אחריות היבואן הרישמי - מה דעת חברי הפורום

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
yotamv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלומות לכולם.
לאחרונה אני מתחבט בשאלה הבאה (כמובן שחוקי מרפי משחקים גם תפקיד)...
מהבירורים האחרונים שערכתי לגבי מסך סמסונג 6400:
בחנויות "מורשות" שביקרתי (א.ל.מ, ביגבוקס וכו') המחיר כולל אחריות 3 שנים של היבואן הרישמי (סם ליין)
עם זאת בחנויות אינטרנט (דרך זאפ) אני יכול לקנות 46 אינטש עם אחריות לשנה של
חברה אחרת בערך באותו המחיר שהציעו לי 40 אינטש בחנויות ה"מורשות" עם האחריות של היבואן.

מה דעתכם? 40 אינטש עם אחריות 3 שנים של סם ליין או 46 אינטש עם אחריות לשנה של חברת "טופ טיוי" שאין לי מושג מי היא ומה היא?
אופצציה נוספת היא אותו 40 אינטש בכ 1000 ש"ח פחות.

אשמח לדיון פורה בסוגייה.

תודה

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

yotamv, אתה הולך לפתוח כאן דיו שנערך המון פעמים והעלה המון טענות לשני הכיוונים.
אנסה לסכם לך את זה מנקודת המבט שלי:
1. זה מוצר אלקטרוני, יש סיכוי שיתקלקל, במקרה כזה - אתה רוצה ללכת לחברה שתוכל לטפל בו כמה שיותר מהר. יבואנים קטנים לא תמיד יכולים להבטיח את זה וכדאי לך מאוד לראות מה קורה במידה ו (ע"ע מה הגבלות האחריות).
2. עם זאת - היו כאן מקרים בהם היבואנים הרשמיים חטפו כאן ביקורת על התנהלות, שלפי התיאור - הייתה פחות ממכובדת. שוב - לפי התיאור.
3. אתה צריך להבין שX שקלים פחות כסף זה למעשה ההפרש שאתה משלם על האחריות.
4. היו גם מקרים בהם גם יבואנים קטנים או מקבילים שיחקו אותה ונתנו מענה הולם ללקוח. גם ליבואנים הרשמיים היו כאלו. והיו מקרים לשניהם שבהתרבות הפורום קיבלו מענה.
אין דבר כזה יותר טוב. אני באופן אישי רוכש ביבוא רשמי. עוד לא נתקלתי במקרה בו ניצלתי את האחריות, מקווה שלא יגיע היום, ואם יגיע - שיטפלו בי כמו שאני חושב שצריך שיטפלו בי.
הדיון לא יהיה פורה, הוא תמיד מעלה יציאות קשות של חברים שלא מסכימים זה עם זה.
מה שלא יהיה - תהנה מהרכישה
Vocare Ad Regnum

miko79
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
שם מלא: עומר
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

ממליץ לך ללכת לחנות מתמחה ולא רק לרשתות הגודלות

שליחה #3 

תוכל לקבל מהם מחירים יותר נמוכים מזאפ עם אחריות יבואן

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #4 

אמנם רכשתי מסך אחר אבל זה רלוונטי.
לחלק מהחנויות יש אתרים בהם מתקיימת מכירה אישית החל מסכום מסוים.
קניתי שם את המסך שלי בכ 10% פחות מהמחיר האחרון שהיו מוכנים לרדת בחנות. וקניתי באתר של אותה הרשת עם אחריות של היבואן הרשמי.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #5 

קח בחשבון שהדגמי 6600 ומעלה ביבוא מקבילי אפשר להפעיל את מתאם הרשת האלחוטי המבונה דבר שלא ניתן לעשות במכשירים מיבוא רשמי. אם אתה מתעקש על ה 6400 זה לא רלוונטי.

yotamv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

תודה, הבנתי.

שליחה #6 

בעיקרון גם אני תמיד העדפתי את אחריות היבואן הרישמי, אבל מכיוון שאף פעם לא ניצלתי אותה אז פתאום חשבתי שאולי זה שטות. הרי מרפי תמיד יקלקל את המכשיר אחרי תום האחריות...3 שנים או שנה...או 10...

לגבי מתאם הרשת האלחוטי, אני הולך לחבר את המכשיר לרשת בצורה קווית ב LAN לראוטר שלי כך שנראה לי שזה לא רלוונטי לגבי, אלא אם כן תאירו את עיני על אספקט שלא חשבתי עליו. חבל לי על התוספת של הכסף ל 6600.

יותם

elrik
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

תמיכה בעברית זה גם נקודה חשובה ובדרך כלל רק ליבואן רשמי יש את התמיכה הנ״ל לפחות בתרגומים בסרטים

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

Re: תודה, הבנתי.

שליחה #8 

yotamv כתב:בעיקרון גם אני תמיד העדפתי את אחריות היבואן הרישמי, אבל מכיוון שאף פעם לא ניצלתי אותה אז פתאום חשבתי שאולי זה שטות. הרי מרפי תמיד יקלקל את המכשיר אחרי תום האחריות...3 שנים או שנה...או 10...

לגבי מתאם הרשת האלחוטי, אני הולך לחבר את המכשיר לרשת בצורה קווית ב LAN לראוטר שלי כך שנראה לי שזה לא רלוונטי לגבי, אלא אם כן תאירו את עיני על אספקט שלא חשבתי עליו. חבל לי על התוספת של הכסף ל 6600.

יותם
...
המתאם האלחוטי לא כזה יקר למיטב זכרוני ובכל מקרה - קווי עדיף. יש לך אפשרות של מתאם רשת על גבי חשמל, גם פתרון נחמד.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #9 

בסמסונג קל לעדכן תמיכה בעברית גם ביבוא מקבילי...הכל עניין של רצון טוב ויוזמה אישית

mrraz111
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #10 

יש לי סיפור בנוגע אחריות "יבואן רשמי"
קניתי מכונת כביסה של יבואן "גרמני" ידוע
היתה לי בעיה והגיע הטכנאי וסידר
אחרי שנה נגמרה לי האחריות ושוב היתה בעיה אז הפעלתי את האחריות של ביטוח הדירה (יש שם ביטוח לתיקון מכשירי חשמל)
הפלא ופלא הגיע אותו הטכנאי...
התברר שליבואן הידוע "הרשמי" אין בכלל מערך שירות והוא נסמך על חוזה שרות עם חברת טכנאים והם אלה שמופיעים אצלך בכל פעם באיצטלה אחרת.

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4200
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #11 

אחריות זו רק סיסמת מכירות של סוחרים.
כשאתה בבעיה דבר ללמפה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”