יס VOD - לא מצליחים לחבר אותי. לוותר?
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
3 פעמים כבר היו אצלי טכנאים בשביל לנסות לחבר אותי.
הבעיה היא שהם לא מצליחים להשחיל כבל מהחדר עם הראוטר לסלון. בחדר שבו הראוטר אין נקודה של יס כך ש HPNA לא רלוונטי.
רשת על חשמל - אמרו שלא יעבוד בגלל שיש לי תלת פאזי.
כבר בזבזתי על זה המון זמן ועצבים - יש עוד פתרון שלא חשבו עליו?
הבעיה היא שהם לא מצליחים להשחיל כבל מהחדר עם הראוטר לסלון. בחדר שבו הראוטר אין נקודה של יס כך ש HPNA לא רלוונטי.
כבר בזבזתי על זה המון זמן ועצבים - יש עוד פתרון שלא חשבו עליו?
- yakovil
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- שם מלא: yakovil
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
PLC לא מסתנכרן בתלת פאזי(ברוב המקרים),במידה ולא מצליחים להעביר תשתית בשביל הVOD כמו שאמרו לך יש לך אופציה של AP (אקסס פוינט/רפיטר) במידה ויש לו קליטה ליד הטוטל שלך,ממנו כבל רשת לממיר. AP לא מסופק ע"י YES ככה שזה כבר השיקול שלך,האם שווה לך או לא.
-
oris74
- חבר במועדון HT

תודה על התגובות - נעשה חושבים...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אז שיתחילו לספק AP ,אם הם מספקים שירות VOD אז הם גם אלו שצריכים לעשות שמיניות באויר כדי למצוא פיתרון לחבר את הממיר לראוטר , לא הלקוח צריך לעשות את השמיניות באויר ולחפש פתרונות .yakovil כתב:PLC לא מסתנכרן בתלת פאזי(ברוב המקרים),במידה ולא מצליחים להעביר תשתית בשביל הVOD כמו שאמרו לך יש לך אופציה של AP (אקסס פוינט/רפיטר) במידה ויש לו קליטה ליד הטוטל שלך,ממנו כבל רשת לממיר. AP לא מסופק ע"י YES ככה שזה כבר השיקול שלך,האם שווה לך או לא....
- Rיקושט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
ובחדר עם הנתב, אין תעלת טלווזיה? טלפון? שאפשר להשתמש בה כדי ליצור נקודה של YES?oris74 כתב:3 פעמים כבר היו אצלי טכנאים בשביל לנסות לחבר אותי.
כבר בזבזתי על זה המון זמן ועצבים - יש עוד פתרון שלא חשבו עליו?...
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מה יש לחשוב בכבדות?הציוד של יס בגמר ההתקשרות חוזר ליס,oris74 כתב:תודה על התגובות - נעשה חושבים......
אתה לא זקוק ליס לביצוע ההתקנה, תשקיע בA.P ייעודי .
אתה יוצר נקודת רשת קווית גם עבור ציוד פרטי שלך-סטרימר,מסך טלוויזיה.ויפתחו לך הרבה אפשרויות להנות מהזרמה של קולנוע בייתי .
[img2=550x322]http://dlink.ru/up/prod_fotos/DAP-1160_Back.jpg[/img2]
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
אתה מדבר שטויות!IamEzio כתב:אז שיתחילו לספק AP ,אם הם מספקים שירות VOD אז הם גם אלו שצריכים לעשות שמיניות באויר כדי למצוא פיתרון לחבר את הממיר לראוטר , לא הלקוח צריך לעשות את השמיניות באויר ולחפש פתרונות .yakovil כתב:PLC לא מסתנכרן בתלת פאזי(ברוב המקרים),במידה ולא מצליחים להעביר תשתית בשביל הVOD כמו שאמרו לך יש לך אופציה של AP (אקסס פוינט/רפיטר) במידה ויש לו קליטה ליד הטוטל שלך,ממנו כבל רשת לממיר. AP לא מסופק ע"י YES ככה שזה כבר השיקול שלך,האם שווה לך או לא.......
מה הקשר שיס צריכה לספק לך את כל החומרה בשביל הvod?
יש דרישות מינימום ומי שעומד בהם יכול להתחבר, אין מה לעשות, אלה המגבלות הטכנולוגיות.
למה אתה לא דורש שיספקו גם ראוטר לכל לקוח?
ובכלל, למה לא לדרוש שיספקו טלויזיה hd לכל לקוח? הרי אם הם נותנים שירות ערוצי hd וממיר hd אז הם חייבים לעשות הכל כדי שזה יעבוד כמו שצריך לא ?
כשאתה בונה בית, למה אתה לא מבקש מחברת חשמל שירשתו לך את הבית בחשמל, שקעים ומפסקים?
למה זה צריך להיות עלייך ורק חשמלאי פרטי עושהאת זה? הרי אם חברת חשמלמרוצים לספק לי את השירות שלהם, שיעשו הכל כדי לחבר אותי....
בקיצור הבנת, אין מה לעשותוהחברה לא יכולה לתת פיתרון לכל דבר
- זורו44
- חבר מכור קשה

