האישה רוצה, האישה תקבל
אלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים.איתיפרנקו כתב:צהריים טובים חברים,
הג'וק החדש של אישתי- מכונת קפה.
ומכיוון שיום הנישואים החמישי שלנו מתקרב בצעדי ענק, אני נאלץ להיענות לבקשתה...
המלצות? מחירים? איכות? דגמים? חנויות?
תודה רבה!...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שוב שלום,
אני חושב שהיא תעדיף קפסולות ומכונה אוטומטית. בהקשר זה האם קיימים הבדלים גדולים בטעם בין הקפה הטחון לקפסולות?
התקציב גמיש, ברגע שאדע מה סדר הגודל של המחירים אדע פחות או יותר להתאים את עצמי.
בנוגע למידת ההתעסקות ומידת הנקיון מסביב- עדיף שתהיה מכונה לא מסובכת מדיי כי שנינו לא מבינים גדולים ואביב זה מתקשר היטב למה שרשמת, אכן כן, אלוהים נותן אגוזים לחסרי שיניים.
אני חושב שעם הניקיון לא תהיה בעיה אבל כמובן שעדיף מכונה כמה שפחות מלכלכת.
ומרטין תודה על ההצעה, אנו מתגוררים באזור השרון. יש חנות באזור שאתה ממליץ עליה? האם כדאי לבדוק קניית דרך האינטרנט?
מודה לכולכם, שבת שלום!
אני חושב שהיא תעדיף קפסולות ומכונה אוטומטית. בהקשר זה האם קיימים הבדלים גדולים בטעם בין הקפה הטחון לקפסולות?
התקציב גמיש, ברגע שאדע מה סדר הגודל של המחירים אדע פחות או יותר להתאים את עצמי.
בנוגע למידת ההתעסקות ומידת הנקיון מסביב- עדיף שתהיה מכונה לא מסובכת מדיי כי שנינו לא מבינים גדולים ואביב זה מתקשר היטב למה שרשמת, אכן כן, אלוהים נותן אגוזים לחסרי שיניים.
אני חושב שעם הניקיון לא תהיה בעיה אבל כמובן שעדיף מכונה כמה שפחות מלכלכת.
ומרטין תודה על ההצעה, אנו מתגוררים באזור השרון. יש חנות באזור שאתה ממליץ עליה? האם כדאי לבדוק קניית דרך האינטרנט?
מודה לכולכם, שבת שלום!
- michalosman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
תשמע ראיתי שיש עכשיו למי עדן מבצע, שמי שמצטרף למסלול שלהם לבר מים ביתי מקבל מכונת קפה של לבאצה ב-250 ש"ח, שאני יודעת שאחותי ובעלה קנו כזאת באיזה 2000 ש"ח... והם ממש מרוצים ממנה. הבנתי מהם שזה נחשב למשהו טוב. אנחנו כנראה נעשה את זה, כי אנחנו עוברים דירה בחודש הבא.
תבדוק רק עד כמה אתה קשור אליהם בחבל הטבור בגלל זה.
חוץ מזה מים מינרלים מאוד לא מומלצים לשימוש במכונות קפה, יוצרים אבנית שגורם להרס המכונה, ואחר כך תצטרך לשלם כסף רב עבור טיפולים.
מזכיר את הסיפור של שנות העשרים- שאנשים מסויימים קבלו חוזה להובלת ציוד כבד במשאיות מהממשלה, וגם חוזה לתיקון הכבישים, אז הם נסעו על הכבישים עם מטען עודף והרסו אותם, ואז מתוקף החוזה תיקנו אותם אחר כך, יצא שהרוויחו פעמיים.
חוץ מזה מים מינרלים מאוד לא מומלצים לשימוש במכונות קפה, יוצרים אבנית שגורם להרס המכונה, ואחר כך תצטרך לשלם כסף רב עבור טיפולים.
מזכיר את הסיפור של שנות העשרים- שאנשים מסויימים קבלו חוזה להובלת ציוד כבד במשאיות מהממשלה, וגם חוזה לתיקון הכבישים, אז הם נסעו על הכבישים עם מטען עודף והרסו אותם, ואז מתוקף החוזה תיקנו אותם אחר כך, יצא שהרוויחו פעמיים.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
למה רק נספרסו?
לאספרסו קלאב יש קפסולה גדולה יותר והיא בפורמט פתוח. יש הרבה יצרנים של הקפסולה הזאת והסט שלהם זול יותר.
נספרסו טובים בשיווק ומיתוג.
לאספרסו קלאב יש קפסולה גדולה יותר והיא בפורמט פתוח. יש הרבה יצרנים של הקפסולה הזאת והסט שלהם זול יותר.
נספרסו טובים בשיווק ומיתוג.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
דבוטאנט כתב:למה רק נספרסו?
נספרסו טובים בשיווק ומיתוג....
אכן גם דעתי. בני הסטודנט יצא את הבית, ובתדירות קנינו לו מכשיר בקפה קדמה המאפשר הכנסת קפסולות מחברות שונות כגון מאורו, לוואצה וכד׳.
קפה זה די טוב ( נו, קפסולות) ועונה על דרישות המינימום.
חברים תודה על העצות. לקחתי לתשומת לבי, כרגע אני עושה סקר שוק. בעבודה המליצו לי מאוד על לוואזה גם בגלל שהיא איכותית וגם בגלל שהמחיר לא בשמים, ומיכל זה מתקשר למה שרשמת אז תודה, גם אני שמעתי על המבצע, אני בדיוק בבירורים לגביו.
וד"א שמעתי שלאספרסו קלאב יש הרבה בעיות טכניות, קראתי על כך גם באינטרנט לכן אני מעדיף לשלם טיפה יותר ולהיות בראש שקט.
מודה לכם מאוד, על כל העזרה והליווי בתהליך! המשך שבוע טוב.
וד"א שמעתי שלאספרסו קלאב יש הרבה בעיות טכניות, קראתי על כך גם באינטרנט לכן אני מעדיף לשלם טיפה יותר ולהיות בראש שקט.
מודה לכם מאוד, על כל העזרה והליווי בתהליך! המשך שבוע טוב.
קראתי על כך באיזשהו פורום של מכונות קפה, אני לא זוכר בדיוק איפה. ניסיתי לחפש זאת בשנית עכשיו אבל לא מצאתי. בשבת אשב על כך ואשתדל לצרף קישור. ערב טובhosq כתב:אם תוכל להפנות זה יהיה נחמדאיתיפרנקו כתב: וד"א שמעתי שלאספרסו קלאב יש הרבה בעיות טכניות, קראתי על כך גם באינטרנט לכן אני מעדיף לשלם טיפה יותר ולהיות בראש שקט.......