טוב הפעלתי קצת את המוח איפסתי את הראוטר להגדרות יצרן ע"י לחיצה על שתי הכפתורים מאחורה בו-זמנית
המודם חזר להיות ראוטר ואז הצלחתי להתחבר ללמשק שלו בכתובת http://10.0.0.138
הגעתי לשירות לקוחות ואמרתי לה ששמעתי על האפשרות להשאיל מודם VDSL המוקדנית הלכה דקה-שתיים לבדוק
ניסתה לשכנע אותי לא לקחת את ה"מודם" בגלל שהוא לא כולל WIFI ויכול להתחבר רק למחשב אחד
הסברתי לה שאין לי צורך בפיצ'רים האלה
ואז המוקדנית לקחה פרטים והבטיחה שהשליח יגיע ללא עלות...
אתמול קיבלתי SMS עם כתובת של אתר וסיסמא לתיאום הגעה
השליח הגיע היום לקח את המודם הישן
והביא נט-גיר מחודש.
יש מצב שזה ראוטרים עם איזשהו דפקסט בשידור אלחוטי אז הם משווקים אותם כמודמים.
תכלס זה לא משנה העיקר שסוף סוף יש אפשרות להנות ממהירויות גובהות בבזק בלי ההתחייבות המפוקפקת הזו של הראוטר.
dima_vy כתב:איך קיבלת אותו בהשאלה? רציתי להחליף להורים שלי, אבל עכשיו התקשרתי לבזק ואמרו לי שאין דבר כזה, השאלה...
...
לי אמרו אתמול אותו הדבר (בשביל ההורים של אשתי) ואז אמרתי להם מה שכתוב במסמך המבצע של 100 ב100 שאפשר לקחת מודם VDSL בהשאלה ואז הנציג ירד מכל העסק של החיוב זיכוי. עדיין לקח לי 8 ~ דקות המתנה כדי להגיע לנציג איזה עומס לי לקח 2 דקות לשדרג....
dima_vy כתב:איך קיבלת אותו בהשאלה? רציתי להחליף להורים שלי, אבל עכשיו התקשרתי לבזק ואמרו לי שאין דבר כזה, השאלה...
...
לי אמרו אתמול אותו הדבר (בשביל ההורים של אשתי) ואז אמרתי להם מה שכתוב במסמך המבצע של 100 ב100 שאפשר לקחת מודם VDSL בהשאלה ואז הנציג ירד מכל העסק של החיוב זיכוי. עדיין לקח לי 8 ~ דקות המתנה כדי להגיע לנציג איזה עומס לי לקח 2 דקות לשדרג....
...