כרטיס DVB-S2 (וקורא כרטיסים. ) כמה שאלות ומה מומלץ?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
biss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

היי לכולם

כבר זמן מה לא הייתי בעניינים וכעת אני רוצה לשדרג את ה-HTPC (מבוסס חלונות) שלי.
לשם כך יש לי כמה קושיות

A. כרטיס DVB-S2
1A. האם יש הבדל עקרוני ביכולות ובאיכות בין כרטיס פנימי לחיצוני?
2A. בהתחשב בכך שאני רוצה לקבל את האיכות הטובה ביותר אבל לא במחירים מופרעים במיוחד אילו כרטיסים הכי מומלצים?
3A. מקריאה קצרה בפורום הבנתי שהמחירים של כרטיסים אלה בארץ לרוב מוגזמים ביחס לעולם. בהתחשב בכךל שאני צריכה משלוח לארץ, היכן מומלץ לרכוש את הכרטיס?
4A. אני מעריכה שכאן התשובה תהה שלילית אבל בכל זאת שיהיה:
האם מעבר לעניין מערכת ההפעלה יש כרטיסים הנתמכים טוב יותר ע"י תוכנות מדיה מסויימות ויש שלאחרות או שפחות? - כעקרון הומלץ לי להתקין את מדיה פורטל.

B. קורא כרטיסים
1B.אם הבנתי נכון היה ויש לי קורא כרטיסים כלל אין צורך בממיר YESHD נוסף. האם הם פשוט יתנו לי כרטיס נוסף? האם כרטיס ה-HD שונה מכרטיס רגיל? איך כל הסיפור הזה מתבצע?
2B. קראתי כאן אפשהו שקורא הכרטיסים עלול להמיס או סתם לפגוע בכרטיס. מה העניין עם זה?
3B. איזה קורא כרטיסים מומלץ ומהיכן כדאי לרכוש אותו - אין לי בעיה לקנות בחנות טובה בחול אבל אזדקק למשלוח לארץ.

C קיט PVR150.
1C. כרגע מחובר למחשב PVR150 האם לבד מקליטה כפולה (דיגיטלית ואנלוגית) ומילוי סלוט הוא יכול לשמש אותי למשהו נוסף לאחר שאחבר את ה- DVB-S2.
2C. מה לגבי השלט שלו?

D שלט לכרטיס DVB-S2 ולתוכנות
1D. מה קורה לגבי זה? האם ניתן להשתמש בשלט רחוק? ייתכן ואתם עובדים עם דרך טובה יותר?
2D. היה וכן שלט, בהנחה שלא אזדקק לשלט של ה- PVR150 אוכל להשתמש בשלט שלו?
3D. היה ולא שלט של PVR150, איזה שלט מומלץ?

הפלא ופלא, בתור התחלה גם יצאו לי 4 :)
בכל מקרה תודה מראש לכל העוזרים
נערך לאחרונה על ידי biss ב 01/05/2012 23:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #2 

הי!
ראית את הלינק הזה:
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01458

אולי יש שם כמה תשובות, וגם בדיון שהיה אחרי הכתבה

biss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

היי דימה :)

תודה על התגובה והלינקים
הלכתי לקרא (ולקרא ולקרא.. דיון של 77 עמודים ואני דיי בהתחלה)

בינתיים התשובה הסגורה היחידה שיש לי וזה לא משם זה שהשלט שיש לי שולט במדיה-פורטל ולא בכרטיס ולכן זה לא משנה איזה כרטיס אשים. השלט ישלוט בכל מקרה בקינפוג נכון השלט ישלוט בתוכנה וזה מצויין.

באשר לכרטיס PVR150
אם הבנתי נכון מתשובה שקיבלתי בדיון אחר, הוא יכול להיות יחד עם כרטיס ה- DVB-S, ומדיה פורטל תעבוד עם שניהם. היה לי נדמה שקראתי באיזה דיון שקשה למדיה פורטל (או שמא זו היתה תוכנה מדיה-סנטר אחרת) לקבל את התכנים של יס משני מקורות שונים אבל ייתכן ואני טועה. אשמח אם מישהו יסגור את הפינה הזו עבורי.

