תלת מימד בפלאזמה ps43d490
שלום לכולם,
יש לי בעיה עם תלת מימד בטלויזיה הנ"ל.
הורדתי קובץ תלת מימד והעתקתי אותו להארד דיסק נייד, חיברתי למסך והמסך לא הצליח לנגן (לא מזהה קודק).
ניסיתי לחבר את המסך ישירות לטלויזיה, הפעם זה נוגן, אך שניסיתי להעביר את הטלויזיה למצב side by side לא הצלחתי, האופציה במסך כבויה. מה שכן אפשרי זה להעביר למצב של 2D ל-3D (שלא תורם הרבה..).
אשמח לעזרה.
תודה לכולם
יש לי בעיה עם תלת מימד בטלויזיה הנ"ל.
הורדתי קובץ תלת מימד והעתקתי אותו להארד דיסק נייד, חיברתי למסך והמסך לא הצליח לנגן (לא מזהה קודק).
ניסיתי לחבר את המסך ישירות לטלויזיה, הפעם זה נוגן, אך שניסיתי להעביר את הטלויזיה למצב side by side לא הצלחתי, האופציה במסך כבויה. מה שכן אפשרי זה להעביר למצב של 2D ל-3D (שלא תורם הרבה..).
אשמח לעזרה.
תודה לכולם
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
elico1987,
גם שחיברתי את המחשב ישירות לטלויזיה התלת מימד לא עבד, ז"א ראו תמונה אבל לא הצלחתי להעביר את המסך טלויזיה למצב תלת מימד. יכול להיות שהמסך לא זיהה שמה שמנוגן הוא 3D?
dman23,
זה רלוונטי רק לps43d490? כל הסרטים שאני מוריד חייבים להיות בפורמט הבא - xxx.hsbs.xxx?
למה משמש ה-full sbs?
מצטער על השאלות הטיפשיות, אני פשוט לא מכיר את התחום בכלל, ואני ממש רוצה לבחון את ה-3D במסך...
תודה
גם שחיברתי את המחשב ישירות לטלויזיה התלת מימד לא עבד, ז"א ראו תמונה אבל לא הצלחתי להעביר את המסך טלויזיה למצב תלת מימד. יכול להיות שהמסך לא זיהה שמה שמנוגן הוא 3D?
dman23,
זה רלוונטי רק לps43d490? כל הסרטים שאני מוריד חייבים להיות בפורמט הבא - xxx.hsbs.xxx?
למה משמש ה-full sbs?
מצטער על השאלות הטיפשיות, אני פשוט לא מכיר את התחום בכלל, ואני ממש רוצה לבחון את ה-3D במסך...
תודה
כבעלים כמעט גאה של PS51D490 זה מה שנאמר לי כאן בפורום, אני לא יודע מה הסיבה ואם זה רק בטלויזיה הזוElad1409 כתב:elico1987,
dman23,
למה משמש ה-full sbs?
מצטער על השאלות הטיפשיות, אני פשוט לא מכיר את התחום בכלל, ואני ממש רוצה לבחון את ה-3D במסך...![]()
תודה...
מה גם שבדקתי את הענין וקבצי FSBS אכן לא עבדו לעומת HSBS
עדכון:
השתמשתי בקובץ אחר והצלחתי:
Rio 3D 2011 1080p BRRip SBS H264 [Dual-Audio][Hindi-Eng]-KillMind
הצלחתי רק דרך ההארד דיסק הנייד. כמו שגל כהן אומר (תודה גל!), בחיבור ישיר מחשב לטלויזיה (באמצעות svideo to RCA) זה עדין לא עובד.
בכל אופן, אני מתכוון לרכוש DVI to HDMI (אורך של 2 מטר, אפילו פחות) בימים הקרובים. דרך אגב, יש משהו שאני צריך לבדוק בכבל כזה או שכל כבל יספיק? כי אני רואה הבדלי מחירים של אלפי אחוזים בין ebay לחנויות בארץ....
השתמשתי בקובץ אחר והצלחתי:
Rio 3D 2011 1080p BRRip SBS H264 [Dual-Audio][Hindi-Eng]-KillMind
הצלחתי רק דרך ההארד דיסק הנייד. כמו שגל כהן אומר (תודה גל!), בחיבור ישיר מחשב לטלויזיה (באמצעות svideo to RCA) זה עדין לא עובד.
בכל אופן, אני מתכוון לרכוש DVI to HDMI (אורך של 2 מטר, אפילו פחות) בימים הקרובים. דרך אגב, יש משהו שאני צריך לבדוק בכבל כזה או שכל כבל יספיק? כי אני רואה הבדלי מחירים של אלפי אחוזים בין ebay לחנויות בארץ....
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
יש לך כאן כבלים כאלו, בין 30 וקצת שקלים ל 1.5 מטרים ועד כ 45 שקלים ל 3 מטרים.
http://www.mediagalaxy.co.il/cat/202-כבלים-DVI
http://www.mediagalaxy.co.il/cat/202-כבלים-DVI
gal-cohen כתב:השוני בין 1.3 ל 1.4 הוא שב 1.4 יש תמיכה בפסקול TRUE HD וניגון של FULL 3D.
כל עוד שאתה לא מתכוון לנגן ריפים שלמים של BR אתה בסדר....