biss כתב:
1. העניין עם קורא הכרטיסים כזה מורכב? הוא מורכב בהרבה מקינפוג המדיה-פורטל שהבנתי ממך (ומאחרים) שלא פשוט בכלל?
2. ואם אכן ארכוש את הקולוסוס הדיי יקר הזה (אולי דרך אמזון? ) מה קורה לגבי ה-EPG שמגיע מהלויין, הרי כך נראה שלא אוכל לקבלו.
3. בנוסף אני מבינה שזה מצריך ממני ממיר YESHDVOD נוסף (שזה דבר מעט גדול)
אבל אם כבר, אני תוהה אם אוכל להקליט גם את תכני ה- VOD ?
4. אמרת קודם משהו על כך שיס ישנו משהו והלך לי כל הסט-אפ. זה קורה הרבה?
5. יש הבדלים נוספים בין כרטיסי DVB-S לקולוסוס הזה?
B לגבי הDTT דונגל
1B. אמרת משהו על תמיכה בדרייברים, למה התכוונת ודרייברים לאילו חומרות?
2B. כרטיס Wand TV - מדוע בחרת דווקא בו? מה הייתרונות שלו? כמה עלה ומיהכן קנית?
...
1. לא יודע, לא ניסיתי את זה אף פעם, אני רק מצטט את האנשים שכן ניסו, הבעיה העיקרית היא, כמו שבטח קראת בלינק לכתבה שנתנו לך קודם, שאת צריכה כרטיס ספציפי מיס(זה עם הנקודות), קורא כרטיסים ספציפי, והרבה סבלנות כדי להגדיר אותו, אם מחר מתקלקל לך הממיר ויס מחליפים לך אותו לאחד שמשתמש בכרטיס לא נתמך(ולא עזרו בקשות ואיומים), אז את בבעיה.
2. במקרה כזה תצטרכי להשתמש באחת מהתוכנות איסוף ויבוא EPG שכמה מחברי הפורום הנחמדים פה תכנתו, אבל אני מסכים שזה באמת חיסרון גדול.
3. למה נוסף? לממיר יש כמה יציאות, אחת את מחברת לטלוויזיה, השנייה למדיה סנטר, ואת תוכלי להקליט את מה שהממיר קולט ו"מנגן" באותו רגע, אם זאת תוכנית VOD אז גם אותה(אם הבנתי את השאלה נכון).
4. לא יודע, אני בהוט, אבל סתם לדוגמא בהוט ב 4 שנים האחרונות כבר החלפתי 3 ממירים מסיבות כאלה ואחרות, אם בגלל תקלות או בגלל שדרוג, ברור שתמיד אפשר לדרוש מיס דגם כזה או אחר, אבל אם יגידו לך "אין לנו", מה את יכולה לעשות? ויס במיוחד לא ידועים כחברה שמי יודע מה אוהבת לתמוך במשתמשי מדיה סנטר, בדיוק להפך, אני לא אומר שזה מה שיקרה, רק תדעי שזאת אופציה ריאלית.
5. בגלל שלא ציינת כרטיס DVB-S ספציפי, זה כמו לשאול אם יש הבדל בין מכוניות באופן כללי, לדגם אופנוע ספציפי, כרטיסי DVB-S/S2 מתחברים ישירות ל LNB של הצלחת ומיועדים לקלוט ולפענח את השידור, הקולוסוס מיועד לקבל אות וידאו ואודיו דיגיטליים ממקור אחר כמו ממיר, אלו שני דברים שונים.
ה Bottom line, היתרונות של כרטיס DVB-S הם שלא צריך ממיר, קבלת EPG ישירות מהשידור ולא צריך להשתמש בבלאסטר כדי להעביר ערוצים.
החסרונות הם שלהגיע למערכת עובדת ויציבה זה לא מובן מאליו, התמיכה מאנשים אחרים בפורומים תהיה יותר מועטה(כי פשוט פחות אנשים משתמשים בכרטיסים הנ"ל) ושיום אחד את יכולה למצוא את עצמך בלי חומרה תואמת מיס.
תעשי את החשבון שלך למה יותר חשוב לך, אני באמת שלא ממליץ לך על כיוון כזה או אחר, כי מן הסתם לכל כרטיס כולל הקולוסוס יש את הבעיות שלו, אני רק מוודא שאת מודעת לבעיתיות של בניית מערכת עם כרטיס DVB-S.
biss כתב:
5. לפי מה שאתם מתארים נראה שהקינפוג יהיה פרוייקט חומש. עד שאסיים כבר אצטרך לשדרג חומרה.
...
אל תתני לנו(בעיקר לי) להפחיד אותך, בסופו של דבר זה לא ניתוח מוח, מה שכן, כדאי שיהיה בהישג יד את אחד מהכדורים הספוגיים האלה לפריקת לחץ...Just in case