באשר לשני הראשונים עדיין אין לי תשובות מלאות. יתרה מזאת, הדיון מסתיים בערך לפני שנה. אני בספק אם הכרטיסים שמוזכרים שם (וטרם הגעתי אליהם) הם המומלצים ביותר כיום, סביר להניח שנוספו מומלצים אחרים (או טובים יותר) וסביר עוד שלפחות חלק מהלינקים לחנויות בעולם (בהם נתקלתי בדיונים אחרים) כבר לא ממש מובילים לכרטיס כך שבעצם לא נותנים יותר מידי אינפורמציה.

באשר לכרטיס של יס - אם הבנתי נכון לא צריך כרטיס מיוחד של HD בשביל לקבל שידור HD לכרטיס הלויין. מה שכן, אם הבנתי נכון אמנם לא צריך כרטיס מיוחד ל-HD אבל צריך כרטיס לבן עם נקודות (שמתאים ל- 3100) לי יש כרטיס אחר (אמנם לבן אבל ממש לא עם נקודות) אני מעריכה שזה בסדר, אבל בכל אופן, האם הכרטיס הלבן עם הנקודות מתאים ל- 3100S כך שיש טעם לבקש שיחליפו לי בינהם? למישהו יש תירוץ יצירתי להחלפת הכרטיסים לבד מ"לא מתאים לי לספה" שאני מודה הוא מאוד יצירתי ואני גם בחורה אבל אני בספק אם זה יספיק..

כעקרון עניין הכרטיס והחיבור ליס יחסית דחוף היות ושבוע הבא יש לי התקנה של יס ואני רוצה לדעת מה בדיוק אני צריכה לבקש בעניין הכרטיס המקודד שלהם- ברור שאיני מצפה שמשלוח מחול יגיע עד אז אבל עדיין.

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #4 

לא יתנו לך שום כרטיס. הכרטיסים של YES מוצמדים לממיר, לצורכי מניעת הונאה. מדי פעם הם גם מעדכנים את הכרטיס באמצעות הממיר, פעולה שלא תקרה בקורא כרטיסים בHTPC. זה אומר שצריך להחזיר את הכרטיס מדי פעם לממיר המקורי שלו. לגבי כרטיסים נמסים, אני לא יודע מה המצב עכשיו, אולי יש מישהו בפורום שנשאר לו כוח להתעסק עם זה עד היום ויוכל לעזור, בגדול זה תהליך מייאש ואם נשרף לך הכרטיס, לכי תסבירי מה עשית איתו.

לגבי כרטיסי DVBS, רוב הכרטיסים אותו דבר, לא השתנה הרבה מלפני שנה. TECHNISAT יציבים, TBS גם טובים אחרי שמסתדרים עם הדרייברים שלהם. מבחינת איכות תמונה וקול את ההבדל עושה כרטיס המסך והקודקים שאת משתמשת בהם - עניין כאוב מאוד בייחוד אם את מתכוונת לקלוט גם לווינים אחרים (כל ספק עם השטויות שלו, מה שעובד יפה עם ARTE HD, נתקע ב SUPERTENNIS HD וכו'.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #5 

משהו שלא קשור לשאלתך, פשוט רואים שאת אישה, מדהים איך את שואלת את השאלות בפירוט ווהרחבה שכל כך כיף להגיב.
להבדיל מהגברים "איזה כרטיס אני צריך תגידו לי"
שאפו (Y)
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #6 

mp3lll כתב:משהו שלא קשור לשאלתך, פשוט רואים שאת אישה, מדהים איך את שואלת את השאלות בפירוט ווהרחבה שכל כך כיף להגיב.
להבדיל מהגברים "איזה כרטיס אני צריך תגידו לי"
שאפו (Y)
...
נכון מאוד (Y)
במיוחד שביומיים האחרונים נתקלתי ב:
1. חבר פורום ששאל משהו שהוא בעצמו לא הבין מה הוא שאל, וחברי הפורום ניסו לנחש מה הוא רצה לשאול (כולל אותי :))
2. מישהו כתב הודעה עם שאלה, ובה היו חסרות מילים, מילות קישור וכד'. פשוט מצחיק. מקווה שהוא לא נעלב וערך את ההודעה :)

