אמא שלי רצתה אייפד, ולכן הוזמן אייפד והיא קיבלה את האייפד החדש בדגם ה16GB היום.
אני אבצע השוואה קצרה בין האייפד 2 לאייפד החדש מההתרשמות שלי מהמכשירים. (ב2 יצא לי להשתמש כמה וכמה פעמים, כולל פעם אחת של שבוע שלם בשימוש אינטנסיבי מאוד)
1. המהירות- המכשירים עובדים בדיוק באותה המהירות, הם עושים הכל אותו הדבר בלי שום הבדל ניסיתי לחפש הבדל כלשהו אבל לא מצאתי.
2. המשקל- אכן האייפד החדש מרגיש כבד יותר ביד לאחר שימוש ממושך, וזה נהיה מעיק מעט. לעומת זאת האייפד 2 לא הרגיש לי כבד אף פעם, גם בשימוש ממושך.
3. המסך- כן זאת גולת הכותרת של האייפד החדש. המסך מדהים! הוא חד בצורה יוצאת דופן ובעל צבעים מרהיבים. שיפור משמעותי מהאייפד 2, זהו יתרון ענק לטובת האייפד החדש..
4. בקשר לשמועות שהאייפד החדש מתחמם- לא הרגשתי שום דבר שונה משאר הטאבלטים בשוק, אין שום הרגשה של חום במרכז המכשיר. עדכון: אחרי עבודה הרבה יותר כבדה של האייפד (אחרי שעה וחצי שהוא עבד בלי הפסקה ובאופן רצוף) אכן הרגשתי שהוא מתחמם, ועוד דרך הSmart-Cover, שהורדתי את הכיסוי(שהיה חם בפני עצמו) כל האזור של הפינה השמאלית התחתונה היה חם בצורה מדאיגה.
לדעתי, במידה ויש לכם אייפד 2 תחסכו לעצמכם את ה500$+ ואל תקנו את האייפד החדש, הוא פשוט לא שווה שדרוג מאייפד 2.
אבל! במידה ואין לכם טאבלט ואתם רוצים רק טאבלט של אפל תיקחו את האייפד החדש ולו רק בגלל המסך שלו שלדעתי שווה את ה100$ הנוספים. (בנוסף לדבר הברור מאליו, הידיעה שקנית את המכשיר הטוב ביותר בסדרה ולא נתקעת עם דגם ישן)
אם יש לכם עוד בקשות ושאלות אשמח לענות לכם,
אריאל
נ"ב
לחברי מהדמוקרטיה שאני מרגיש שאני צריך לתת להם הסבר:
כמו שאמרתי, המכשיר הוא לאמא שלי והיא התלהבה מהאייפד ורצתה אייפד.
החלטתי לא להתווכח כי במידה ויהיה איזשהו משהו שהיא ושאר המשפחה לא יאהבו בטאבלט שהייתה בוחר להם(פריים כמובן) האש תופנה אליי.
אם זה היה תלוי בי היה יושב פה כבר הטרנספורמר פריים!