יס סיפקו בהופעת הויאודי נתבים למי שהיה לו מודם,וגם שדרגו לנתבים של בזק.IamEzio כתב:אז שיתחילו לספק AP ,אם הם מספקים שירות VOD אז הם גם אלו שצריכים לעשות שמיניות באויר כדי למצוא פיתרון לחבר את הממיר לראוטר , לא הלקוח צריך לעשות את השמיניות באויר ולחפש פתרונות .yakovil כתב:PLC לא מסתנכרן בתלת פאזי(ברוב המקרים),במידה ולא מצליחים להעביר תשתית בשביל הVOD כמו שאמרו לך יש לך אופציה של AP (אקסס פוינט/רפיטר) במידה ויש לו קליטה ליד הטוטל שלך,ממנו כבל רשת לממיר. AP לא מסופק ע"י YES ככה שזה כבר השיקול שלך,האם שווה לך או לא.......
בהחלט הA.P מהווה פתרון מהיר וזול לעומת עלות פגישות הסרק בביתו של פותח השרשור.
-
oris74
- חבר במועדון HT

שוב תודה על התגובות
אז לגבי ה AP - אני אצטרך להגדיר אותו כ repeater? אם כבר להשקיע כסף בחומרה אני מעדיף לקנות את מתאמי הרשת על חשמל אבל אני חושש שאכן הם לא יעבדו על תלת פאזי (למרות שיש הרבה עדויות שהם עובדים בלי בעיות)
לא הצליחו להשחיל שום כבל בתעלה - משהו חסום שם...
אולי באמת שווה להתקין נקודה של יס בחדר של הראוטר - השאלה כמה זה עולה.. נברר. על התקנת ה VOD קיבלתי 50% הנחה עקב חידוש מנוי, ננסה ל"העתיק" את ההטבה להתקנת נקודה.
אז לגבי ה AP - אני אצטרך להגדיר אותו כ repeater? אם כבר להשקיע כסף בחומרה אני מעדיף לקנות את מתאמי הרשת על חשמל אבל אני חושש שאכן הם לא יעבדו על תלת פאזי (למרות שיש הרבה עדויות שהם עובדים בלי בעיות)
לא הצליחו להשחיל שום כבל בתעלה - משהו חסום שם...
אולי באמת שווה להתקין נקודה של יס בחדר של הראוטר - השאלה כמה זה עולה.. נברר. על התקנת ה VOD קיבלתי 50% הנחה עקב חידוש מנוי, ננסה ל"העתיק" את ההטבה להתקנת נקודה.
- זורו44
- חבר מכור קשה

תחשוב בהגיון,לא הצליחו להשחיל כבל ואתה מצפה שנקודה של יס יצליחו,אלא אם מדובר בתוואי חיצוני.דרך אגב בהתקנה של ויאודי עםHPNA יוצרים לך נקודה נוספת,אז למה ללכת סחור,סחור.
ההום פלאג יעבוד בתלת פאזי ,בתנאי שמדובר באותה פאזה.
כדי שהם יעבדו על אותה פאזה צריך אחד מהתנאים:
-מזל שהשקעים על אותה פאזה.
-חשמלאי שיבצע שינוי בלוח החשמל.
הA.P מוגדר כCLINET
ההום פלאג יעבוד בתלת פאזי ,בתנאי שמדובר באותה פאזה.
כדי שהם יעבדו על אותה פאזה צריך אחד מהתנאים:
-מזל שהשקעים על אותה פאזה.
-חשמלאי שיבצע שינוי בלוח החשמל.
הA.P מוגדר כCLINET
-
oris74
- חבר במועדון HT

שכנעת אותי...
חבל שיס לא מציעים איזה מתאם אלחוטי לממיר שלהם - היה פותר את כל הבעיות...
חבל שיס לא מציעים איזה מתאם אלחוטי לממיר שלהם - היה פותר את כל הבעיות...