הלוואי וכולם היו יודעים לשלאול שאלות כמו biss :)

urisavor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 909
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #7 

ביס,
הכרטיס של יס די קריטי לקונפיגורציה של dvbs2. כשנכנסתי לסיפור לפני שנתיים וחצי עוד אפשר היה להזמין ממיר hd ללא מקס ובבל"ת.מכיון שהייתי לקוח חדש שלהם, דרשתי כרטיס לבן עם נקודות "כי לאחרים יש אנרגיות שליליות" 8) הם מספיק רצו אותי כדי שפשוט לא יצחקו לי בפנים וסיפקו את מה שדרשתי.
אם את באזור שלי, את מוזמנת לבדוק את הכרטיס שלך במערכת שלי - שמבוססת על sagetv. הדרייברים, הם אותם דרייברים, כך שאם זה יעבוד אצלי, זה גם יעבוד במדיה פורטל.

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שליחה #8 

בתור אחד שעוקב אחראי הפרסומים בפורום פה לגבי הקלטה דיגיטלית של YES אך לא ניסה בעצמו כמה נקודות למחשבה (ואני מקווה שאני מדייק):

הכרטיס המדובר הינו הכרטיס הלבן של יס מקס הישן שכמעט בלתי אפשרי להשיגו (אשמח אם יחלקו על קביעה זו) ורק איתו ניתן לפענח את השידורים הדיגיטלים.

כל זאת נכון כאשר עובדים בסביבת וינדוס עם ndscam 0.0.0.7 שהפיתוח שלו הופסק לפני זמן רב (משמש לקבלת המפתחות שהכרטיס מייצר).

בעולם הלינוקס המקבילה לndscam היא oscam.
גם עם oscam ניתן להשתמש בכרטיס הנ"ל אך לפי השמועות שרצות ברשת קיימת כבר תמיכה לכרטיס (הלבן?) של יס מקס HD.
אך קיימים מס' ערוצי HD שעדיין לא ניתן לצפות בהם.
הפורום המתאים לקבלת מידע בנושא http://www.oscam.to/wbb3/index.php?page ... boardID=12
בצעי חיפוש לגבי YES HD בפורום שם, יצוצו לך מס' פוסטים עדכניים של משתמשים ישראלים.

את בטח שואלת מה לך וללינוקס?
התשובה שלי היא OpenELEC הכוללת כבר את oscam מותקנת, דרייברים לקוראי הכרטיסים וכרטיס הלווין ושרתי הטלויזיה VDR וTVHEADEND, בתיאוריה כל מה שנדרש לבצע הוא לאפשר את oscam ושרת הטלויזיה מממשק XBMC ולבצע מעט הגדרות.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #9 

חייבים את הכרטיס הנכון!

מחלקים היום ממיר HD לא מקליט מדגם חדש - עדיין לא פגשתי אחד כזה כדי לנסות את הכרטיס שלו.

היום אני עובד בווינדוס עם FOR THE RECORD (כמנוע הקלטות ) וMEDIA PORTAL לניגון ההקלטות

biss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

היי
ראשית תודה על כל התגובות, זובירקס, דיהד, אורי, שלא לדבר על דימה ו-MP3 שגרמו לי להסמיק :)

אמש יצא לי לקרא לא מעט את השירשור הלה (בינתיים צלחתי עד כמחציתו)

