אני רוצה צלחת אבל מצד שני לא יכול לוותר על ערוץ 5 HD
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
שלום,
אני מנוי שנים של הכבלים. בגדול השירות סביר אבל קצת מרגיז שהם מורידים ערוצים על דעת עצמם בלי שללקוח יש מה לעשות בנידון. כמו כן, בפעם האחרונה מכרו לי לוקש לא נורמלי. אמרו לי שמשדרגים אותי מבסיס + 3 חבילות לבסיס + 10 חבילות. לאחר שהיה הטכנאי, גיליתי שלא נוספו שום ערוצים משמעותיים. צילצלתי לשירות והוא התחיל להקריא לי את כל עשר החבילות. הופתעתי לגלות שערוץ מסוים יכול להיות ביותר מחבילה אחת!!! פשוט ביזיון.
הבעיה שלי היא שאני לא יכול לוותר על ערוץ 5 HD. גם ערוץ 2 חשוב אבל פחות. האם יש פתרון לזה?
אפשר גם לדעת עלויות של צלחת?
תודה
אני מנוי שנים של הכבלים. בגדול השירות סביר אבל קצת מרגיז שהם מורידים ערוצים על דעת עצמם בלי שללקוח יש מה לעשות בנידון. כמו כן, בפעם האחרונה מכרו לי לוקש לא נורמלי. אמרו לי שמשדרגים אותי מבסיס + 3 חבילות לבסיס + 10 חבילות. לאחר שהיה הטכנאי, גיליתי שלא נוספו שום ערוצים משמעותיים. צילצלתי לשירות והוא התחיל להקריא לי את כל עשר החבילות. הופתעתי לגלות שערוץ מסוים יכול להיות ביותר מחבילה אחת!!! פשוט ביזיון.
הבעיה שלי היא שאני לא יכול לוותר על ערוץ 5 HD. גם ערוץ 2 חשוב אבל פחות. האם יש פתרון לזה?
אפשר גם לדעת עלויות של צלחת?
תודה
ערוץ 2?! בשביל זה אתה ממש לא צריך את יס או את הוט.
לגבי ערוץ הספורט - אין פיתרון. או הוט או יס. כמובן שכמעט את כל השידורים הישירים ניתן להשיג בדרכים אחרות, אבל בלי פרשנים בעברית אם זה חשוב לך. אגב, אפשר להוריד את הפרקים של בובה של לילה גם באיכות HD מאתר www.tvnetil.net . את חדשות הספורט לא ניתן להשיג
לגבי ערוץ הספורט - אין פיתרון. או הוט או יס. כמובן שכמעט את כל השידורים הישירים ניתן להשיג בדרכים אחרות, אבל בלי פרשנים בעברית אם זה חשוב לך. אגב, אפשר להוריד את הפרקים של בובה של לילה גם באיכות HD מאתר www.tvnetil.net . את חדשות הספורט לא ניתן להשיג
בלי פרשנים בעברית ? -זה יתרון, לא חסרון !pop_87 כתב: לגבי ערוץ הספורט - אין פיתרון. או הוט או יס. כמובן שכמעט את כל השידורים הישירים ניתן להשיג בדרכים אחרות, אבל בלי פרשנים בעברית אם זה חשוב לך....
ותקן אותי אם אני טועה...
בכל מקרה, הייתי במצב דומה לשלך, עד שהתעוררתי והבנתי שאני משלם ליס אלפי שקלים, רק בשביל ערוץ 5 HD.
החלטתי להתנתק מהם, ובימים האלה אני מתקין צלחת.
את הספורט תוכל לקבל באיכות הרבה יותר טובה אם תעשה מנוי לאלג'זירה ספורט, כולל קרינות ופרשנות איכותית באנגלית. ויש עוד אפשרויות. פשוט תעשה חיפוש כאן. יש כאן המון חומר בנושא, ויש כאן אנשים טובים שעזרו לי המון.
אתר נוסף שיעזור לך :
http://www.sat-israel.co.il/index.php[url]
שיהיה בהצלחה ![/url]
יש שני ערוצי HD בתוספת תשלום לא גבוהה. מקבלים גם את NBA ו-ESPN.
אני אישית לא מנוי על החבילה ומסתפק בערוצים הפתוחים, מניח שזה עונה לך על השאלה. אבל אם אתה שואל אותי, כשהמדינה לא דואגת לנו, לא פותחת את שוק הטלוויזיה לתחרות ורק חולבים מאיתנו כסף, כבר עדיף לשלם לאויבים.
אני אישית לא מנוי על החבילה ומסתפק בערוצים הפתוחים, מניח שזה עונה לך על השאלה. אבל אם אתה שואל אותי, כשהמדינה לא דואגת לנו, לא פותחת את שוק הטלוויזיה לתחרות ורק חולבים מאיתנו כסף, כבר עדיף לשלם לאויבים.
רק כדי לחדד,הכוונה למשחקי יורולוג של מכבי תל-אביב בלבד!!.השנה היה להם זכויות שידור של כל המשחקים של יורוליג,שלא פתאום אנשים יחלמו שיש מה להציע לספורט הישראלי,חוץ ממכבי
מי שמכור לליגות ישראליות
,אין פתרון,מי שמשתוקק ל-SPORT 1 HD ו-2 של צ'רלטון,פתרון מלא ויותר איכותי דרך צלחת.
מי שמכור לליגות ישראליות