מתקן תלייה מתכוונן ל-LCD גודל 32: שיח,ברקן,לקסוס,NB...באמת יש הבדלים?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
shaby פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #1 

שלום רב,

אני מחפש מתקן תלייה מתכוונן לתליית LCD בגודל 32 אינץ'.

נתקלתי בחברות הנ"ל: שיח,ברקן,לקסוס,NB - כולם נעים סביב אותו המחיר למעט הדגמים של חברת "ברקן" שיוצאים זולים יותר.

יש סיכוי שחברה X ממה שרשמתי לעיל עדיפה מבחינת איכות המוצרים, שירות וכ'ו על פניה האחרות?

כמו-כן: מדדתי את מרחק הברגים - גובה-20ס"מ X רוחב-30ס"מ ... נראה לי שזה מרחק "די נדיר" ... האם ידוע לכם באם זה אכן מרחק שיהיה מסובך למצוא עבורו מתקן?

דבר נוסף:
1. איזה דגם אתם יכולים להמליץ לי שהזרוע שלו תוכל גם להתארך קדימה-אחורה? מפני שאני חושש שאם אני ארצה לצדד את ה-TV למקום האחר - הקיר ימנע ממנה תנועה מלאה...האם מה שניתן לראות בתמונה המצורפת יתן את המענה?

2. אם יש לכם שם של מתקין שהגון עם המחירים שהוא גובה על המוצר ועל ההתקנה - אשמח לשמוע!
באיזור יד דרום תל אביב.

תודה רבה לכם!

FaragMan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 81
שם מלא: FaragMan
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אשמח גם להמלצה .. קניתי מתקן של NB ב 200₪ אבל עוד לא פתחתי והרכבתי ואחי אמר שב 220 יש מתקן שתומך ביותר משקל ועשוי מיציקות במקום הלחמות של ה NB..

טלוויזיה 32" pansonic E30 (עוד לא הגיע .. בסוף לקחתי את הפנסוניק ולא את הסמסונג d5000)

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

עלות ההתקנה במרבית החברות הינה 250 ש"ח לא כולל מתקן זרוע.
חשוב להדגיש שהקיר חייב להיות בטון או בלוק, אחרת אתה אלול להכנס להוצאה גבוהה יותר.

מתקן עבור מסך שהVESA שלו אכן לא סטנדרטית, הוא מתקן בעל מתאם או מתקן ייעודי למסך ביחס למשקלו.

בהחלט מומלץ מאוד להעזר באיש מקצוע העוסק בתחום.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

shaby פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

JEXY כתב:עלות ההתקנה במרבית החברות הינה 250 ש"ח לא כולל מתקן זרוע.
חשוב להדגיש שהקיר חייב להיות בטון או בלוק, אחרת אתה אלול להכנס להוצאה גבוהה יותר.

מתקן עבור מסך שהVESA שלו אכן לא סטנדרטית, הוא מתקן בעל מתאם או מתקן ייעודי למסך ביחס למשקלו.

בהחלט מומלץ מאוד להעזר באיש מקצוע העוסק בתחום.
...
אינני יודע לאילו חברות אתה מתכוון(הגדולות שמייבאות?), אך אני ביררתי עם מתקינים עצמאיים שמספקים גם את המוצרים, והמחירים להתקנה כולל זרוע 3-4 תנועות+מדף מתכוונן נעים החל מ-360ש״ח ועד 450ש״ח (כולל עבודה!).
ביררתי אצל 4 מתקינים.

לגבי סוג הקיר: מה זה יכול להיות אם זה לא בטון, לא גבס? רק בלוקים?
זה קיר של ביניין משנות החמישים בתל אביב.

תודה רבה!

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

קיר של בניין משנות ה50 לא בנוי מבטון זהו בלוק 7 עם תערובת של טייח חולי.
קשה להגיד אם הזרוע תחזיק מעמד וסביר להניח שיהיה צורך בחיזוק נוסף או באמצעות פטרייה או באמצעות מוט הברגה.

לגבי המחיר של 450 כולל זרוע ועבודה, זה נשמע לי הזוי... בכל זאת, אם יש לך אפשרות תסגור עם המתקין, מקסימום יעשו לך חפירה בקיר לביצוע חיזוק...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

shaby פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

JEXY כתב:קיר של בניין משנות ה50 לא בנוי מבטון זהו בלוק 7 עם תערובת של טייח חולי.
קשה להגיד אם הזרוע תחזיק מעמד וסביר להניח שיהיה צורך בחיזוק נוסף או באמצעות פטרייה או באמצעות מוט הברגה.

לגבי המחיר של 450 כולל זרוע ועבודה, זה נשמע לי הזוי... בכל זאת, אם יש לך אפשרות תסגור עם המתקין, מקסימום יעשו לך חפירה בקיר לביצוע חיזוק...
...
תודה על ההסבר...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”