המדפים יקרסו ממשקל החבילות.oferlaor כתב:peterdenon
ממה שהבנתי יש עוד הרבה עבודה מקדימה לעשות ובגלל זה לא יצאה הודעה. הם לא השקיעו את כל הכסף והמאמצים בשביל להשאיר את זה על המדף....
-
peterdenon
-
- חבר שרק התחיל

משום מה אני קצת חושש הייתי מעדיף חברה שאין לה אינטרסים של חברות אחרות כגון פיוניר וכיו אלא חברה ניטרלית ככה המותג רב ידחף יותר
אתה בטוח? אני בניו יורק והסתכלתי על מספר מגברים של דנון ומאחור כתוב שמתאים ל 120V.Arieldr כתב:ronensud כתב:עם התמחור של ט.ר. הלכה עוד אופציה.
נשארנו עם ימהה....![]()
![]()
לפחות Denon אפשר להביא מארה"ב עם מתח של 220V ככה שאפילו שנאי לא צריך...
...