הבהרה בנושא עלות Naked ADSL (או ADSL only כהגדרת בזק)

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
uriler פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

כפי שראינו, משרד התקשורת החליט סופית והורה לחברת בזק לבטל את החיוב בסך 25 ש"ח אשר נגבה מלקוחות ADSL only (חיבור תשתית בלבד, ללא קו טלפון פעיל), על רקע ההבחנה בינו לבין קו קל אשר תומחר באופן זהה.

ההודעה הרשמית (כולל קישור לנוסח ההחלטה המלא) - http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/1/2761.pdf .

בעקבות ההוראה, היו בפורומים שונים (כולל פה) התייחסויות לנושא, אשר טענו כי החיוב לא מבוטל אוטומטית ויש ליצור קשר עם מוקד השירות של בזק.

דיברתי עכשיו עם המוקד כדי לבטל את החיוב עבורי (אני לקוח קו הטלפון הביתי של 013, ועל כן משתמש בקו "ADSL only"). מסתבר שהחל מה 5.4, תאריך ההחלה של ההנחייה, החיוב מבוטל עבור כל הלקוחות הנמצאים בסטטוס זה, ללא צורך בהפעלה עצמאית.

כמובן שהנציגים לא יגלו את זה בקלות (כי כשהלקוח מתקשר, הם יכולים לנסות ולשכנע אותו לעבור לקו קל / לחזור לקו בזק וכו'), אבל בחשבונית הקרובה אמור להיות חיוב חלקי בלבד, ובחשבונית הבאה - הסעיף לא אמור להופיע.

לתשומת לבכם.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

מה כתוב כאן בעצם? מה שהיה כתוב בפורום ובכל מקום.
רוצה לבטל קו קל תתקשר לבזק תבטל.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

uriler פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

mp3lll,
מה שהיה כתוב בהרבה מקומות הוא שכדי לבטל את החיוב של 25 ש"ח על "ADSL only" צריך להתקשר לבזק. מה שהובהר לי היום (והעברתי את זה הלאה) זה שהביטול אוטומטי, מכיוון שהם מחויבים להוראה של משרד התקשורת.

אני כבר מזמן בלי קו קל, מאז שעשיתי את הניוד.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”