החלטתי שכל דבר לוקח יותר מדי פעולות ולא ממש נוח.
אני צריך שלט חכם ל-4 מכשירים:(אני לא מבין בזה לכן אני לא יודע אם מה שאני רושם אפשרי בכלל)
YES: שליטה על כל הערוצים, ווליום, כיבוי הדלקה, אישור(YES) ועוד כמה פעולות בסיסיות
רסיבר pioneer vsx521-שליטה מלאה על הווליום,כיבוי הדלקה העברה בין ה-INPUTS והעברת מצבי סאונד
טלוויזיה- כיבוי הדלקה,השתקת העברה בין הסורסים והכי חשוב-SLEEP TIMER. הקטע הוא של-SLEEPTIMER בטלוויזיה של PHILIPS PFL5604 נדרשים כמה פעולות כדי לעשות את זה וזה לא מתבצע בלחיצה.
צריך ללחוץ על התפריט בתפריט יש קטגוריה שצריך להיכנס אליה ובתוך הקטגוריה נמצא ה-TIMER ובתוך ה-TIMER צריך לכוון כמה זמן לכיבוי(5-180 דקות). השאלה אם אני רוצה שהטלוויזיה תיכבה תוך 90 דקות מרגע ההדלקה האם זה אפשרי לקלוט פונקציה שמתבצעת על ידי מספר לחיצות ותפריטים במכשיר כלשהו?
והחלק הכי חשוב-מחשב. אני רוצה לשלוט ב-2 תוכנות עיקריות ובמקלדת. FOOBAR 2000 ו-WINDOWS MEDIA PLAYER HOME CINEMA.
הרעיון הוא כזה:
1) לפני שאני הולך לישון אני נגיד שם סרט. אז אני רוצה במקום לפתוח טלוויזיה, להעביר ל-INPUT של מחשב, להעביר מחשב להצגה במסך הטלוויזיה בהגדרות של WINDOWS 7, להגיע לתקיה של הסרטים, לפתוח רסיבר, להעביר ל-INPUT של המחשב, לשים טיימר שעה וחצי לרסיבר, לשים טיימר שעה וחצי לטלוויזיה,לשים טיימר שעה וחצי למחשב
פשוט ללחוץ על כפתור אחד שיבצע את כל זה.
2)אני רוצה לעשות playlists ב-FOOBAR 2000 ואז אני לא נמצא ליד המחשב. במקום להגיע לתקיה של הקובץ שמפעיל את ה-playlist, ללחוץ עליו פעמיים, ולהיות תלוי במחשב כדי לשלוט על PLAY\PAUSE, לעבור בין שירים, להעביר בין מצב העברה אחד אחרי השני למצב רנדומלי שנניח הוא קופץ מהשיר מספר 1 לשיר מספר 7 ולא 1 ואז 2 ואז 3 לפי הסדר
פשוט ללחוץ על כפתור אחד שיבצע את כל זה.
השאלה אם זה אפשרי בכלל? או מה מתוך הדברים שרשמתי נראה לכם אפשרי?
אני לא נוקב במחיר אבל אני רוצה את השלט עם כמה שפחות פיצ'רים מיותרים כמו מסך וכו' שמייקרים אותו כל מה שחשוב שיבצע את מה שרשמתי.
תודה מראש