אוזניות+מייק למחשב, עד איזור 200-350 ש"ח. מה מומלץ? +תיקון ספוג לאוזניות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
biss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

היי לכולם

1. בשימושי מערכת שמע למחשב, Logitech Premium Stereo Headset with Noise-Canceling Microphone
סכ"ה האוזניות רחוקות מלהיות מזהירות אבל הן בסדר. העניין הוא שהספוג הפנימי שלהן נקרע. האם יש טעם לנסות להחליף אותו? במה זה כרוך? האם שווה את המאמץ? אם כן, אשמח לטיפים כיצד לעשות זאת.

תמונה

2. בין אם אתקנן או לא, חשבתי שכנראה זו הזדמנות טובה לשדרג את איכות השמע שלי ולכן אני מחפשת מערכת שמע חדשה.
האוזניות יהיו מחוברות לכרטיס הקול המובנה (Realtek ALC892 codec על GA-870A-UD3)

השימושים מהאוזניות:
- מוזיקה, סרטים (לכן עדיף כבל שאינו קצר מידי), גם שיחה באמצאות המיקרופון. לא גיימינג!
- שימוש אופציונלי נוסף הוא חיבור לשקע האוזניות של הטלוויזיה. לשם כך נחמד אם תהיה אופציה לבננות 3.5 מ"מ ולא רק USB כמו שאולי יש בחלק מהאוזניות. אגב, רק בננות 3.5 המחוברות הישר לכרטיס הקול וללא USB זה גם ממש בסדר. יתרה מזאת, מהמעט שאני יודעת, היה אין תוספת סראונד מלאכותי כמו ב- 777 ייתכן שאף חיבור ישיר לכרטיס הקול עדיף.
- יתכן, שארצה לחברן בהמשך לאנדרואיד (כשאני בבית כמובן). איני בטוחה אם המיקרופון יעבוד בצורה הזו, אבל זה יכול להיות רעיון סבבה. ייתכן ולשם כך אצטרך בנוסף מתאם למיקרו USB. כאמור זוהי תוספת. ממש לא תנאי הכרחי ובטח לא סיבה לפסול אוזניות.

התקציב אפשהו באזור 200-350 ש"ח. חשוב יחס עלות/תועלת טוב.

איני בטוחה אם עדיף לי אוזניות פתוחות או סגורות. עד כה הייתי עם פתוחות (אבל יחסית דיי פשוטות כך שלא בטוח עד כמה זה מייצג). אם הבנתי נכון יכול להיות שסגורות יהיו עדיפות, אשמח לדעתכם.
כמובן שחשוב שיהיו איכותיות ונוחות - הנוכחיות בסדר, אבל אי אפשר לומר שהן האוזניות האידאליות לשימוש של שעות ארוכות - ואוזני יחסית קטנות וגם ראשי נע אפשהו לכיוון הבינוני-קטן, כאמור ראש בגודל הגיוני לבחורה.

קראתי שבעבר היו המלצות על ה- Plantronics GameCom 367 - אבל זה לפני יותר משנה ובאזור הנמוך יותר של התקציב. אני תוהה מה כעת המצב ברמת המחירים היותר נמוכה. האם הן ה- 367, אולי אחרות?

ראיתי גם את ה-Plantronics GameCom 777 אבל:
1. איני יודעת אם אוזניות ברמת הגבוהה יותר (בין אם מדובר על ה- 777 או אחרות), ההבדל במחיר שווה את ההבדל בתמורה (לשימושים שלי) - קרי, יחס עלות תועלת לא יורד.
2. איני יודעת אם הסראונד המלאכותי אכן טוב ואם בכלל סראונד מלאכותי מלאים למוזיקה וסרטים (כאמור אין שימושי גיימינג).
3. אם אני עולה לרמת המחירים הזו, אני תוהה אם אלו האוזניות המומלצות ביותר בטווח מחירים זה ובעצם, מהן האוזניות בעלות יחס עלות/תועלת מירבי.

קניה בארץ עם אחריות טובה יכולה להיות נחמדה, (אם כי טרם יצא לי להשתמש באחריות לאוזניות).
אבל בממחיר עדיף עם משלוח לארץ גם קניה מחנות אמינה בחול ממש סבבה במיוחד אם יתן לי גישה לאוזניות עדיפות / מחיר זול משמעותית.

בקיצור, אשמח שתשכילו ותמליצו לי.

תודה והמשך יומצויין (f)
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”