חידוש אינסטלציה (בזק), יהיה שיפור?
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
https://picasaweb.google.com/lh/photo/i ... directlink
זאת התוצעה שלי לאחר עבודה על התשתית בבית, חשבתי לבקש חידוש אינסטלציה, השאלה אם זה יתן איזה שיפור ?
אני הייתי על RATE ADAPTIVE לפני זה, ביטלתי והסנכרון כמו שטבלה. מקודם היה פחות , אני מעדיף מהירות יציבה
זאת התוצעה שלי לאחר עבודה על התשתית בבית, חשבתי לבקש חידוש אינסטלציה, השאלה אם זה יתן איזה שיפור ?
אני הייתי על RATE ADAPTIVE לפני זה, ביטלתי והסנכרון כמו שטבלה. מקודם היה פחות , אני מעדיף מהירות יציבה
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
לפני שאתה מתחיל להפוך את החיווט בבית תקרא לטכנאי שיעשה בדיקה עד התיבה לראות ששם לפחות אתה מקבל 100 מגה.
יכול להיות בכלל שמדובר בבעיית מרחק או בעיה חיצונית שלא קשורה לבית.
בלי שום קשר, לא יודע כמה זה שווה את הבאלגן.. מדובר כולה בשיפור של גג 10%.
יכול להיות בכלל שמדובר בבעיית מרחק או בעיה חיצונית שלא קשורה לבית.
בלי שום קשר, לא יודע כמה זה שווה את הבאלגן.. מדובר כולה בשיפור של גג 10%.
-
denis29
- חבר ותיק

לא ממש הפכתי את החיווט, פשוט אתה יודע איך מתקינים תשתית בימינו, הכל על רגל שמאל וכמה שיותר מהר לעוף מהלקוח
,
יש שקע טלפון 1 שממנו החיווט מתפצל ל 3, נכון לעכשיו רק 2, החוטים היו פשוט מלופפים אחד על שני
, כל מה שעשיתי היה לפרק, לנקות,
ולבצע הלחמה קטנה אם מלחם וקצת בדיל, וזה נתן שיפור בסנכרון, השאלה מה לגבי SNR של 6.9 / 31.1, זה תקין? או צריך להיות יותר גבוהה,
כי שוב את התוצעה הזאת אני בעצם עכשיו מקבל מכל שקע בבית לאחר תיקון לחיווט.
יש שקע טלפון 1 שממנו החיווט מתפצל ל 3, נכון לעכשיו רק 2, החוטים היו פשוט מלופפים אחד על שני
ולבצע הלחמה קטנה אם מלחם וקצת בדיל, וזה נתן שיפור בסנכרון, השאלה מה לגבי SNR של 6.9 / 31.1, זה תקין? או צריך להיות יותר גבוהה,
כי שוב את התוצעה הזאת אני בעצם עכשיו מקבל מכל שקע בבית לאחר תיקון לחיווט.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
לי מביאים טכנאי עוד פעם כדי שיהפוך לי את הבית ויבין למה אני מגיע קרוב ל70 למשך דקה ואז חזרה ל30 וכששמים על 50 הכל עובד מצויין. הבן אדם עבד לפחות 40 דקות על הארון ובבזק אמרו לי שהוא לא סיים את העבודה ושיביאו אותו להמשיך. טוב הוא בקושי בדק משהו בבית . סיבוב שני בדרך...
-
denis29
- חבר ותיק

לי אין בעיות כאלו, אני מגיע ל 65 ללא בעיה, בלי RATE ADAPTIVE וסנכרון של 86.
בשורה תחתונה ,כמה זה יעלה לי ?
בשורה תחתונה ,כמה זה יעלה לי ?