כרטיס יס
בשלב מסויים הבנתי מהדיון שלקונפיגורציה המתוארת שם הכרטיס הלבן-מנוקד קריטי.
כעת אני משדרגת את המנוי שלי ביס ולכן היום התקשרתי שוב וניסיתי לגרום לכך שיחליפו לי את הכרטיס ב- 3100S שלי ללבן-מנוקד. כמובן שהיו התנגדויות בצד השני אבל התעקשתי והשתמשתי בנימוק שהופיע בשירשור (סליחה, אבל למרות שהודתי שם איני זוכרת למי שייך הקרדיט) שזה מפריע לי במחשב המדיה (מה שבינינו לחלוטין נכון :) ). הנציג אמר שלפי מה שהוא יודע זה ל-YESHD ולא עובד עם ה- 3100S. טענתי שמנסיון של חברים זה עובד היטב ופותר את הבעיה שיש עם מחשב המדיה. בסוף הוא הסכים שישלח את זה עם הטכנאי (גם ככה צריך להחליף לי חלק מהממירים) והטכנאי יבדוק עם הכרטיס יעבוד עם ה- 3100S. בתקווה שהוא אכן יביא אותו ו..בונה עליכם שזה יעבוד :wink:

קורא כרטיסים

הן במאמר, הן עד למקום אליו הגעתי השירשור מדובר על קורא כרטיסים המתחבר בחיבור COM
ללוח האם של ה-HTPC שלי, כמו לכמעט כל לוח מודרני אין חיבור זה. איני יודעת אם את ה- Header שצויין במאמר יש אצלי, בטח שבמצב חופשי - אשמח אם תנחו אותי כיצד לבדוק זאת.

תמונה

בדיון mpogr כתב
mpogr כתב:עדכון קטן לאלה שיש להם מחשב בלי יציאת COM מקורית.
אני עכשיו התקנתי מחדש את שרת ה-SAGE שלי על מחשב מבוסס I7 (יש לי תוכניות נוספות לגביו :) ). ללוח שקניתי אין יציאת COM, לא רק בפאנל האחורי, אלא בכלל (יש מקום ל-HEADER על הלוח אבל נשארו רק נקודות הלחמה, ללא הפינים :( ). אני מניח שהמגמה הזאת תימשך, לכן המידע להלן חשוב לעתיד.
הוצאתי מהבוידם מתאם COM USB שקניתי לפני איזה שנתיים והפעלתי איתו את התוכנה. העסק עבד, אבל לקח כ-1.5 שניות להפיק מפתח לפיענוח, במקום כ-0.3 שהיה לוקח עם ה-COM המקורי. זה לא כזה נורא, הצפיה עדיין אפשרית, אבל יש 2 בעיות:
1. העברת הערוצים מתעכבת בקצת יותר משניה.
2. יש אפשרות לפענח פחות ערוצים במקביל (כ-6 במקום כ-30). לרוב השימושים זה בסדר גמור, אבל אם כל הבית מבוסס SAGE, כמו של רמי, ועוד 2-3 הקלטות מתוזמנות, זה כבר יתחיל להכביד על העסק.
ואז ניסיתי לבדוק איך אפשר לשפר. הלכתי להגדרות היציאה הווירטואלי ומצאתי שם כל מיני הגדרות. בין היתר הייתה שם הגדרה של LATENCY והערך היה 16 מילישניות. ניסיתי להוריד אותה עד הסוף (ל-1) ואז, פתאום, מהירות הפקת המפתח עלתה פלאים: במקום 1.5 שניות זה ירד ל-0.5 שניות! אמנם עדיין יותר לאט מאשר עם היציאה המקורית, אבל ההבדל הרבה פחות משמעותי.
המסקנה היא פשוטה: אם אין לכם יציאה טורית על הלוח, אל ייאוש! עדיין אפשר להשתמש בפתרון הזה עם כל מיני חלופות זמינות.
...
אני מבינה שאם גם לי לא יהיה מקום ל- HEADER אז שווה לבדוק את העניין עם מתאם COM-USB (מעריכה שניתן למצא מתאם סביר באיביי). העניין שגם אם אצלח (סביר מאוד להניח שרק בעזרת אנשי הפורום) את שינוי ההגדרות שהוא עשה, אני עדיין תוהה לגבי אותו עניים כם פענוח פחות ערוצים במקביל.

