http://www.1st-line.com/machines/comm_m ... achine.htm
למרות היותי ציוני גדול ולא מתבכיין....לפעמים גם אני נשבר...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
avshalog קנה כזאת משומשת ב 2500 שקל בארץ הקודש...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
למרות שאני משוחד (כמובן) אני חושב שזו אחת מהמכונת HX שבנויות הכי טוב והכי יציבה מבחינת טמפרטורה (פחות ממעלה הפרש בחליטה).
ומצד שני, אקספובר פולסר לא נופלת ממנה באיכות הקפה ועולה אותו דבר כמו שזו עולה בחו"ל (בארץ שלי עולה למעלה מ-7K כחדשה)
ומצד שני, אקספובר פולסר לא נופלת ממנה באיכות הקפה ועולה אותו דבר כמו שזו עולה בחו"ל (בארץ שלי עולה למעלה מ-7K כחדשה)
אבשלום, אתה לבטח חש בר מזל...לאחר ששמת יד על המציאה שלך.
איני אוהב את המראה, המיבנה והתיכנון של האקספובר אופיס. היא מכוערת במידה מוגזמת.
את הלווה דוקא אהבתי...אבל המחיר מכפיל את עצמו. העיצוב של הקואדרה בול לטעמי.
מה שהכעיסני בתימחור שלה באמריקא זה ש...כניראה יש ליבואן שלה בארץ די בשר לרדת, אילו היה רוצה למכור אותה במחיר הוגן...ולא רק לה קוצ`ינה, כל היבואנים.
איני אוהב את המראה, המיבנה והתיכנון של האקספובר אופיס. היא מכוערת במידה מוגזמת.
את הלווה דוקא אהבתי...אבל המחיר מכפיל את עצמו. העיצוב של הקואדרה בול לטעמי.
מה שהכעיסני בתימחור שלה באמריקא זה ש...כניראה יש ליבואן שלה בארץ די בשר לרדת, אילו היה רוצה למכור אותה במחיר הוגן...ולא רק לה קוצ`ינה, כל היבואנים.
זה גם עניין של כמויות וגם עניין של מדיניות. אם היבואן מראש לא מתכנן למכור יותר ממכונה בחודש, אין לו סיבה או יכולת למיקוח מול היצרן/מפיץ. כמובן שלאור גל הייבוא האישי של ציוד שראיתי לאחרונה מחו"ל, אפשר להבין שבסופו של דבר הלקוחות בארץ מוכנים לרכוש כשהמחיר הגיוני, והשוק גדול יותר ממה שנדמה לעוסקים בתחום הישראליים.mr_dish כתב: מה שהכעיסני בתימחור שלה באמריקא זה ש...כניראה יש ליבואן שלה בארץ די בשר לרדת, אילו היה רוצה למכור אותה במחיר הוגן...ולא רק לה קוצ`ינה, כל היבואנים....
לדעתי בתכום של מכונות קפה Prosumer השוק קטן מאוד להשוואה מכונת קפסולות של טחנת דלק מכרו 24000 מכונות בכמה חודשים
לדעתי אין סיכוי למחירי ארהב וכדומה ובכלל המיתון השפיע חזק (קופיקס סגר קסטלו... וכל השאר מדשדשים )
אנשים מחפשים זול וקפסולות מתאים ל99 אחוז מהעם.
לידיעתכם
בברכה
לדעתי אין סיכוי למחירי ארהב וכדומה ובכלל המיתון השפיע חזק (קופיקס סגר קסטלו... וכל השאר מדשדשים )
אנשים מחפשים זול וקפסולות מתאים ל99 אחוז מהעם.
לידיעתכם
בברכה