הרי ביקשתי חזור ואמור: דבר חלש
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 133
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי,
אני צופה בסרטים באמצעות תכנת XBMC עם מחשב HTPC שמחובר אנלוגית למגבר סטריאו משודרג של ROTEL. בחלק מהסרטים/סדרות הדיבור נשמע חלש, במיוחד באופן יחסי לפסקול.
האם יש מה לעשות?
אני צופה בסרטים באמצעות תכנת XBMC עם מחשב HTPC שמחובר אנלוגית למגבר סטריאו משודרג של ROTEL. בחלק מהסרטים/סדרות הדיבור נשמע חלש, במיוחד באופן יחסי לפסקול.
האם יש מה לעשות?
תנסה לבדוק במסכי ההגדרות אם במקרה יש שם אפשרות לכוון את העצמות של כל ערוץ וערוץ.
וברוח הכותרת השנונה - הנטייה של רובנו היא להגביר את מה שנשמע לנו חלש, אבל יש לא מעט מומחים שמתעסקים עם עריכת מיקסים, שאומרים שעדיף דווקא להנמיך עוצמות (במקרה שלך - של רמקול ימין+שמאל) ולמנוע עיוותים מיותרים בסאונד.
וברוח הכותרת השנונה - הנטייה של רובנו היא להגביר את מה שנשמע לנו חלש, אבל יש לא מעט מומחים שמתעסקים עם עריכת מיקסים, שאומרים שעדיף דווקא להנמיך עוצמות (במקרה שלך - של רמקול ימין+שמאל) ולמנוע עיוותים מיותרים בסאונד.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מה שנשמע לי זה קידוד שונה בכל סרט והגדרות התוכנה שלא מעבירה את כל הקידודים למצב PCM STEREO.Barry כתב:תנסה לבדוק במסכי ההגדרות אם במקרה יש שם אפשרות לכוון את העצמות של כל ערוץ וערוץ.
וברוח הכותרת השנונה - הנטייה של רובנו היא להגביר את מה שנשמע לנו חלש, אבל יש לא מעט מומחים שמתעסקים עם עריכת מיקסים, שאומרים שעדיף דווקא להנמיך עוצמות (במקרה שלך - של רמקול ימין+שמאל) ולמנוע עיוותים מיותרים בסאונד....
תשנה בתוכנה או בהגדרות הקול של המחשב.
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

JEXY - נשמע לי סביר שזה הסיפור, כי הדיבור שלפעמים לא נשמע מגיע בסרט 'ממרחק', והיה מתאים שינוגן דרך רמקול רביעי או חמישי. הבעייה היא שלא מצאתי בתכנה או בהגדרות ההתקן דרך לשנות את הקידוד. אני עובד עם realtek audio וכאמור עם XBMC. אתה יודע איפה אני יכול לשנות את זה שם? (בהגדרות של ה-XBMC כן עדכנתי שאני עובד בתצורת 2.0)
- lllliiioor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
נסה נגן אחר... השוק מפוצץ בנגנים
הכי פשוט זה VLC, נסה אותו (לא ממליץ באופן קבוע, הוא פשוט תמיד הריץ לי קבצים שלא רצו על נגנים אחרים).
הכי פשוט זה VLC, נסה אותו (לא ממליץ באופן קבוע, הוא פשוט תמיד הריץ לי קבצים שלא רצו על נגנים אחרים).
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

לא מוותר על XBMC עבור שום סכום בעולם 
מחפש פיתרון תשתיתי בהנחת שימוש ב-XBMC..
מחפש פיתרון תשתיתי בהנחת שימוש ב-XBMC..
- lllliiioor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
לפחות תבדוק אם הוא מקור הבעיה 
אני הכי אוהב את SPLASH PRO
אבל בדוק קודם כל עם VLC
אני הכי אוהב את SPLASH PRO
אבל בדוק קודם כל עם VLC
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

נכון 
זה נשמע טוב ב-VLC. אז הבעייה היא ב-XBMC: איך אני פותר אותה שם?
זה נשמע טוב ב-VLC. אז הבעייה היא ב-XBMC: איך אני פותר אותה שם?
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

מומחי XBMC עורו קומו!
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד