הוט עושים שטויות כנסו תראו!
-
stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
לא מזמן הצטרפתי למבצע ההשקה של הוט 100 מגה בייחד עם הוטנט.
שהחלפתי ספק אמרו לי בהוט שלא ישתנה כלום לגבי החבילה ב329ש"ח
היום נכנסתי לממיר וזה מה שראיתי (מצורפת תמונה)
אחרי שיחה התברר שהנציג שביטל לי את הוטנט ביטל לי בטעות את החבילה גם והם יתקנו את זה בנתיים אני מקווה שזה לא ירד לי באשראי ושוב להכנס למלחמות של זיכויים.
שימו לב לחשבונית הדיגיטלית בערוץ 202
הם עושים שם כל מני קומבינות בחשבונית צריך לשים לב כל מני חיובים מוזרים וזיכויים לא ברורים.
שהחלפתי ספק אמרו לי בהוט שלא ישתנה כלום לגבי החבילה ב329ש"ח
היום נכנסתי לממיר וזה מה שראיתי (מצורפת תמונה)
אחרי שיחה התברר שהנציג שביטל לי את הוטנט ביטל לי בטעות את החבילה גם והם יתקנו את זה בנתיים אני מקווה שזה לא ירד לי באשראי ושוב להכנס למלחמות של זיכויים.
שימו לב לחשבונית הדיגיטלית בערוץ 202
הם עושים שם כל מני קומבינות בחשבונית צריך לשים לב כל מני חיובים מוזרים וזיכויים לא ברורים.
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
צורת התנהלות של חברה כושלת, מהיסוד, טעויות כאלה יכולות לקרות אבל אצל הוט זו לא טעות זו דרך קבע..
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
הם מחייבים אותך על שארית החודש + 30 יום קדימה כשמדובר על מבצע חדש.
ככה ראיתי אצלי חיוב-זיכוי על כמעט אלף שקלים (התקנות + מבצע השקה על שארית החודש + מבצע השקה על החודש הבא + חיוב על המבצע הקודם + זיכוי על המבצע הקודם).
אין ספק שזו איזושהי קומבינה חשבונאית בהוט (כנראה בהתחשבנות עתידית מול מס הכנסה, מע"מ ומשרד התקשורת). מבחינתי אין בעיה עם זה, העיקר שהחשבון הסופי הוא נכון (ואני בודק את זה בכל חודש בחודשו, וגם כשאני רואה את החשבון הסופי אני מחכה לגרסת ה- PDF שהיא יותר מפורטת ומכילה את הזיכוי המפורט). עד כה, אין בעיה.
אם אצלך לא קיבלת זיכוי, אז באמת אכלת אותה...
כדאי לך להציק להם בפייסבוק שלהם. מנסיון הם מאוד יעילים ויש להם הרשאות לעשות כל מיני דברים שנציגים טלפוניים לא יכולים (בשם כוחה של המדיה).
זה הקישור: https://www.facebook.com/hot.net.il?filter=2#
ככה ראיתי אצלי חיוב-זיכוי על כמעט אלף שקלים (התקנות + מבצע השקה על שארית החודש + מבצע השקה על החודש הבא + חיוב על המבצע הקודם + זיכוי על המבצע הקודם).
אין ספק שזו איזושהי קומבינה חשבונאית בהוט (כנראה בהתחשבנות עתידית מול מס הכנסה, מע"מ ומשרד התקשורת). מבחינתי אין בעיה עם זה, העיקר שהחשבון הסופי הוא נכון (ואני בודק את זה בכל חודש בחודשו, וגם כשאני רואה את החשבון הסופי אני מחכה לגרסת ה- PDF שהיא יותר מפורטת ומכילה את הזיכוי המפורט). עד כה, אין בעיה.
אם אצלך לא קיבלת זיכוי, אז באמת אכלת אותה...
כדאי לך להציק להם בפייסבוק שלהם. מנסיון הם מאוד יעילים ויש להם הרשאות לעשות כל מיני דברים שנציגים טלפוניים לא יכולים (בשם כוחה של המדיה).
זה הקישור: https://www.facebook.com/hot.net.il?filter=2#
-
stompy
- חבר ותיק

הנציג והמנהל שדברתי איתם אמרו שאני לא אראה את זה בחיוב באשראי אני מאוד מקווה.
תודה על הקישור אני אפנה שם אם תהיה בעייה.
תודה על הקישור אני אפנה שם אם תהיה בעייה.
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
open up the gates
systems get replaced
טעויות קורות...
אני זוכר את ימי האינטרנט ששילמנו לפי שעה... כשיצא חדש חבילה חודשית הצטרפתי...
הנציג כנראה התבלבל וחיבר אותי לחבילה אחרת שמשלמים לפי שעה ויצאה לי חשבונית של מעל 2500 ש"ח שכמובן זוכיתי על החיוב הזה...
תמיד שריך להיות ערניים לח-ן ולבדוק אותן טוב.
אני זוכר את ימי האינטרנט ששילמנו לפי שעה... כשיצא חדש חבילה חודשית הצטרפתי...
הנציג כנראה התבלבל וחיבר אותי לחבילה אחרת שמשלמים לפי שעה ויצאה לי חשבונית של מעל 2500 ש"ח שכמובן זוכיתי על החיוב הזה...
תמיד שריך להיות ערניים לח-ן ולבדוק אותן טוב.
ד"א, בגלל זה גם כדאי להקפיד לעבור למבצע יום לפני תום סיבוב החיוב (אצלי זה באמצע החודש. אפשר לשנות את זה בשיחת טלפון), ואז אתה רואה חיוב על יום אחד + 30 יום קדימה. הכי נוח. (למרות שלא תמיד זוכרים את זה, והמבצעים לפעמים מפתים מדי כדי להמתין, אבל כדאי להקפיד).
- i-smart
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 17
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
פיצוי = איום לניתוק = מנהל = סרטים במתנה = שוב איום בניתוק = עוד סרטים במתנה

בעקבות ההודעה בדקתי לראשונה את החשבונית. 104 ש"ח הפרש! ללא שום סיבה פשוט חוצפה.
האמת היא שאני לא רגיל לעקוב אחר החיוב משום שאני סומך על חברה בסדר גודל שכזה להגינות בסיסית.
אבל החיוב המוגזם של פותח ההודעה גרם לי לחשוש מעט ואכן לצערי צדקתי.
בושה אין לי מילה אחרת.
האמת היא שאני לא רגיל לעקוב אחר החיוב משום שאני סומך על חברה בסדר גודל שכזה להגינות בסיסית.
בושה אין לי מילה אחרת.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
זה גנבה,ראית פעם גנב שמתבייש.?יאשימו כמו תמיד שזה באג בתוכנה של החשבון,yebous כתב:בעקבות ההודעה בדקתי לראשונה את החשבונית. 104 ש"ח הפרש! ללא שום סיבה פשוט חוצפה.
בושה אין לי מילה אחרת....
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
לא, פשוט לא עושים דברים כאלה.yebous כתב:בעקבות ההודעה בדקתי לראשונה את החשבונית. 104 ש"ח הפרש! ללא שום סיבה פשוט חוצפה.
האמת היא שאני לא רגיל לעקוב אחר החיוב משום שאני סומך על חברה בסדר גודל שכזה להגינות בסיסית....
נכנסים לחשבונית באתר של הוט ובודקים שם. למרות שזה מתעדכן פעם בחודש, אני עושה בדיקה על בסיס שבועי. כבר התרגלתי וזה מאוד נוח. אולי זה גורם אפילו למרפי לברוח. אין אצלי שום תקלות בחשבונית (טפו טפו...).
-
stompy
- חבר ותיק

בנתיים קיבלתי פיצוי של שבוע חינם על הטריפל.
ועוד חוצפהה של הוט העבירו אותי להוטנט בלי לעדכן אותי במהלך היום הזה ואחרי שיחה ארוכה שבמהלכה ניסו לשכנע אותי לחכות עד 7 ימי עסקים מהניתוק של הוטנוט ואני בכלל לא בהוטנט אני בבזק בנלאומי !
איזה חוצפה לקח לי חצי שעה של שיחה להגיע לזה שתוך שעתיים החזירו לי את הכל.
איזה חוצפה יש להם לנתק אותי מזבקב"ל ולחבר אותי להוטנט
הם טענו שרק למנהלים יש את האפשרות לעדכן לי את קוד המבצע של טריפל הוט השקה שזה 329 ללא הוטנט
ומשום מה משהו שם עדכן לי את הוטנט ובכלל לא דברתי עם שום נציג של הוטנט.
בכל מקרה עבר עליי יום לא פשוט עם החברות האלה זה פשוט בזבוז זמן היה. על כלום.
ועוד חוצפהה של הוט העבירו אותי להוטנט בלי לעדכן אותי במהלך היום הזה ואחרי שיחה ארוכה שבמהלכה ניסו לשכנע אותי לחכות עד 7 ימי עסקים מהניתוק של הוטנוט ואני בכלל לא בהוטנט אני בבזק בנלאומי !
איזה חוצפה לקח לי חצי שעה של שיחה להגיע לזה שתוך שעתיים החזירו לי את הכל.
איזה חוצפה יש להם לנתק אותי מזבקב"ל ולחבר אותי להוטנט
הם טענו שרק למנהלים יש את האפשרות לעדכן לי את קוד המבצע של טריפל הוט השקה שזה 329 ללא הוטנט
ומשום מה משהו שם עדכן לי את הוטנט ובכלל לא דברתי עם שום נציג של הוטנט.
בכל מקרה עבר עליי יום לא פשוט עם החברות האלה זה פשוט בזבוז זמן היה. על כלום.
welcome to the blockchain
open up the gates
systems get replaced
open up the gates
systems get replaced
- Rיקושט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
הזהרתי לגבי זה לפני חודש וחצי כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewm ... =160382277
זה קורה כמעט באופן קבוע, אני בטוח שHOT תקבל עשרות אם לא אלפי תלונות של אזרחים שחוייבו משמעותית יותר על הטעות הטיפשית הזאת.
אני בכל מקרה עליתי על זה בצורה מיידית כי אני מקבל מHOT חשבונית חדשה על כל שינוי בחשבון וכשראיתי את הטעות יצרתי קשר עם הנציגים של HOT
בפייסבוק וכעבור 5 דקות כבר נשלח לי תיקון.
זה קורה כמעט באופן קבוע, אני בטוח שHOT תקבל עשרות אם לא אלפי תלונות של אזרחים שחוייבו משמעותית יותר על הטעות הטיפשית הזאת.
אני בכל מקרה עליתי על זה בצורה מיידית כי אני מקבל מHOT חשבונית חדשה על כל שינוי בחשבון וכשראיתי את הטעות יצרתי קשר עם הנציגים של HOT
בפייסבוק וכעבור 5 דקות כבר נשלח לי תיקון.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מה אתם עושים ב- HOT לעזעזל..?!?!?
נמאס כבר לראות אנשים חווזרים על טעויות של עצמם ושל אחרים, למרות שכל המדינה כבר יודעת, מכירה ומזהירה מפני החיובים שלהם.
חלאס, לא להתקשר עם החברה הזו יותר!!!
מי שמתקשר איתה, לפחות שיפסיק להתלונן ולהיות מופתע מחיובי האשראי שלו..
נמאס כבר לראות אנשים חווזרים על טעויות של עצמם ושל אחרים, למרות שכל המדינה כבר יודעת, מכירה ומזהירה מפני החיובים שלהם.
מי שמתקשר איתה, לפחות שיפסיק להתלונן ולהיות מופתע מחיובי האשראי שלו..
...
- Rיקושט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
Giliboy כתב:מה אתם עושים ב- HOT לעזעזל..?!?!?
מי שמתקשר איתה, לפחות שיפסיק להתלונן ולהיות מופתע מחיובי האשראי שלו.....
אני כמעט 12 שנה איתם, מאוד מרוצה.
טעויות חיוב קורות עם כל חברות התקשורת, זה מה יש.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
דיי כבר עם "אמרתי לכם" וכל השטויות האלו ,כאילו בכל חברה אחרת זה לא היה יכול לקרות ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |