עזרה| מתאם IDE-SATA להארדיסק Seagate 500GB SATA
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
http://www.goldtop.co.il/category.asp?c ... 5VALUE2248
זה מה שאתה צריך - כרטיס PCIE (או PCI אם אין לך PCIE) שיש לו בקר SATA ואליו יתחברו כונני הSATA.
זה מה שאתה צריך - כרטיס PCIE (או PCI אם אין לך PCIE) שיש לו בקר SATA ואליו יתחברו כונני הSATA.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
סליחה, אבל אני דיברתי על המתאם ולא על כרטיס ה-PCI. ניסיתי 3 כרטיסים כאלה שונים, והלוח אם לא מזהה את הארדיסק אפילו בביוס. כנראה הביוס שלי לא תומך בהעלאת מערכת הפעלה דרך כרטיס PCI.agent__smith כתב:http://www.goldtop.co.il/category.asp?c ... 5VALUE2248
זה מה שאתה צריך - כרטיס PCIE (או PCI אם אין לך PCIE) שיש לו בקר SATA ואליו יתחברו כונני הSATA....
אז בבקשה לא דיברתי על הכרטיס הזה ואני לא מבין למה בתגובה שלך לא אמרת לי מילה אחת על המתאם.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

אני סולח.
כשאתה מחבר את הכונן לבקר אתה לא תראה אותו בביוס. רק במערכת ההפעלה וגם רק אחרי התקנת דרייבר.
אם אתה רוצה להתקין מערכת הפעלה על הכונן שמחובר לבקר תצטרך לטעון בשלב ההתקנה את הדרייבר.
אל תשתמש במתאם, תאמין לי.
כשאתה מחבר את הכונן לבקר אתה לא תראה אותו בביוס. רק במערכת ההפעלה וגם רק אחרי התקנת דרייבר.
אם אתה רוצה להתקין מערכת הפעלה על הכונן שמחובר לבקר תצטרך לטעון בשלב ההתקנה את הדרייבר.
אל תשתמש במתאם, תאמין לי.
התקנתי את הדרייבר על כונן IDE אחר, זה עדיין לא מזהה לי את הארדיסק SATA בביוס. ולא הבנתי איך אני אטען בשלב ההתקנה את הדרייבר אם הביוס לא מזהה לי את הארדיסק. הארדיסק לא מזוהה אפילו בביוס, אי אפשר להתקין עליו אפילו מערכת הפעלה. אז איך בדיוק אעשה את זה?agent__smith כתב:אני סולח.
אל תשתמש במתאם, תאמין לי....
- agent__smith
- חבר מכור קשה

מה זאת אומרת התקנת על כונן אחר ? התקנת את הדרייבר במערכת ההפעלה ?
אתה רוצה להתחיל מאפס ? איזו מערכת הפעלה ? XP צריכה בתחילת ההתקנה F6 ואז טוענים את הדרייבר, 7 צריכה גם בהתחלה .
ולא תראה בביוס אף פעם.
אתה רוצה להתחיל מאפס ? איזו מערכת הפעלה ? XP צריכה בתחילת ההתקנה F6 ואז טוענים את הדרייבר, 7 צריכה גם בהתחלה .
ולא תראה בביוס אף פעם.
אם הארדיסק לא מזוהה בביוס, אז הוא לא יכול לעלות. מה זה יעזור לי בעצם? יש לי דיסק התקנה של XP, אבל אני לא יכול להתקין את מערכת ההפעלה אם זה לא מזהה את הארדיסק.
לא הבנתי. לנסות לחבר את כבל ה-DATA ל-PCI ואז לנסות להעלות את מערכת ההפעלה? או קודם לחבר ללוח אם את ה-DATA ואז לטעון את הדרייבר? או להיכנס קודם למערכת ההפעלה שה-DATA בלוח אם, ואז להתקין את הדרייבר, ואז להכניס את ה-DATA ל-PCI?
לא הבנתי. לנסות לחבר את כבל ה-DATA ל-PCI ואז לנסות להעלות את מערכת ההפעלה? או קודם לחבר ללוח אם את ה-DATA ואז לטעון את הדרייבר? או להיכנס קודם למערכת ההפעלה שה-DATA בלוח אם, ואז להתקין את הדרייבר, ואז להכניס את ה-DATA ל-PCI?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

לא הבנת, אין קשר לביוס.
תתחיל התקנה של XP ולאחר מכן בתחילת ההתקנה תלחץ F6 כשיהיה רשום, תטעין לו דרייבר מפלופי ואז הוא ואז הוא יזהה את הכונן.
תתחיל התקנה של XP ולאחר מכן בתחילת ההתקנה תלחץ F6 כשיהיה רשום, תטעין לו דרייבר מפלופי ואז הוא ואז הוא יזהה את הכונן.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

ידידי, אין מה לעשות, יש דרך לעשות דברים.
מהדיון אני רואה שאתה לא הכי בקיא בדברים, אולי תתן למישהוא טיפה יותר בקיא ממך ?
מהדיון אני רואה שאתה לא הכי בקיא בדברים, אולי תתן למישהוא טיפה יותר בקיא ממך ?
מה זה יש דרך לעשות דברים? אני אומר לך שאין לי כונן פלופי במחשב. איך אפשר אז לטעון את הדרייבר אם הדיסק של ההתקנה של XP נמצא בכונן ה-CD?agent__smith כתב:ידידי, אין מה לעשות, יש דרך לעשות דברים.
מהדיון אני רואה שאתה לא הכי בקיא בדברים, אולי תתן למישהוא טיפה יותר בקיא ממך ?...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

אוקיי. זה מה יש לXP צריך פלופי או לטעון את הדרייבר כבר לCD עם NLITE.