בכל מקרה, בשירשורים אחרים מאוחרים בהרבה היה לי נדמה שאנשים דברו על קוראי כרטיסים שנראים אחרת ומחוברים בצורה שונה. האם חל מאז שינוי וניתן להשתמש בקוראי כרטיסים אחרים? אם כן, אילו?

לינוקס
כעקרון, דיהד, מערכת ההפעלה מבוססת לינוקס היחידה שאני מכירה היא אובונטו. גם איתה ההיתנסות שלי מאוד בסיסית ונעשתה לפני גרסאות רבות. מעבר לכך איני מכירה. לאחר שאמרתי זאת, היה ותתעוררנה בעיות לא הייתי פוסלת את זה על הסף. יודע מה, יכול להיות שאולי גם סתם בשביל ההתנסות :)
שתי שאלות עקרוניות:
1. במקרה זה אנו מדברים על מערכת שתהה מבוססת אובונטו או שיש צורך במערכת לינוקס ליותר מתקדמים?
2. במקרה שאחליט לנסות מערכת מבוססת לינוקס, האם אנו מדברים על מחשבים בעלי הדרישות המינמליות הרגילות, או שניתן לבסס מערכת מדיה ביתית איכותית ורצינית על מחשב חלש ומיושן באופן משמעותי. או בצורה אחרת, מהן דרישות החומרה המינמליות למערכת מדיה סנטר ראויה מבוססת לינוקס?

שוב תודה

urisavor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

ביס,
מתאמי Serial לUSB נפוצים מאד וזולים - גשי לסוחר המחשבים הקרוב וצאי משם עם מתאם, בלי להמתין למשלוח מאיביי :-) בקיצור, לא issue.
לגבי כרטיסי DVB-S2: קניתי לפני כחודש שני TechnoTrend Budget 1600 כאן:
http://www.dvbshop.net/product_info.php ... ofile.html
עובד מצויין. שימי לב שהוא PCI. אם בPCI-E עסקינן, ה4100 שבאותו אתר נראה מתאים גם-כן, תמורת עוד כמה זוזים.
מכיון שקניתי אחד בכל פעם, זה הגיע מהר יחסית וללא מכס, עמלות שחרור וכד'.

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #12 

לגבי קורא הכרטיסים:
קודם כל ייתכן מאוד שיש לך ממשק סיריילי על הלוח וכל מה שאת צריכה זה מתאם כזה.
ולדעתי (תוודאי עם המנוסים פה כמו zovirax) את יכולה להשתמש בקורא כרטיסים עם ממשק USB כמו הSmargo הפופולרי.

לגבי מערכת הפעלה:
OpenELEC היא בעצם אריזה שכוללת את XBMC עם מערכת הפעלה מותאמת במיוחד למחשבי מדיה (HTPC) מבוססת לינוקס שאיננה נגזרת של הפצת לינוקס קיימת כמו אובונטו.
בנוסף לXBMC ולמערכת ההפעלה OpenELEC כוללת מספר תוכנות המיועדות לHTPC כמו שרת טלויזיה, תוכנת טורנט וכדו'.. אותן מאפשרים הישר ממשק XBMC.
מלכתחילה הזכרתי את OpenELEC, אין צורך להבין דבר וחצי דבר בלינוקס ע"מ להשתמש בה, זה היתרון הגדול בה.
ביצוע הגדרות ראשוניות מאוד פשוט, אין צורך לקמפל תוכנות ודרייברים כל מה שצריך נכלל בה.
החיסרון, כרגע, שרשמית XBMC תתמוך בשרתי טלויזיה רק בגרסה הבאה (שתצא עוד כשנה).
בהתחשב בחיסרון זה, בOpenELEC כן מכלילים את התמיכה בשרתי טלויזיה וההתקדמות בזירה זו מהירה.
היא מאוד קלילה וכך גם התוכנות שנכללות איתה ולכן הדרישות הן מאוד מינימליות, במקרה הגרוע אם המחשב שלך נרכש ב3 שנים האחרונות תצטרכי אולי לרכוש כרטיס מסך ב200-300 ש"ח.

