התרשמות קצרה מהאייפד החדש

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
ariel-ro פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #1 

שלום לכם,
אמא שלי רצתה אייפד, ולכן הוזמן אייפד והיא קיבלה את האייפד החדש בדגם ה16GB היום.
אני אבצע השוואה קצרה בין האייפד 2 לאייפד החדש מההתרשמות שלי מהמכשירים. (ב2 יצא לי להשתמש כמה וכמה פעמים, כולל פעם אחת של שבוע שלם בשימוש אינטנסיבי מאוד)
1. המהירות- המכשירים עובדים בדיוק באותה המהירות, הם עושים הכל אותו הדבר בלי שום הבדל ניסיתי לחפש הבדל כלשהו אבל לא מצאתי.
2. המשקל- אכן האייפד החדש מרגיש כבד יותר ביד לאחר שימוש ממושך, וזה נהיה מעיק מעט. לעומת זאת האייפד 2 לא הרגיש לי כבד אף פעם, גם בשימוש ממושך.
3. המסך- כן זאת גולת הכותרת של האייפד החדש. המסך מדהים! הוא חד בצורה יוצאת דופן ובעל צבעים מרהיבים. שיפור משמעותי מהאייפד 2, זהו יתרון ענק לטובת האייפד החדש..
4. בקשר לשמועות שהאייפד החדש מתחמם- לא הרגשתי שום דבר שונה משאר הטאבלטים בשוק, אין שום הרגשה של חום במרכז המכשיר. עדכון: אחרי עבודה הרבה יותר כבדה של האייפד (אחרי שעה וחצי שהוא עבד בלי הפסקה ובאופן רצוף) אכן הרגשתי שהוא מתחמם, ועוד דרך הSmart-Cover, שהורדתי את הכיסוי(שהיה חם בפני עצמו) כל האזור של הפינה השמאלית התחתונה היה חם בצורה מדאיגה.

לדעתי, במידה ויש לכם אייפד 2 תחסכו לעצמכם את ה500$+ ואל תקנו את האייפד החדש, הוא פשוט לא שווה שדרוג מאייפד 2.
אבל! במידה ואין לכם טאבלט ואתם רוצים רק טאבלט של אפל תיקחו את האייפד החדש ולו רק בגלל המסך שלו שלדעתי שווה את ה100$ הנוספים. (בנוסף לדבר הברור מאליו, הידיעה שקנית את המכשיר הטוב ביותר בסדרה ולא נתקעת עם דגם ישן)

אם יש לכם עוד בקשות ושאלות אשמח לענות לכם,

אריאל

נ"ב
לחברי מהדמוקרטיה שאני מרגיש שאני צריך לתת להם הסבר:
כמו שאמרתי, המכשיר הוא לאמא שלי והיא התלהבה מהאייפד ורצתה אייפד.
החלטתי לא להתווכח כי במידה ויהיה איזשהו משהו שהיא ושאר המשפחה לא יאהבו בטאבלט שהייתה בוחר להם(פריים כמובן) האש תופנה אליי.
אם זה היה תלוי בי היה יושב פה כבר הטרנספורמר פריים! :wink:
נערך לאחרונה על ידי ariel-ro ב 04/05/2012 9:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #2 

תודה על האינפורמציה

די מתאים למה ששומעים מהרבה משתמשים באיפד החדש

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים

שליחה #3 

זו אכן הדעה הרווחת מאלה שהתנסו עם האייפד 3. למי שיש אייפד 2 אין שום צורך לרוץ ולשדרג.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

בתור מי שעובד כל היום עם שני האייפדים. אבל צמוד יותר מאייפד 3. רק 3. נכון. לא הייתי ממליץ לרוב האנשים לשדרג משתיים לשלוש. אבל אם אתם מתעסקים עם גרפיקה או רואים הרבה סרטים ותמונות - אין תחרות לאייפד 3.
בנוגע להשוות המהירות צריך להשוות אפליקציות כבדות.

לגבי איכות המסך, צריך לראות מהקורה נניח ששמים תמונה באיכות גבוהה (כמו אייקון) בשני המכשירים. העובדה שבחדש אתה מקבל פי ארבע פיקסלים ברורה לעין. החדות מדהימה צ

תקראו מה עפר כתב לגבי תוכנות שליטה מרחוק., פתאום רואים את הטקסט.