הייתי שמח להרים מערכת כזו (רק בשביל הסיפוק, אני בכלל לא צופה בטלויזיה כלל) אבל אין ברשותי כרטיס מתאים לפיכך הדבר היחיד שאני יכול להציע זה הפניה לפורומים ומדריכים בנושא.

froger
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #13 

קורא כרטיסים:
אני משתמש בsamrgo, מתחבר בUSB ותומך בכל קונפיגורציה נדרשת באמצעות תוכנה.

מקלט DVB-S2:
TeVii S660 USB, קטן, עושה את כל מה שצריך ונתך מלא ע"י ווינדוס ולינוקס.

לגבי הכרטיס עצמו - יתכן ונוספה תמיכה לאחורנה עבור כל כרטיסי הHD של יס, לי יש את הכרטיס המנוקד כך שאין לי יכולת לבדוק את העניין.

win vs linux:
אני עובד עם לינוקס ומרוצה מאוד, לחסרי נסיון צפויה תקופת הסתגלות קלה אבל המערכת הרבה פחות מאיימת ויותר ידידותית ממה שנדמה.
במידה ורוצים להשתמש בOSCAM (הפתרון היציב והמלא ביותר) עבור פענוח השידור של יס אזי לינוקס היא האפשרות היחידה.

בהצלחה.

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #14 

froger כתב: לגבי הכרטיס עצמו - יתכן ונוספה תמיכה לאחורנה עבור כל כרטיסי הHD של יס, לי יש את הכרטיס המנוקד כך שאין לי יכולת לבדוק את העניין.
בהצלחה.
...
הייתי שמח לדעת על איזה מידע אתה מתבסס.
ראיתי את זה? אין מושג של מה הכרטיס הזה.
למיטב ידיעתי (ותקן אותי אם אני טועה):
1. הכרטיס של הממיר הישן והטוב, צבע כתום 090C, לא עובד.
2. כרטיס של יס מקס ישן, צבע לבן עם נקודות 090D, עובד בצורה מלאה, קשה לקבלו מיס.
3. כרטיס של יס מקס HD, צבע לבן, כנראה גם 090D, הדיווחים שעובד (למעט מס' ערוצים קטן שלא פותח) (המשתמש שם מדבר על יס HD אבל בכל ההודעות האחרות התייחס ליס מקס HD).
4. כרטיס של יס HD ?
5. כרטיסים נוספים ?

froger
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

dhead2009 כתב:
froger כתב: לגבי הכרטיס עצמו - יתכן ונוספה תמיכה לאחורנה עבור כל כרטיסי הHD של יס, לי יש את הכרטיס המנוקד כך שאין לי יכולת לבדוק את העניין.
בהצלחה.
...
הייתי שמח לדעת על איזה מידע אתה מתבסס.
ראיתי את זה? אין מושג של מה הכרטיס הזה.
למיטב ידיעתי (ותקן אותי אם אני טועה):
1. הכרטיס של הממיר הישן והטוב, צבע כתום 090C, לא עובד.
2. כרטיס של יס מקס ישן, צבע לבן עם נקודות 090D, עובד בצורה מלאה, קשה לקבלו מיס.
3. כרטיס של יס מקס HD, צבע לבן, כנראה גם 090D, הדיווחים שעובד (למעט מס' ערוצים קטן שלא פותח) (המשתמש שם מדבר על יס HD אבל בכל ההודעות האחרות התייחס ליס מקס HD).
4. כרטיס של יס HD ?
5. כרטיסים נוספים ?
...
מהשרשור הזה . לא ממש ברור לי איזה כרטיס יש לו ואין לי דרך לבדוק ועל כן סייגתי את דברי.
בכל אופן, אם זה באמת חשוב למישהו, אפשר לעבוד על הוספת תמיכה בכרטיס. לא אמור להיות עניין מורכב במיוחד, כרטיסים מהמשפחה הזו נתמכים אצל רוב הספקים בעולם, יס לא אמורה להיות שונה באופן מהותי.

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #16 

טוב, אם ככה צריך להמתין לתגובות של משתמשים עם כרטיס יס HD, ויס מקס HD.
לטובת מי שרוצה ליישם זאת בלינוקס בלי למצוא את עצמו מתחיל לקמפל דברים הייתי ממליץ לנסות את OpenELEC ולהיעזר במדריך המצורף (אישית הייתי משתמש בVDR ולא בTVHEADEND).
http://openelec.pro/forum/12-guides-tip ... t-tutorial

urisavor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

כאמור, יס hd‏ עובד אצלי מזה שנתיים וחצי - בכל הערוצים אליהם אני מנוי.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #18 

לא הייתי מסתכן בעניין הקורא כרטיסים , Smargo זה הבחירה הנכונה.

לגבי OSCAM - זה לא נכון שלינוקס היא האפשרות היחידה - אני עובד כבר תקופה מאוד ארוכה עם OSCAM בווינדוס.
הכל פועל טפו טפו טפו.
(כולל עדכונים, כל הערוצים הרשומים)

כרגע לדעתי הכי אידיאלי זה לעבוד עם FOR THE RECORD + OSCAM+ MEDIAPORTAL

לאחר הנסיון שלי עם לינוקס אני קצת נגד.
MYTHTV זה התקנה מאוד מאוד מסובכת שדורשת שעות של עבודה
TVHEADEND - די מוגבלת ביכולות ניהול הקלטות שלה - למשל הקלטת סדרה זה בילתי אפשרי.

תשמעי - בגלל שאת הבחורה היחידה בפורום הזה - ובנוסף את מתעניינת במערכת כזאתי
התאמצתי ועשיתי לך בוק של צילומי מסך של דברים עיקריים במערכת.

לוח שידורים
http://i1114.photobucket.com/albums/k53 ... mage11.jpg

מסך ראשי:
http://i1114.photobucket.com/albums/k53 ... Image8.jpg

RECORDS
http://i1114.photobucket.com/albums/k53 ... Image6.jpg

סדרה מסויימת
http://i1114.photobucket.com/albums/k53 ... Image4.jpg

הקלטות צפויות
http://i1114.photobucket.com/albums/k53 ... Image9.jpg

הקונסול של FTR
http://i1114.photobucket.com/albums/k53 ... mage13.jpg

ל FTR יש אפשרות של ממשק קונסול בווינדוס , WEB - בגירסאות האחרונות מאוד שודרג
וגם אפליקציה של אנדרויד , וכנראה גם יש משהו לאייפון

FTR מתפתחת מאוד לכיוון ה XBMC כ FRONT END
ובגירסה האחרונה של XBMC יש תמיכה בתרגום של YES (בעזרת האנשים הטובים של הפורום הזה)

froger
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

zovirax כתב: לגבי OSCAM - זה לא נכון שלינוקס היא האפשרות היחידה - אני עובד כבר תקופה מאוד ארוכה עם OSCAM בווינדוס.
הכל פועל טפו טפו טפו.
(כולל עדכונים, כל הערוצים הרשומים)
...
אכן, שכחתי לרגע מעניין הcygwin, למרות שאני באופן אישי לא הייתי מריץ שום דבר יוניקסי על סביבה שהיא לא native אבל אם זה עובד לך אז הנה עוד אפשרות.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #20 

היי,

אני עומד לעבור דירה וחושב אולי להתחבר ל-YES (הקליטה של עידן+ במקום החדש די זוועתית). הנושא של קליטה דיגיטלית ב-HTPC הוא די קריטי מבחינתי אז רציתי לשאול האם באמת נכון להיום יש איזושהי דרך ללקוח חדש לקבל מ-YES איזשהו כרטיס שעובד עם התוכנות הנ"ל?
כמו-כן עוד כמה שאלות, הבנתי ש-OSCAM יודע לעדכן את הכרטיס, מה שאמור לחסוך את הצורך להכניס אותו חזרה מידי פעם לממיר המקורי, האם אמת בדבר?
ושאלה אחרונה, האם מישהו הצליח להשתמש בתוכנות האלה כדי לקלוט את השידורים של YES עם DREAMBOX?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”