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #5 

קיבלתי את החדש אתמול. קשה לומר שאני מת עליו.

המסך טוב יותר, אך נחות בבירור מזה של האייפון. וכן - עדיין רואים את הפיקסלים בו. גוון הצבע בהיר יותר באופן כללי וסגלגל יותר (לדעתי מעל 7000 קלווין) מה שנותן תמונה בגוון קריר.

למרות שמראש טענתי שבמכשיר שכולו מסך - ריבוע הפיקסלים זוהי סיבה משמעותית ומספקת לשדרוג, אני לוקח את דברי בחזרה. שדרוג לא מוצדק.

ariel-ro פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

אחרי עבודה הרבה יותר כבדה של האייפד (אחרי שעה וחצי שהוא עבד) אכן הרגשתי שהוא מתחמם, ועוד דרך הSmart-Cover, שהורדתי את הכיסוי(שהיה חם בפני עצמו) כל האזור של הפינה השמאלית התחתונה היה חם בצורה מפחידה.

הפוסט המקורי נערך.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #7 

עזרת לי לשנות מתנת בת מצווה
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #8 

זה הגיוני שהוא יתחם יותר .. המסך שלו דורש פי שניים נורות LED לתאורה האחורית שלו בגלל הרזולוציה הגבוהה, נוספו עוד שני ליבות גראפיות מה שיוצר בסך הכל מעבד גראפי מרובע ליבות וגם הסוללה הרבה יותר גדולה ,הוא גם צורך כמעט פי שניים חשמל ככה שהגיוני שזה יגרום לסוללה להתחמם עוד יותר.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

ariel-ro פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

הגיוני או לא, זה מטריד מאוד. בין היד שלי למכשיר היה כיסוי, ואפילו דרך הכיסוי זה מורגש באופן שאי אפשר להתעלם מזה, אז תתאר לעצמך איך זה בלי כיסוי.
אני כלקוח לא מעניין אותי למה אולי זה איכשהו הגיוני שזה מתחמם, זה לא צריך להתחמם ברמות כאלה.

shlomoob
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

אני חושב שהיה כדאי לשדרג בגלל איכות המסך

שליחה #10 

המסך , לי את 2 ואת החדש וההבדל בתצוגה מדהים.
יחד עם זאת שתי בעיות:
מתחמם. אני כותב את תגובתי עליו והוא חמים. הייתי בסניף של idigital ואמרו לי שזה בסדר,אבל אם אני רוצה ניתן להשאיר אותו מספר שעות לבדיקה. בשלב זה לא מעוניין כי נראה לי שזאת תקלה סדרתית ולא פרטית שלי. כך אני מקווה.
בעייה שנייה פחות קריטית: ה smart cover המקורי שקניתי יחד איתו לא תואם ב100%.
הוא נראה קצת גדול מידי ובעיקר לא נצמד לiPad כשמקפלים אותו לאחור. בipad2 הוא נצמד לגמרי עם הsc הישן וגם עם ה sc החדש. קראתי שיצרו sc חדשים לiPad החדש אבל אני לא בטוח שזה נכון ואם זה נכון אז מכרו לי אחד תואם iPad 2.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #11 

הכל תקין אצלי באייפד החדש , וכאן ההזדמנות לשאול :

באייפון הייתה לי אפליקציית מניות , מישהו ממליץ על תחליף ? באייפד משוממה לא התקינו ...

כנ"ל לגבי שעון ..

ron5054
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 512
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #12 

רונן כתב:הכל תקין אצלי באייפד החדש , וכאן ההזדמנות לשאול :

באייפון הייתה לי אפליקציית מניות , מישהו ממליץ על תחליף ? באייפד משוממה לא התקינו ...

כנ"ל לגבי שעון ..
...
נסה את האפליקציה של בלומברג

shlomoob
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #13 

רונן כתב:הכל תקין אצלי באייפד החדש , וכאן ההזדמנות לשאול :

כנ"ל לגבי שעון ..
...
תקין זה אומר שלא מתחמם בכלל?
שהsmart cover כן נצמד כולו לאחור?
כי אם זה נכון אז יש לי 2 תקלות.

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”